• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • conserve de legume in ulei

Rezultate pentru

Conserve de legume in ulei - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OLIO CALVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Legume in otet, Sosuri, Conserve de legume in ulei, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Masline, oil presses, extra virgin olive oil, și Masline conservate. Are sediul în Imperia, Italia.

 2. VEC CHAMP

  Olanda

  Compania VEC CHAMP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. Are sediul în Meijel, Olanda.

 3. L'ARTIGIANA DEL FUNGO

  Italia

  Compania L'ARTIGIANA DEL FUNGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciuperci, Ciuperci, sauces and seasonings, și truffle pate'. Are sediul în Sassello, Italia.

 4. CORADI CONSERVE ITALIA SRLS

  Italia

  Compania CORADI CONSERVE ITALIA SRLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. Are sediul în Ospitaletto, Brescia, Italia.

 5. OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA

  Italia

  Compania OLEIFICIO F.LLI RUATA SPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Olive cake oils, extra virgin olive oil, Uleiuri si grasimi alimentare, și olive oil. Are sediul în Baldissero D'Alba (Cn), Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LA REINESE S.R.L.

  Italia

  Compania LA REINESE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile in oil conserves. Are sediul în Reino, Italia.

 2. LARCIMBOLDO

  Italia

  Compania LARCIMBOLDO, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vegetables packed in olive oil. Are sediul în Prato (po), Italia.

 3. CONSERVAS JUKER,S.L.

  Spania

  Compania CONSERVAS JUKER,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. Are sediul în Pradejon La Rioja, Spania.

 4. S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL

  Italia

  Compania S.A.VI. SOCIETÀ AGRCIOLA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mushrooms marinated in oil, și vegetable sauces. Are sediul în Vigevano, Italia.

 5. AZIENDA AGRICOLA ANNESE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA ANNESE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile in oil conserves, și extra virgin olive oil. Are sediul în Monopoli, Italia.

 1. SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI

  Turcia

  Compania SARDES GIDA SANAYI VE TARIM URUNLERI TICARET ITHALAT IHR LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sun-dried tomatoes, și dried tomatoes in olive oil. Are sediul în Manisa, Turcia.

 2. LAPERICANA DE MURO COOP. VAL.

  Spania

  Compania LAPERICANA DE MURO COOP. VAL., care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile skilled craftsman. Are sediul în Muro Del Alcoy, Spania.

 1. LE TRE TERRE DI SICILIA

  Italia

  Compania LE TRE TERRE DI SICILIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserves. Are sediul în Moio Alcantara, Italia.

 2. CONSERVAS SAURA, S.L

  Spania

  Compania CONSERVAS SAURA, S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile canned prepared vegetables. Are sediul în Almoradí, Spania.

 3. ALU MIXER SRL

  Italia

  Compania ALU MIXER SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Flori si plante de sera. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material pentru plante de ghiveci, Conserve de legume in ulei, Material pentru plante de ghiveci, Conserve de legume in ulei, și wholesale of mushrooms. Are sediul în Aaaaaaaaaaaaaaa, Italia.

 4. LA CONTEA CONSERVE

  Italia

  Compania LA CONTEA CONSERVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. Are sediul în Modica, Italia.

 5. LATO AS

  Macedonia de Nord

  Compania LATO AS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spicy peppers. Are sediul în Gorni Podlog, Kocani, Macedonia de Nord.

 6. LA SERRA S.A.S.

  Italia

  Compania LA SERRA S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume in ulei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile preserves in oil, și preserved foodstuffs. Are sediul în Crotone, Italia.

 7. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisia

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER is a leading export and production company specialising in sunflower, vegetable, maize and palm oils, and in the manufacture of fruit and vegetable preserves, powdered milk, sauces, and pasta. We are proud to offer you a wide variety of superior quality fresh and frozen products carefully and sustainably cultivated with respect for the environment. Our superior quality oils, including olive oil, sunflower oil and maize oil, are carefully selected for their quality and exceptional flavour. We work with local farmers and international suppliers. Our dedicated team of export and distribution professionals have thorough expertise in this area and can cater for the individual needs of each customer (importers, exporters, wholesalers, purchasing departments, agrifooods industry, etc.). At Eden Farmer, we are committed to providing our customers with the best products, bringing healthy and delicious food to all of our customers in France and our export customers, whilst supporting our local and international suppliers.

 8. HUBCYCLE

  Franta

  Verified by europages badge
 1. DISTRAZUR

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DISTRAZUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bauturi, Fructe si legume - import-export, Peste in conserva, Sosuri, Bauturi, Fructe si legume - import-export, Peste in conserva, și Sosuri. Are sediul în Malataverne, Franta.

 2. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Conserve de legume, Branzeturi, Masline, Mirodenii, Produse congelate si congelate rapid, Fine food, Peste in conserva, și fresh vegetables. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. SCEA TARLIER

  Franta

 4. CONSERVAS ASENSIO, S.A.

  Spania

 5. TATRAKON S.R.O.

  Slovacia

 6. LIDYA KONSERVECILIK SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania LIDYA KONSERVECILIK SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Conserve de legume. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Legume in conserva, și Legume in conserva. Are sediul în Manisa, Turcia.

 7. ENDIVERIE DE SOYECOURT

  Franta

 8. BULGARPLODEXPORT O O D

  Bulgaria

 9. ABEJAR TORRE ROMERO S.L.

  Spania

 10. M. LITJENS VASTGOED B.V.

  Olanda

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit