• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matrite pentru sticla si cristal

Rezultate pentru

Matrite pentru sticla si cristal - Import export

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Turcia

  Compania DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories and spare parts. Are sediul în Pendik / Istanbul, Turcia.

 2. NOVAMOULES

  Franta

  Compania NOVAMOULES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite si modele, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, și Matrite si modele. Are sediul în Givors, Franta.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite pentru sticla si cristal, Unelte de mana fara motor, Rasini, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Matrite pentru sticla si cristal, Unelte de mana fara motor, și Rasini. Are sediul în Grafenberg, Germania.

 4. ARC TOOLING

  Franta

  Compania ARC TOOLING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Aire Sur La Lys, Franta.

 5. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentina

  Compania MOLDES VIDRIOFUSING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steel dies. Are sediul în Martinez, Argentina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SAVAM S.R.L.

  Italia

  Compania SAVAM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Rozzano, Italia.

 2. S.G.F. S.R.L.

  Italia

  Compania S.G.F. S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Villabate, Italia.

 3. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  China

  Compania TOPFINE INDUSTRY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, China.

 4. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italia

  Compania ADELIO LATTUADA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Carbonate, Italia.

 5. BAVELLONI S.P.A.

  Italia

  Compania BAVELLONI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte cu partea activa din diamant, Matrite pentru sticla si cristal, Unelte cu partea activa din diamant, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Lentate Sul Seveso, Italia.

 1. REVIMAC S.R.L.

  Italia

  Compania REVIMAC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Montecchio Maggiore, Italia.

 2. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Germania

  Compania KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite si modele, Matrite pentru sticla si cristal, Matrite si modele, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Weiden, Germania.

 1. PUDSEY MOULD CO LTD

  Regatul Unit

  Compania PUDSEY MOULD CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite de precizie, Matrite de precizie, și moulds for glass containers. Are sediul în Pudsey, Regatul Unit.

 2. THOR INTERNATIONAL

  Columbia

  Compania THOR INTERNATIONAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în La Estrella, Columbia.

 3. SVEMA

  Italia

  Compania SVEMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Barberino Tavarnelle, Italia.

 4. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italia

  Compania PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Brusaporto, Italia.

 5. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italia

  Compania CHIPI GLASS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Lonate Pozzolo, Italia.

 6. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Ovada, Italia.

 7. BOTTERO S.P.A.

  Italia

  Compania BOTTERO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, Matrite pentru sticla si cristal, Materiale si produse refractare, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Cuneo, Italia.

 8. MACOTEC S.R.L.

  Italia

  Compania MACOTEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Rogolo, Italia.

 1. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  Compania AB.TECHNOLOGIES S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Empoli, Italia.

 2. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugalia

  Compania METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite si modele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Benta, Portugalia.

 3. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Italia

  Compania BDF INDUSTRIES S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Vicenza, Italia.

 4. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italia

  Compania OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Casale Sul Sile, Italia.

 5. CARNAGHI CARLO

  Italia

  Compania CARNAGHI CARLO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Samarate, Italia.

 6. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italia

  Compania ARCANGELI PIETRO SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matrite pentru sticla si cristal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile moulds. Are sediul în Murano, Italia.

 7. DUERED S.P.A.

  Italia

  Compania DUERED S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie, și Matrite pentru sticla si cristal. Are sediul în Milano, Italia.

 8. DELTA S.R.L.

  Italia

  Compania DELTA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 9. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania ROSSELLI MACCHINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Reggio Nell'emilia, Italia.

 10. FOR.EL. S.P.A.

  Italia

  Compania FOR.EL. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite pentru sticla si cristal, Sticla - utilaje si materiale pentru industrie, Matrite pentru sticla si cristal, și Sticla - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Roncade, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit