• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • detectivi - agentii internationale

Rezultate pentru

Detectivi - agentii internationale - Import export

 1. AGENCE PHILIPPE INVESTIGATIONS A.P.I SARL

  Franta

 2. GRUPPO PONZI INVESTIGAZIONI

  Italia

 3. KAMMY DETECTIVE - SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE

  Romania

  Cine suntem? KAMMY DETECTIVE - SERVICII DE INVESTIGATII PRIVATE este o companie privată, specializată în efectuarea de investigații profesionale și supraveghere (filaj). Reputația noastră de investigații private rapide, eficiente și discrete este foarte apreciată, și toate serviciile oferite de noi sunt la prețuri competitive. Dorința de a intra în inima problemei și de a descoperi adevărul cu fapte esențiale? În agenția Kammy Detective, confidențialitate și secretul muncii se mențin în orice situație, acestea fiind o prioritate foarte mare. Încrederea clienților, etica și moralitatea sunt factorii cheie care sunt primordiale pentru companie. Kammy Detective nu percepe nici o taxă de consultanță, iar prima vizită oficială este întotdeauna gratuită. Agenția are rețeaua sa în București și, de asemenea, are misiuni în întreaga țară cât și în străinătate. Kammy Detective este agenția privată de detectivi care susține constatările sale în instanțe. Depunem în mod regulat în instanță pentru a stabili probele colectate în cadrul cercetarilor. Echipa noastră de investigatori specialiști profesioniști utilizează cele mai recente gadget-uri de vârf pentru anchete. Colectăm dovezi sub formă de locații GPS, fotografii, videoclipuri, documente, samd.

 4. CABINET INDIVIDUAL DETECTIV PARTICULAR "MARIA TANASE"

  Romania

  Romania Investigations este specializata in investigatii de proprietate intelectuala, brand si produs, incalcarea marcii, verificari de risc comercial, activitati de detectiv particular. Investigatii comerciale, frauda asigurari medicale sau de calatorie, consiliere client in legatura cu contrafaceri Romania, disparitii persoane, cautare debitori, investigatii extrajudiciare, servire documente legale, suport legal pentru case de avocatura, diverse investigatii private, diverse activitati detectiv particular Romania. Romania Investigations specializes in intellectual property - related investigations, trademark and brand protection, risk and compliance research concerning a certain product on the Romanian market, market survey, intellectual property litigation support and more.

 5. AGENTIA DE DETECTIVI PARTICULARI S.P.I.A.

  Romania

  Prezentare SPIA Detectiv, Cu o experienta de peste 10 ani in materie de investigatii si supraveghere, dobandind o maturitate profesionala, uniti de ideea lansarii pe piata serviciilor detectivistice a unei companii ce vine atat in sprijinul clientilor individuali (persoane fizice), cat si al corporatiilor, agentiilor si cabinetelor individuale de detectivi particulari, caselor de avocatura, birourilor notariale, etc. (persoane juridice): astfel am creat S.P.I.A.Suntem o echipa de detectivi ce exploatam la maximum calitatile umane si cunostintele profesionale dobandite de-a lungul timpului, fiind implicati in cazuri din cele mai diverse, precum: inselaciune ( atat intre partenerii de afaceri cat si intre partenerii de cuplu), infidelitate, investigatii prenuptiale, culegere de informatii ( stare civila, identificari adrese, identificarea bunurilor ce fac obiectul unor litigii de natura penala sau civila, etc.), supravegherea conduitei si moralitatii publice a unei persoane/ angajat, etc. Detectivii nostri, bogat experimentati in arta supravegherii, ofera servcii de inalt profesionalism si in domeniul filajului sub acoperire, gasind intotdeauna raspunsuri complexe pentru intrebarile clientilor. Dacă aveți o problemă și ati luat în considerare contactarea unui detectiv particular, atunci putem oferi o varietate de tehnici si strategii pentru a ajunge la soluția de care aveți nevoie. Si pentru a va convinge de sprijinul nostru total, va punem la dispozitie CONSULTANTA GRATUITA.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DETECTIVE AGENCY IN ROMANIA THE SPIA

  Romania

  Agenție de detectivi particulari S.P.I.A. Secret Private Investigations Agency. Servicii oferite: Investigatii economice -Tehnici de protecție informativă pentru societăți comerciale-Investigații de persoană, (localizare, patrimoniu, relații de grup, surse de venituri, tip de afaceri derulate, etc.) -Informații societăți comerciale active, depistare filiere societați fantomă, cesiuni fictive-Verificare potențialilor parteneri de afaceri (moralitate, solvabilitate, vicii, renume, patrimoniu, situație familiară, rude sau prieteni la societăți concurente) -Verificare acte (c.v.-uri, declarații pe propria răspundere, valabilitate acte de studii, si alte acte prezentate) -Verificare active patrimoniale certe sau fictive -Verificare / prevenire concurență neloială angajați, parteneri -Verificare fidelitate, confidențialitate angajați -Verificarea comportamentului extreprofesional al angajatului -Identificare proprietari bunuri imobile- Verificare clienți și evenimente societăți de asigurare Investigații conjugale: -Verificare suspiciuni de infidelitate -Verificari pre și post maritale (moralitate, seriozitate, vicii, pasiuni, relații anterioare sau paralele, verificare copii din altă relație sau copii nedeclarați, patrimoniu, etc.) -Verificarea moralității sau viciilor partenerului de cuplu-Identificarea, localizarea bunurilor sustrase de partenerul de cuplu -Investigatii privind comportamentul deviant al minorilor, etc.

 2. CABINET PALLADIUM & CONTINUUM

  Franta

 3. AGENCE SRI

  Luxemburg

 4. DETECTIVES TESÓN

  Spania

 5. DPL INTELLIGENCE THIERRY ARTHAUD

  Luxemburg

 1. S.A.S. INVESTIGAZIONI & SICUREZZA

  Italia

 2. KURAS

  Belgia

 1. AGENCE RAR - INVESTIGATIONS

  Coasta de Fildes

 2. A-PRO DETECTIVES PRIVADOS

  Spania

 3. ALL-UKRAINIAN DETECTIVE AGENCY ULTIMA RATIO

  Ucraina

 4. ACLERK DETECTIVES PRIVADOS S.L

  Spania

 5. AGENCJA DETEKTYWISTYCZNA PRODETEKTYW

  Polonia

 6. DETEKTEI THOME

  Germania

 7. DETECTIVES ANDALUCIA

  Spania

 8. ESTRATÉGIA X DETECTIVES

  Portugalia

 1. DETECTIVE AGENCY DIZA

  Serbia

 2. DETECTIVE & INVESTIGAZIONI GROUP ITALIA

  Italia

 3. BLAU DETECTIVES

  Spania

 4. HURTADO DETECTIVES PRIVADOS

  Spania

 5. DETEK AG

  Germania

 6. 1TARAN

  Ucraina

 7. CULMAS DETECTIVES PRIVADOS

  Spania

 8. AGENZIA INVESTIGATIVA ANTARES

  Italia

 9. DETECTIVES PRIVADOS MADRID INFOVEST

  Spania

 10. IVANA FOIS INVESTIGAZIONI

  Italia

Filtre

Rezultate pentru

Detectivi - agentii internationale - Import export

Număr de rezultate

4.764 intreprinderile