• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • organizarea seminariilor si a congreselor

Rezultate pentru

Organizarea seminariilor si a congreselor - Import export

 1. EVENTS PRESTIGE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania EVENTS PRESTIGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii de divertisment. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Animatie digitala - materiale si furnituri, Sarbatori - articole si decoratiuni, Organizarea seminariilor si a congreselor, Animatie digitala - materiale si furnituri, Sarbatori - articole si decoratiuni, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Uvisy-Sur-Orge, Franta.

 2. CHÂTEAU D'ORIGNY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CHÂTEAU D'ORIGNY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali pentru congrese si seminarii, Organizarea seminariilor si a congreselor, Sali pentru congrese si seminarii, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Neuvy, Franta.

 3. MODERN EVENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MODERN EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Corbeil-Essonnes, Franta.

 4. SC EVENTICA SRL

  Romania

  We are a fresh but highly experienced services company for tourists and expats which arriving in Romania.We assist our guests form landing to departure providing them: *Transfer from the airport to the hotel or to any city in Romania*Booking for hotels, restaurants, on-demand events (concerts, exhibitions, museums, theaters)*Customized touristic packages for business delegates and for leisure, starting from several hours to several days (Romanian wine and/or beer tasting with traditional Romanian dishes, Transylvania, Maramures or Bucovina tours, major Romanian city breaks - Bucuresti, Sibiu, Cluj Napoca, Iasi)*Events organizer - family, group or corporate.Every customer will receive a free gift package with Romanian traditional products: food&beverage (marmalade, cookies, plum palinca and brandy) and ceramic and wooden (pottery bowl, spoon, tray).Even if our headquarter is located in Timisoara, we have reliable partners all over the country.Promptitude, seriousness, flexibility, comfort

 5. ACTIV PROVENCE

  Franta

  Compania ACTIV PROVENCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile organisation of company events. Are sediul în Aubagne, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LE PASS

  Belgia

  Compania LE PASS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, conference hall rental, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Frameries, Belgia.

 2. LE MONT D'ANON

  Franta

  Compania LE MONT D'ANON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sali de conferinte - inchiriere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, Organizarea seminariilor si a congreselor, equipped meeting rooms, și organisation of seminars. Are sediul în Goviller, Franta.

 3. 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE

  Spania

  Compania 4 CORPORATES DMC SPAIN, CORPORATE INCENTIVE TRAVEL & MICE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. AGENCE BRAND ET CONSULTANT

  Réunion

  Compania AGENCE BRAND ET CONSULTANT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation, și organisation of conventions. Are sediul în Saint Paul, Réunion.

 5. MUST

  Franta

  Compania MUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Communicate pentru evenimente speciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, digitisation of plans, virtual reality, organisation of company events, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Gif Sur Yvette, Franta.

 1. LLUISA LLULL EVENTS

  Spania

  Compania LLUISA LLULL EVENTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation, conventions, și wedding organisation. Are sediul în Palma-Illes Balears, Spania.

 2. AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL

  Spania

  Compania AZAFATAS Y TRADUCCIONES APUNTO SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hostess agency, events organisation agency, hostesses, și flight attendants. Are sediul în Palma De Mallorca, Spania.

 1. 10 WATT VENUE

  Italia

  Compania 10 WATT VENUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, venues for shows and events, event space rental, video productions, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Milano, Italia.

 2. STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT

  Germania

  Compania STAGEMENT SEMINAR & COACHING INSTITUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congresses and seminars. Are sediul în Bokholt-Hanredder, Germania.

 3. GTEC GROUPE

  Tunisia

  Compania GTEC GROUPE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice and services for learning and training. Are sediul în Ariana, Tunisia.

 4. VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE

  Regatul Unit

  Compania VICTORIA OFFICES & CONFERENCE CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conference and meeting centre, și Furnished offices - office leasing. Are sediul în St. Austell, Regatul Unit.

 5. LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON

  Germania

  Compania LA GALANA ZIGARRENMANUFAKTUR UND SALON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Köln, Germania.

 6. EFFE ERRE CONGRESSI SRL

  Italia

  Compania EFFE ERRE CONGRESSI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile venues for shows and events. Are sediul în Napoli, Italia.

 7. DELLOIACONO COMUNICA

  Italia

  Compania DELLOIACONO COMUNICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events organisation agency. Are sediul în Pescara, Italia.

 8. A'VENUE INTERNATIONAL - ÉVÉNEMENT & TRAVEL BLENDERS

  Luxemburg

  Compania A'VENUE INTERNATIONAL - ÉVÉNEMENT & TRAVEL BLENDERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, event organisation, conference organisation, și Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Mamer, Luxemburg.

 1. TRYGON PIKNIKI FIRMOWE

  Polonia

  Compania TRYGON PIKNIKI FIRMOWE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Poznań, Polonia.

 2. GLOBE EVENTS CONSULTING LTD

  Regatul Unit

  Compania GLOBE EVENTS CONSULTING LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. EDUTAG

  Polonia

  Compania EDUTAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Tychy, Polonia.

 4. SALONS DE ROMREE

  Belgia

  Compania SALONS DE ROMREE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Sali pentru congrese si seminarii, Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, rooms for ceremonies, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Grimbergen, Belgia.

 5. ASSOCIATION NATIONALE DES INFIRMIÈRES ET INFIRMIERS LUXEMBOURGEOIS

  Luxemburg

  Compania ASSOCIATION NATIONALE DES INFIRMIÈRES ET INFIRMIERS LUXEMBOURGEOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Asociatii si organizatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, vocational training, Organizarea seminariilor si a congreselor, și union associations. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 6. HINDSGAVL SLOT

  Danemarca

  Compania HINDSGAVL SLOT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Middelfart, Danemarca.

 7. OXFORD MANAGEMENT CENTRE

  Regatul Unit

  Compania OXFORD MANAGEMENT CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Oxford, Regatul Unit.

 8. MEETINCS

  Luxemburg

  Compania MEETINCS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Congrese, seminarii, receptii - organizare si servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Organizarea seminariilor si a congreselor, Interpretare de conferinta, Organizarea seminariilor si a congreselor, și Interpretare de conferinta. Are sediul în Strassen, Luxemburg.

 9. SEMINAIRES-NORMANDIE.FR

  Franta

  Compania SEMINAIRES-NORMANDIE.FR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. Are sediul în Cherbourg En Cotentin, Franta.

 10. HIBISCUS TRAVEL

  Maroc

  Compania HIBISCUS TRAVEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizarea seminariilor si a congreselor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile travel agency, și group travel. Are sediul în Marrakech, Maroc.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Organizarea seminariilor si a congreselor - Import export

Număr de rezultate

868 Intreprinderile