• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese de biliard- mese de joc si accesorii

Rezultate pentru

Mese de biliard- mese de joc si accesorii - Import export

 1. EMBASSY SPORTS GMBH

  Germania

  Compania EMBASSY SPORTS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Münster, Germania.

 2. CIRILLO BILIARDI SNC

  Italia

  Compania CIRILLO BILIARDI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Silvi Marina (te), Italia.

 3. CAAA SARL

  Franta

  Compania CAAA SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, billiard-tables, table football, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, și table football. Are sediul în Joué-Les-Tours, Franta.

 4. BILHARES EUROPA

  Portugalia

  Compania BILHARES EUROPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport si timp liber. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, snooker table, table football, professional billiards, și Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Braga, Portugalia.

 5. RENÉ PIERRE

  Franta

  Compania RENÉ PIERRE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile table football, Billiard table, table football, și billiard accessories. Are sediul în Crissey, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BOWLING LE CARRE D'AS

  Belgia

  Compania BOWLING LE CARRE D'AS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bowling alleys, darts, snooker table, și table football. Are sediul în Liège, Belgia.

 2. MAGIC PLAY DEUTSCHLAND HEINRICH SCHYMITZEK

  Germania

  Compania MAGIC PLAY DEUTSCHLAND HEINRICH SCHYMITZEK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Bad Schönborn, Germania.

 3. THISSEN BILJARTS - AMUSEMENT.BE

  Belgia

  Compania THISSEN BILJARTS - AMUSEMENT.BE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale bar billiards, billiard design, game rental for recreation rooms and bars, și on-line table football sales. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. BILLARD BECKMANN GMBH

  Germania

  Compania BILLARD BECKMANN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Kaiserslautern, Germania.

 5. FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE

  Franta

  Compania FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, billiard design, și pool cues. Are sediul în Plaisance Du Gers, Franta.

 1. ENTREPRISES LAURENT TACK

  Belgia

  Compania ENTREPRISES LAURENT TACK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri arcade. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri video si electronice, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Jocuri video si electronice, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, american pinball machines, și juke boxes. Are sediul în Trazegnies, Belgia.

 2. BILHARES CARRINHO-SOCARESE-FABRICAÇAO DE BILHARES, LDA.

  Portugalia

  Compania BILHARES CARRINHO-SOCARESE-FABRICAÇAO DE BILHARES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, și billiard tables. Are sediul în Anadia, Portugalia.

 1. MESASYFUTBOLITOS

  Mexic

  Compania MESASYFUTBOLITOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, new and occasion billiards, billiard accessories, Mese de biliard si accesorii, și children's football rental. Are sediul în Naucalpan, Mexic.

 2. BILJARTS DECRAEMER MICHEL

  Belgia

  Compania BILJARTS DECRAEMER MICHEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, billiard tables, billiard maintenance and repairs, și billiard table repairs. Are sediul în Oostende, Belgia.

 3. JAN DEHERTOGH

  Belgia

  Compania JAN DEHERTOGH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, wholesale bar billiards, pool cues, și billiard table repairs. Are sediul în Wetteren, Belgia.

 4. SEYNAEVE

  Belgia

  Compania SEYNAEVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile juke boxes, și table football. Are sediul în Mouscron, Belgia.

 5. CLUBKE CAFESPELEN ('T)

  Belgia

  Compania CLUBKE CAFESPELEN ('T), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, game rental for recreation rooms and bars, și billiard maintenance and repairs. Are sediul în Ichtegem, Belgia.

 6. BILIARDI RESTALDI SRL

  Italia

  Compania BILIARDI RESTALDI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, billiard-tables, billiard maintenance and repairs, billiard design, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Roma, Italia.

 7. BASTENIE

  Belgia

  Compania BASTENIE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri si jucarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri arcade, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Jocuri de noroc - Articole, Jocuri arcade, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Jocuri de noroc - Articole, și table football. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 8. MAXI-TOYS BELGIUM

  Belgia

  Compania MAXI-TOYS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri si jucarii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Jocuri de societate, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, electronic games, Jocuri de societate, și plastic games and toys. Are sediul în Waterloo, Belgia.

 1. DIRK STOOP - ANTWERP AMUSEMENT

  Belgia

  Compania DIRK STOOP - ANTWERP AMUSEMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri video si electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri arcade, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Jocuri arcade, machines for the hotel trade, pinball machines, și Mese de biliard, mese de joc si accesorii. Are sediul în Deurne, Belgia.

 2. VI.GA. S.N.C. DI GALARDI & C.

  Italia

  Compania VI.GA. S.N.C. DI GALARDI & C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used billiards, international billiards, billiard table preparation, și professional billiards. Are sediul în Isola D'arbia-Siena, Italia.

 3. ORTMANN BILLARDS

  Germania

  Compania ORTMANN BILLARDS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. GEBR. R. & W. BALDINGER AG, LENGNAU

  Elvetia

  Compania GEBR. R. & W. BALDINGER AG, LENGNAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Lengnau, Elvetia.

 5. ALPHA BILLARD SVEN RÖHL

  Germania

  Compania ALPHA BILLARD SVEN RÖHL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Inchiriere de echipamente industriale, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Reinstedt, Germania.

 6. SCHULLER CONSULTING GMBH

  Austria

  Compania SCHULLER CONSULTING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Jocuri arcade, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, și Jocuri arcade. Are sediul în Traun, Austria.

 7. 247 BILLIARDS

  Austria

  Compania 247 BILLIARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile billiard-tables, barbells for gyms, și american pool. Are sediul în Wels, Austria.

 8. RHÖN-AUTOMATENVERTRIEB GÜNTHER KNAHL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RHÖN-AUTOMATENVERTRIEB GÜNTHER KNAHL GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Mellrichstadt, Germania.

 9. KLING AUTOMATEN GMBH

  Germania

  Compania KLING AUTOMATEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Jocuri video si electronice, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, și Jocuri video si electronice. Are sediul în Baindt, Germania.

 10. BUSCH BILLARDS

  Germania

  Compania BUSCH BILLARDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Kirchdorf, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit