• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mesagerie internationala

Rezultate pentru

Mesagerie internationala - Import export

 1. GIUDICI BORTOLO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania GIUDICI BORTOLO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport de produse periculoase, Transport expres, Transport rutier, Transport de produse periculoase, Transport expres, și Transport rutier. Are sediul în Costa Volpino, Italia.

 2. BI.TEAMTRANSPORT34

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BI.TEAMTRANSPORT34, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Kassel, Germania.

 3. DIREKT TRANSPORT AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania DIREKT TRANSPORT AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Thorishaus, Elvetia.

 4. CORRIERE LAI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CORRIERE LAI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în San Miniato, Italia.

 5. FOKUS TRANSPORTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FOKUS TRANSPORTE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Umkirch, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AK-TRANSPORTE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AK-TRANSPORTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Fürth, Germania.

 2. NUMBER ONE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania NUMBER ONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport frigorific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Mesagerie internationala, Transport expres, și Mesagerie internationala. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. TRASPORTI INTERNAZIONALI AGENZIA MARITTIMA SAVINO DEL BENE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TRASPORTI INTERNAZIONALI AGENZIA MARITTIMA SAVINO DEL BENE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile logistics, insurance policies, international road haulage, road transport of merchandise, express mail service, air transport, containerised shipments by sea, road haulage, și road-rail transport. Are sediul în Scandicci, Italia.

 4. RENT ITC SPECIAL - EINE MARKE DER ITC - IT BROKERAGE · TRADING · CONSULTING BERND KINSCHECK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania RENT ITC SPECIAL - EINE MARKE DER ITC - IT BROKERAGE · TRADING · CONSULTING BERND KINSCHECK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Michendorf, Germania.

 5. 2HM LOGISTICS D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania 2HM LOGISTICS D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transporturi feroviare in containere, Transporturi aeriane, Fret internaţional, Containere - trasnsport maritim, Transport maritim de marfuri, Docuri si antrepozite, Transporturi feroviare, și Transport rutier - servicii logistice. Are sediul în Koper / Capodistria, Slovenia.

 1. MICHAEL TIMME TRANSPORTE

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MICHAEL TIMME TRANSPORTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Bad Arolsen, Germania.

 2. MIDWAY EXPRESS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MIDWAY EXPRESS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Glückstadt, Germania.

 1. SKYNET ITALIA

  Italia

  Compania SKYNET ITALIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goods shipment advice, și overland transport services for goods. Are sediul în Napoli, Italia.

 2. MAILSMART PARCEL COURIER CARGO AND FREIGHT SERVICES

  Regatul Unit

  Compania MAILSMART PARCEL COURIER CARGO AND FREIGHT SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mesagerie internationala, Transport maritim de marfuri, home and office removals by road, Mesagerie internationala, air cargo shipments, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Greater London, Regatul Unit.

 3. TNT EXPRESS WORLDWIDE (PORTUGAL)- TRANSITARIOS, TRANSPORTES E SERVICOS COMPLEMENTARES, S.A

  Portugalia

  Compania TNT EXPRESS WORLDWIDE (PORTUGAL)- TRANSITARIOS, TRANSPORTES E SERVICOS COMPLEMENTARES, S.A, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Transport expres, și express delivery. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 4. MTM-LOGISTIK

  Germania

  Compania MTM-LOGISTIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Schorndorf, Germania.

 5. EUROKOMBI SPEDITIONS GMBH

  Austria

  Compania EUROKOMBI SPEDITIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Fret internaţional, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Linz, Austria.

 6. E.I.R. CASA DI SPEDIZIONI SRL

  Italia

  Compania E.I.R. CASA DI SPEDIZIONI SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari pentru transporturi internationale, import customs operations, international forwarding, Comisionari pentru transporturi internationale, și export customs operations. Are sediul în Capriano Del Colle, Italia.

 7. GDSK GESELLSCHAFT DER SCHNELLKURIERE GMBH & CO. KG NL DÜSSELDORF

  Germania

  Compania GDSK GESELLSCHAFT DER SCHNELLKURIERE GMBH & CO. KG NL DÜSSELDORF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 8. MONDO LOGISTIC GMBH

  Germania

  Compania MONDO LOGISTIC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, Comisionari pentru transporturi internationale, Transport rutier international de marfuri, Transport rutier - servicii logistice, Mesagerie internationala, și Comisionari pentru transporturi internationale. Are sediul în Weiterstadt, Germania.

 1. ISQ INDUSTRIE-SERVICE-QUALITÄT (UG)

  Germania

  Compania ISQ INDUSTRIE-SERVICE-QUALITÄT (UG), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 2. DIANTAKA

  Belgia

  Compania DIANTAKA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport rutier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport expres, Mesagerie internationala, Transport expres, Mesagerie internationala, International road transport, și Goods transport. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. BRESCIA FIORI SRL

  Italia

  Compania BRESCIA FIORI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refrigerated transport, și international transport. Are sediul în Erbusco, Italia.

 4. HEY TAXI FLUGHAFENTRANSFER

  Germania

  Compania HEY TAXI FLUGHAFENTRANSFER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Taximetrie - firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mesagerie internationala, Mesagerie internationala, și Airport transfer. Are sediul în Duisburg, Germania.

 5. FEDEX EXPRESS

  Spania

  Compania FEDEX EXPRESS, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport expres. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mesagerie internationala, Conveioare suspendate sau la sol, international forwarding agent, international forwarding, Mesagerie internationala, și Conveioare suspendate sau la sol. Are sediul în MADRID, Spania.

 6. SPRINT-KURIER

  Germania

  Compania SPRINT-KURIER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile courier, și International goods transport. Are sediul în Schmalkalden / Thüringen, Germania.

 7. KURIERDIENST LOTHAR SCHULZ IHN. YVONNE SCHULZ

  Germania

  Compania KURIERDIENST LOTHAR SCHULZ IHN. YVONNE SCHULZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Sangerhausen, Germania.

 8. STEINFURTH & CO GMBH

  Germania

  Compania STEINFURTH & CO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. MANCINELLI SPEDIZIONI

  Italia

  Compania MANCINELLI SPEDIZIONI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international transport, national transport, și goods transport. Are sediul în Larino, Italia.

 10. KURIERDIENST DAGO EXPRESS

  Germania

  Compania KURIERDIENST DAGO EXPRESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mesagerie internationala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile express international mail, international shipments, express delivery, și small transport. Are sediul în Hamburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mesagerie internationala - Import export

Număr de rezultate

13.646 Intreprinderile