• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • orfevrarie si argintarie

Rezultate pentru

Orfevrarie si argintarie - Import export

 1. GIMET BRASS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GIMET BRASS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii fantezie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, costume jewellery, small brass parts, silver-plated clothing accessories, Orfevrarie si argintarie, gold-plated bathroom accessories, fashion accessories, brass chains, și gold plated jewellery. Are sediul în Arezzo, Italia.

 2. SARIASLAN

  Turcia

  Compania SARIASLAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile gold and silver earrings, manufacturer of silver necklaces, silver necklaces, și wholesale of jewellery. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. VINARD, S.A.

  Spania

  Compania VINARD, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles of gold jewelry. Are sediul în Hospitalet, Spania.

 4. HORI METAL LEAF & POWDER CO., LTD

  Japonia

  Compania HORI METAL LEAF & POWDER CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arta - produse si materii prime, Arta - produse si materii prime, gold gift items, effect pigments, și foil-stamping. Are sediul în Kyoto, Japonia.

 5. KOCH & BERGFELD BESTECKMANUFAKTUR GMBH

  Germania

  Compania KOCH & BERGFELD BESTECKMANUFAKTUR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piese suflate cu aur si argint, și Piese suflate cu aur si argint. Are sediul în Bremen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LUIS MOLINA ACEDO, S.A.

  Spania

  Compania LUIS MOLINA ACEDO, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver-plated religious and sacred articles, și sacred art. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. NEW YORK COLLECTION S.R.L.

  Italia

  Compania NEW YORK COLLECTION S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pietre geme si minerale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Bijuterii si podoabe, Orfevrarie si argintarie, și Bijuterii si podoabe. Are sediul în Milano, Italia.

 3. ARLY S.N.C. DI GALANTE ARTURO & C.

  Italia

  Compania ARLY S.N.C. DI GALANTE ARTURO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bijuterii si podoabe, Orfevrarie, Bijuterii si podoabe, și Orfevrarie. Are sediul în Monticello Conte Otto, Italia.

 4. POKROVSKY JEWELRY

  Rusia

  Compania POKROVSKY JEWELRY, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Placate cu aur - orfevrarie, Orfevrarie si argintarie, Placate cu aur - orfevrarie, silver jewellery sets, și gold necklaces. Are sediul în Pokrov, Rusia.

 5. MODERN ALYANS TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania MODERN ALYANS TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placate cu aur - orfevrarie, și Placate cu aur - orfevrarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GLAMIE JEWELRY LTD. STI.

  Turcia

  Compania GLAMIE JEWELRY LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver for jewellery, jewellery making, silverware, și gold jewellery importer. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. VINCENZO IEMMA

  Italia

  Compania VINCENZO IEMMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile frames, bonbonniere, goldsmith's laboratory, și plaques. Are sediul în Bovalino, Italia.

 1. MYSILVERS GUMUS TAKI

  Turcia

  Compania MYSILVERS GUMUS TAKI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver necklaces, silver earrings, și silver. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. JOYERÍA ARACELI JAKJ

  Spania

  Compania JOYERÍA ARACELI JAKJ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterii si podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Parla, Spania.

 3. CTE - PARADOXE

  Franta

  Compania CTE - PARADOXE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aurirea si argintarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, Orfevrarie si argintarie, costume jewellery - production, metal polishing, și chroming and nickel plating. Are sediul în Saint Astier, Franta.

 4. BONASGOD

  Camerun

  Compania BONASGOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. Are sediul în douala, Camerun.

 5. DER GOLDANKAUF

  Germania

  Compania DER GOLDANKAUF, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precious object buying, și platinum and alloys. Are sediul în Hennigsdorf, Germania.

 6. ALTINOK GÜMÜŞ (ALTINOK SILVER)

  Turcia

  Compania ALTINOK GÜMÜŞ (ALTINOK SILVER), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Argint. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru lanturi, Orfevrarie si argintarie, Podoabe, wholesale silverware, Inele pentru lanturi, Orfevrarie si argintarie, și Podoabe. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. GLORRIA JEWELRY

  Turcia

  Compania GLORRIA JEWELRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Podoabe. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Orfevrarie si argintarie, gold jewellery sets, silver costume jewellery, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. LUMOAVAKORUKAUPPA.FI

  Finlanda

  Compania LUMOAVAKORUKAUPPA.FI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver costume jewellery, gold jewellery sets, goldsmiths, și jewel. Are sediul în Parola, Finlanda.

 1. MENNICA KRAKOWSKA

  Polonia

  Compania MENNICA KRAKOWSKA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Kraków, Polonia.

 2. EYLÜL ALYANS

  Turcia

  Compania EYLÜL ALYANS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding bands, silver alloy jewellery, și silver. Are sediul în Fatih/istanbul, Turcia.

 3. AYLASILVER JEWELRY

  Turcia

  Compania AYLASILVER JEWELRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver necklaces, și silver bangles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GOLDSCHMIEDE DREIGOLD BERLIN

  Germania

  Compania GOLDSCHMIEDE DREIGOLD BERLIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wedding bands, jewellery with diamonds, goldsmiths, și jewellery with precious stones. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. MISTIK SILVER

  Turcia

  Compania MISTIK SILVER, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silver costume jewellery, 14 ct gold jewellery, wholesale of jewellery, și silver jewellery sets. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. COMPRO ORO PERUGIA ORO MIGLIORE

  Italia

  Compania COMPRO ORO PERUGIA ORO MIGLIORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Diamante, și Diamante. Are sediul în Perugia, Italia.

 7. TASSANI SCHMUCK UND EDELSTEIN VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania TASSANI SCHMUCK UND EDELSTEIN VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Orfevrarie si argintarie, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Köln, Germania.

 8. CHRISTIAN DWORAK

  Austria

  Compania CHRISTIAN DWORAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, Orfevrarie si argintarie, Ceasornicarie, Papetarie - articole, Birou - furnituri, și Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Wien, Austria.

 9. ZŁOTA GOTÓWKA

  Polonia

  Compania ZŁOTA GOTÓWKA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 10. JUWELIER SALIY

  Germania

  Compania JUWELIER SALIY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Orfevrarie si argintarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wrist-watches, repairs, silver, și gold. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit