• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mutari de birouri si fabrici

Rezultate pentru

Mutari de birouri si fabrici - Import export

 1. SCHOLPP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SCHOLPP GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Montarea si demontarea instalatiilor industriale, Dismantling industrial facilities, Industrial services, Industrial installations, Machinery move-in, Machine commissioning, Machine maintenance, Modernisation of machinery, și Machine cleaning. Are sediul în Dietzenbach, Germania.

 2. TRANSFERT EXPRESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania TRANSFERT EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de birouri si fabrici, și Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Epinay Sur Seine, Franta.

 3. METTEN KUNSTSTOFFPRODUKTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania METTEN KUNSTSTOFFPRODUKTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Brüggen, Germania.

 4. NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NMG ITALIA - MOVING SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Macarale-consola. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automacarale, Intretinere - materiale si echipamente, Mutari de obiective industriale, Mutari de birouri si fabrici, crane hire, industrial relocation, JMG CRANES, truck-mounted crane rental, și Automacarale. Are sediul în Legnago, Italia.

 5. LE DÉBARRAS BIGOUDEN

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LE DÉBARRAS BIGOUDEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Yffiniac, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VS COMUNICATION SRL

  Romania

  Furnished offices and industrial premises - services Present on the Romanian territory since 2007, we provide complete assistance to companies interested in relocating to Romania. We take care of all the necessary services: Juridical and legal support for business start-up; Logistics: research and preparation of office spaces, industrial and/or commercial spaces; Personnel management and recruitment services; Implementation of connectivity networks and related IT assistance; Our customers focus on their core business, we take care of the rest.

 2. SPRINTMOVE COMPANY

  Romania

  SprintMove Company - Firma de mutari mobilier si transport pe plan national si international isi desfasoara activitatea din 2007 cu sediul in Bucuresti. Cu ani de experienta in domeniul relocarilor oferim servicii complete persoanelor fizice cat si corporatiilor realizant lucrari atat locat cat si cu acoperire in toata Europa. Inca de la inceput am dorit sa oferim o calitate la standarde europene a serviciilor, superioara competitorilor. Punand pe primul loc satisfactia clientilor prin calitatea lucrarilor executate ne-am propulsat repede catre topul firmelor din Romania in aceasta nisa. Colaborand nu numai cu persoane fizice, ci si cu firme de top din Romania si din strainatate am castigat respectul fiecarui client, asigurand parteneriate de lunga durata. Atunci cand vine vorba de relocari, noi oferim servicii complete: ambalare, demontare-reasamblare, impachetare, etc. alaturi de o echipa tanara formata din profesionisti, cu ani de experienta in domeniu. Pe langa servicii complete, alaturi de noi aveti siguranta bunurilor prin polita de asigurare de pana la 100.000euro. Pentru relocari, transporturi si chiar transporturi speciale (obiecte grele, fragile) - contactati SprintMove Company.

 3. TOW TRUCK SERVICE SRL

  Romania

  Tow Truck Service Srl va ofera servicii auto complete: tractari auto Sibiu si asistenta rutiera Sibiu, service auto Sibiu. Tarife minime pentru tractari auto Sibiu, tractari auto Jud. Sibiu. Program NON STOP si Interventie rapida indiferent de locatie, transport platforma auto la cel mai mic pret km!

 4. TRANSPORTES SENHORA DA AGONIA, LDA

  Portugalia

  Compania TRANSPORTES SENHORA DA AGONIA, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de birouri si fabrici, Mutari de birouri si fabrici, removals company, national and international removals, și home and office removals by road. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 5. ROKAUTA, UAB

  Lituania

  Compania ROKAUTA, UAB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport de produse periculoase, Transporturi la temperatura controlata, Mutari de birouri si fabrici, Fret internaţional, Transport de produse periculoase, Transporturi la temperatura controlata, și Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Rokiskis, Lituania.

 1. MUDANZAS Y TRASLADOS

  Spania

  Compania MUDANZAS Y TRASLADOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile company movers, national and international removals, office movers, și transport company. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. TRASLOCHI F.LLI MILANO & C.

  Italia

  Compania TRASLOCHI F.LLI MILANO & C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile home and office removals by road, și laboratory removals. Are sediul în Cuneo, Italia.

 1. RUCHE DES DÉMÉNAGEURS

  Franta

  Compania RUCHE DES DÉMÉNAGEURS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile factory transfer, Transport and removal of art work, office movers, și national moving. Are sediul în Limay, Franta.

 2. MUDANZAS LATINOAMERICA

  Spania

  Compania MUDANZAS LATINOAMERICA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Murcia, Spania.

 3. TRANSFER-AIRPORTS

  Elvetia

  Compania TRANSFER-AIRPORTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Fribourg, Elvetia.

 4. A.T.F.I. SOC.COOP.R.L. - COOPERATIVA FACCHINI IMOLESI

  Italia

  Compania A.T.F.I. SOC.COOP.R.L. - COOPERATIVA FACCHINI IMOLESI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de obiective industriale, office movers, Mutari de obiective industriale, Transport and removal of machine tools, și removals. Are sediul în Imola, Italia.

 5. CH OBERFLÄCHENSERVICE GMBH

  Germania

  Compania CH OBERFLÄCHENSERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Dernbach, Germania.

 6. SGOMBERI ROMA - DI SOLUTION GROUP

  Italia

  Compania SGOMBERI ROMA - DI SOLUTION GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Roma, Italia.

 7. KLAR SCHIFF ALTMANN HAUSHALTSAUFLÖSUNG HAMBURG

  Germania

  Compania KLAR SCHIFF ALTMANN HAUSHALTSAUFLÖSUNG HAMBURG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Hamburg, Germania.

 8. CHRISTIAN ZANG GMBH

  Germania

  Compania CHRISTIAN ZANG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Kevelaer, Germania.

 1. TRASLOCHI GENERALI SRL

  Italia

  Compania TRASLOCHI GENERALI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile national transport, furniture storage, furniture assembled and disassembled, și overhead platform rental. Are sediul în Brescia, Italia.

 2. APRA ENGINEERING

  Turcia

  Compania APRA ENGINEERING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine overhauling, factory transfer, și Handling all tonnage machinery. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. NUOVA CIFET

  Italia

  Compania NUOVA CIFET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile porterage services, și removals. Are sediul în Roma, Italia.

 4. G W TWILLEY AND SON LTD.

  Regatul Unit

  Compania G W TWILLEY AND SON LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de birouri si fabrici, local removals, removals for private bodies, removals with containers, și Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. MATTHEW JAMES REMOVALS AND STORAGE SL

  Spania

  Compania MATTHEW JAMES REMOVALS AND STORAGE SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de birouri si fabrici, storage service, Mutari de birouri si fabrici, Handling and moving of pianos, și relocation service. Are sediul în Malaga, Spania.

 6. L.V. TRASLOCHI SOC. COOP.

  Italia

  Compania L.V. TRASLOCHI SOC. COOP., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Martina Franca, Italia.

 7. GRUPO TECH LOC

  Spania

  Compania GRUPO TECH LOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Guadalajara, Spania.

 8. VERHUISBEDRIJF UTRECHT

  Olanda

  Compania VERHUISBEDRIJF UTRECHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 9. MARCAS SERVIZI SRLS

  Italia

  Compania MARCAS SERVIZI SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari de birouri si fabrici, storage and safekeeping of furniture, hire of lift trucks and conveyors, Mutari de birouri si fabrici, și express road haulage. Are sediul în Broni, Italia.

 10. SAFETY COVER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania SAFETY COVER UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mutari de birouri si fabrici. Are sediul în Wefensleben, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mutari de birouri si fabrici - Import export

Număr de rezultate

935 Intreprinderile