• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lanturi - material plastic

Rezultate pentru

Lanturi - material plastic - Import export

 1. ITALSTAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  ITALSTAMPI has, since 1981, been designing and manufacturing dies, moulding plastic materials and stamping small metal pieces. Its modern premises cover a 9, 000m² surface area, 5, 000 m² of which is covered. The indepth knowledge, professionalism, production automation, rapid response to client requirements are the company's key components of success that have enabled it to maintain constant growth over the years.

 2. GELBER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GELBER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Burbach, Germania.

 3. THENAR SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania THENAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte pentru fixare, feronerie din metal, indexed handle, knobs, plastic knobs, Obiecte pentru fixare, feronerie din metal, clamp levers, fastening articles, handles, și pressure foot. Are sediul în Correggio, Italia.

 4. O.C.S.A. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania O.C.S.A. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Senago, Italia.

 5. PÖTZ & SAND GMBH & CO KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania PÖTZ & SAND GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri - accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Lanturi - accesorii, Resorturi din fir metalic, Lanturi - material plastic, Lanturi - accesorii, bent wire parts, Stainless wire ropes, Compression springs, și Link chains. Are sediul în Monheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HABASIT GMBH

  Austria

  Compania HABASIT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Wien, Austria.

 2. DÖRNER & HELMER GMBH

  Germania

  Compania DÖRNER & HELMER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Urmitz, Germania.

 3. MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU

  Elvetia

  Compania MEISTER & CIE AG HASLE-RÜEGSAU, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Hasle-Rüegsau, Elvetia.

 4. MURRPLASTIK AG

  Elvetia

  Compania MURRPLASTIK AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Willisdorf, Elvetia.

 5. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - fier si otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi transportoare, Lanturi, Lanturi - material plastic, Lanturi transportoare, Lanturi, Lanturi - material plastic, și mechanical chain transporters for handling merchandise. Are sediul în Iserlohn, Germania.

 1. EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC

  Italia

  Compania EREDI DI COLOMBO LUIGI SNC, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, pressure moulding, injection moulding, Injectarea cauciucului si a plasticului, și moulding of plastic materials. Are sediul în Carate Brianza, Italia.

 2. HELVOET

  Belgia

  Compania HELVOET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, Lanturi - material plastic, Material plastic - produse pentru industrie, car spare parts, și Plastic components. Are sediul în Lommel, Belgia.

 1. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italia

  Compania CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - accesorii, Lanturi, Lanturi - fier si otel, Lanturi dupa specificatiile clientilor, Lanturi - accesorii, Lanturi, Lanturi - fier si otel, și Lanturi dupa specificatiile clientilor. Are sediul în Cadriano Di Granarolo (Bo), Italia.

 2. RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN

  Germania

  Compania RAINER STÖRMER QUALITÄTS-GUMMIBAND-BAGGERKETTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Roti si rotite, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, Santiere - materiale si echipamente, Roti si rotite, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, Utilaje pentru constructii, și Santiere - materiale si echipamente. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 3. FHP VILEDA

  Belgia

  Compania FHP VILEDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Curatenie si intretinere - articole, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Lanturi - material plastic, Curatenie si intretinere - articole, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, și Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. Are sediul în Verviers, Belgia.

 4. ACCADIPLAST SRL

  Italia

  Compania ACCADIPLAST SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Injectarea cauciucului si a plasticului, Plastic ranforsat - modelare, plastic material processing, plastic moulding, Injectarea cauciucului si a plasticului, și Plastic ranforsat - modelare. Are sediul în Bassano del Grappa (VI), Italia.

 5. MACCHI PLAST S.R.L.

  Italia

  Compania MACCHI PLAST S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Locate Varesino, Italia.

 6. DINAMIC BENELUX

  Belgia

  Compania DINAMIC BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - ambalaje, Plastic - ambalaje, și food packaging. Are sediul în Aalst, Belgia.

 7. GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH

  Germania

  Compania GLOBAL TRACK WAREHOUSE EUROPE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rubber chains, și spare parts. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 8. PLASTIROMA

  Italia

  Compania PLASTIROMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Guidonia Montecelio, Italia.

 1. WINTAG BY ASTRAPLAST S.R.L.

  Italia

  Compania WINTAG BY ASTRAPLAST S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Fagnano Olona, Italia.

 2. OMB S.R.L.

  Italia

  Compania OMB S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Cassola, Italia.

 3. PLASTICPADANA SYSTEM S.R.L.

  Italia

  Compania PLASTICPADANA SYSTEM S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Guastalla, Italia.

 4. MONIBA S.A.S.

  Italia

  Compania MONIBA S.A.S., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birou - furnituri, Lanturi - material plastic, Birou - furnituri, și Lanturi - material plastic. Are sediul în Castell'umberto, Italia.

 5. MASTER MOLD CO

  Cayman

  Compania MASTER MOLD CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi - material plastic. Are sediul în Zhejiang, China, Cayman.

 6. TECNOPLASTICA VALTELLINESE S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOPLASTICA VALTELLINESE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Piantedo, Italia.

 7. NOVAPLAST

  Italia

  Compania NOVAPLAST, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Collegno, Italia.

 8. W.M.T. S.R.L.

  Italia

  Compania W.M.T. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Cologno Al Serio, Italia.

 9. CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC

  Italia

  Compania CA.TOR.CATENIFICIO TORINESE DI SACCONE UGO E C.SNC, care își desfășoară activitatea în domeniul Lanturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi din cupru, Lanturi - material plastic, Lanturi din cupru, și Lanturi - material plastic. Are sediul în Torino, Italia.

 10. ALLTECH S.R.L.

  Italia

  Compania ALLTECH S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Turnare materiale plastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lanturi - material plastic, Injectarea cauciucului si a plasticului, Lanturi - material plastic, și Injectarea cauciucului si a plasticului. Are sediul în Capriolo, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lanturi - material plastic - Import export

Număr de rezultate

17.499 Intreprinderile