• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale plastice - produse intermediare

Rezultate pentru

Materiale plastice - produse intermediare - Import export

 1. JEDI KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  The JEDI Kunststofftechnik GmbH is one of the leading international manufacturers of soft PVC rolls, panels and sheeting as well as strip curtains of various widths. The recipe to JEDI Kunststofftechnik GmbH's success rests on our fundamental company philosophy which is a consistently customer-oriented business strategy, encompassing both conception and production as well as a comprehensive service. Each of our customers wants spot-on realisation of their individual wishes and these wishes are the fundamental guidelines to each work process. Only in this way can total customer satisfaction be achieved; a goal which is our top priority in any job.

 2. WESTLAKE PLASTICS EUROPE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania WESTLAKE PLASTICS EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extrudarea cauciucului si a plasticului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, Material plastic - produse pentru industrie, thermoplastic moulding, extrusion of plastic materials, plastic heat forming, plastics thermo-forming, manufacture of plastics, Materiale plastice - produse intermediare, și Material plastic - produse pentru industrie. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 3. FATRA A.S.

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania FATRA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Filme si folii de material plastic, Tapet, Filme si folii de material plastic, ground insulation, lvt floors, laminates, foils, pvc granules, și roof waterproofing membranes. Are sediul în Napajedla, Republica Ceha.

 4. LITCHEMA, UAB

  Lituania

  Verified by europages badge

  Compania LITCHEMA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Polimeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Granule pentru mase plastice, Import-export de cauciuc si material plastic, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Polistiren, Plastic - ambalaje, Polietilena, Materiale plastice - produse intermediare, Material plastic - produse pentru industrie, și Granule pentru mase plastice. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 5. BELLUNO PLAST S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BELLUNO PLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic materials, rubber technical items, polycarbonate, manufacture of moulds for plastics, polyesters, plastic and polyesters, polypropylene, moulds, și plastic material design. Are sediul în Borgo Valbelluna, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MVA D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania MVA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje si materiale pentru industrie, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Matrite sub presiune, Injectarea cauciucului si a plasticului, Materiale plastice - produse intermediare, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Automatizari - instalatii si echipamente, Unelte de mana fara motor, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Ig Pri Ljubljani, Slovenia.

 2. KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KUNSTSTOFFVERARBEITUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Falkensee, Germania.

 3. FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FRIEDRICH JOERG GMBH ELEKTROTECHNISCHE FABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Marktrodach, Germania.

 4. BONN WAKU GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BONN WAKU GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Walldürn, Germania.

 5. BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BBK KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Ellhofen, Germania.

 1. KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KORNFELD ANTON ING. GESMBH &CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Matrite pentru ceramica, Frezarea otelurilor si a metalelor, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Materiale plastice - produse intermediare, Prelucrare materiale plastice, tool manufacturing, Tool manufacture for injection moulded components, și Materiale plastice - produse de baza pentru industrie. Are sediul în Günselsdorf, Austria.

 2. LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania LOHMANN KUNSTSTOFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Sinntal, Germania.

 1. BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania BANNER KUNSTSTOFFWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Linz, Austria.

 2. JULAMP GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania JULAMP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Ruswil, Elvetia.

 3. BOURSIER SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania BOURSIER SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cauciuc - articole tehnice pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Securitatea muncii - echipamente si materiale, Materiale plastice - produse intermediare, Motoare electrice si piese, Inginerie ecologica, Securitatea muncii - echipamente si materiale, Materiale plastice - produse intermediare, Motoare electrice si piese, și Inginerie ecologica. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. THINKTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania THINKTEC GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Grafenau, Germania.

 5. PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PRODUKT & DESIGN FLEIG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Tennenbronn, Germania.

 6. ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERLEMANN & HUCKENBECK GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, Plastic - produse pentru domeniul medical, Transmisie mecanica - componente, Materiale plastice - utilaje industriale, Matrite pentru materiale plastice si cauciuc, Plastic - produse pentru industria mijloacelor de transport, Materiale plastice - produse intermediare, Materiale plastice - produse de baza pentru industrie, și Plastic - produse pentru domeniul medical. Are sediul în Radevormwald, Germania.

 7. HBHC MOULDING GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania HBHC MOULDING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Gampern, Austria.

 8. ELMEG

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ELMEG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turnare materiale plastice, Blow-moulded plastic components assembly, manufacture of plastic articles, Blow-moulded plastic parts for automobiles, Turnare materiale plastice, mould design, și blow moulding plastic materials. Are sediul în Isola D'asti, Italia.

 1. F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania F. & G. HACHTEL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Aalen, Germania.

 2. MAR-MAT SP. Z O.O.

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MAR-MAT SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din plastic, Turnare materiale plastice, Plastic - ambalaje, Injectarea cauciucului si a plasticului, Ambalaje din plastic, Turnare materiale plastice, Plastic - ambalaje, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Jelenia Góra, Polonia.

 3. ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ETM ENGINEERING TECHNOLOGIE MARKETING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Saalburg-Ebersdorf, Germania.

 4. NUOVA RECUPERPLAST SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NUOVA RECUPERPLAST SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Spuma de material plastic, și Spuma de material plastic. Are sediul în Castel Goffredo, Italia.

 5. CMPLAST

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania CMPLAST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polietilena, Angrenaje, machining of parts |, polyamides, polycarbonate, polypropylene, Polietilena, CNC milling, și CNC turning. Are sediul în Dlugie, Polonia.

 6. OBERTO PLAST SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OBERTO PLAST SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - colectare si reciclare, Tratarea si reciclarea deseurilor, polystyrene, polypropylene sales, abs, Plastic - colectare si reciclare, polycarbonate machining, pvc, și Tratarea si reciclarea deseurilor. Are sediul în Aglie', Italia.

 7. MOPAC WASEN AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MOPAC WASEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Wasen Im Emmental, Elvetia.

 8. BRAC - WERKE AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania BRAC - WERKE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - produse intermediare. Are sediul în Breitenbach, Elvetia.

 9. FRALLICCIARDI GROUP

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania FRALLICCIARDI GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - produse intermediare, plexiglas accessories, boat windscreen, Materiale plastice - produse intermediare, plexiglass product, fitting and dismantling of plexiglass for boats, boat windscreen repair, boat windscreen replacement, și boat mirrors. Are sediul în Napoli, Italia.

 10. FLOERKE PRODUCTION SRL

  Romania

  Va rugam sa notati faptul ca suntem producatori de articole din material plastic prin injectie si termoformare cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu. Am inceput productia de ochelari cu viziera scurta si viziere pentru fata. Produsele nu sunt din China, vizierele sunt fabricate in Romania cu materii prime din Germania. Nu contin PVC, adică sunt fără plastifianți sau ftalați. Majoritatea acestor viziere de pe piață sunt fabricate din PVC sau PC care nu sunt rezistente la alcool. Vizierele noastre sunt fabricate din PET ecologic, materialul din care se fac sticlele de plastic.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale plastice - produse intermediare - Import export

Număr de rezultate

6.367 Intreprinderile