• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • moluste cu cochilie in conserva

Rezultate pentru

Moluste cu cochilie in conserva - Import export

 1. EIRASMAR

  Spania

  Compania EIRASMAR, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moluste cu cochilie in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Peste in conserva, shellfish, Moluste cu cochilie in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Peste in conserva. Are sediul în Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. STRENA TRADING

  Spania

  Compania STRENA TRADING, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile food industry, industry cleaner, honey, și wholesale of wine. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. PORTOMAR

  Spania

  Compania PORTOMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Vilagarcia De Arosa, Spania.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Compania SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Khulna, Bangladesh.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugalia

  Compania FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moluste cu cochilie in conserva, și Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Labruge, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ORBE SA

  Spania

  Compania ORBE SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Crustacee in conserva, Peste in conserva, și Crustacee in conserva. Are sediul în Vigo, Spania.

 2. FRUITS OF THE SEA LTD

  Regatul Unit

  Compania FRUITS OF THE SEA LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Shoeburyness, Regatul Unit.

 3. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italia

  Compania ITALMOLLUSCHI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fresh shellfish, și shellfish harvest. Are sediul în Ischitella, Italia.

 4. MYTILEA

  Franta

  Compania MYTILEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Le Vivier Sur Mer, Franta.

 5. CELTARMOR

  Franta

  Compania CELTARMOR, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de peste, fructe de mare si melci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moluste cu cochilie in conserva, și Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Saint Quay Portrieux, Franta.

 1. RALUN EXPORT

  Chile

  Compania RALUN EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mussels, și packaged mussels. Are sediul în Coronel, Chile.

 2. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israel

  Compania CLUB INVESTMENT PROJECT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Holon, Israel.

 1. AASF LTD

  Regatul Unit

  Compania AASF LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Kilkeel, Regatul Unit.

 2. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Danemarca

  Compania LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste congelat si congelat rapid. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Moluste cu cochilie in conserva, și Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Nykoebing M, Danemarca.

 3. ECCO SEAFOOD A/S

  Danemarca

  Compania ECCO SEAFOOD A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Conserve de peste, fructe de mare si melci, Crustacee in conserva, Conserve de peste, fructe de mare si melci, și Crustacee in conserva. Are sediul în Strandby, Danemarca.

 4. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Spania

  Compania MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Moluste cu cochilie in conserva. Are sediul în Ávila, Spania.

 5. LETT GROUP LTD

  Irlanda

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Regatul Unit

 7. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Spania

 8. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Franta

 1. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Spania

 2. DAN SHELLFISH A/S

  Danemarca

 3. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Spania

 4. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Spania