• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale inerte pentru constructii

Rezultate pentru

Materiale inerte pentru constructii - Import export

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania KAYADERELI CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Materiale inerte pentru constructii, Conducte, Tevarie industriala, Gazoducte si conducte - instalatii, Aditivi pentru ciment si mortar, Fructe uscate, fresh fruit, și fresh vegetables. Are sediul în Adana, Turcia.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru constructii, și Materiale pentru constructii. Are sediul în Alfonsine, Italia.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania M.E.C. DI SENSINI S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Narni, Italia.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Germania

  Compania DACH UND WAND ZEVEN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Zeven, Germania.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Italia

  Compania RES FRATELLI SOLDI, care își desfășoară activitatea în domeniul Robinetarie sanitara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, bathroom fixtures, wall coverings, Materiale inerte pentru constructii, și building materials and products. Are sediul în San Vincenzo, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italia

  Compania SABBIE SATAF S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sand, sand, gravel and crushed stone for road paving, gravel, și stone. Are sediul în Pavia, Italia.

 2. VANDENBROECK

  Belgia

  Compania VANDENBROECK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale pentru acoperisuri, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Lemn taiat si tratat, wholesale of building materials, Materiale pentru acoperisuri, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în Lier, Belgia.

 3. BATIDAL

  Belgia

  Compania BATIDAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Beton gata preparat, Marmura si piatra naturala, Materiale inerte pentru constructii, Beton gata preparat, tiling, și Marmura si piatra naturala. Are sediul în Battice, Belgia.

 4. BIGMAT LEPOT

  Belgia

  Compania BIGMAT LEPOT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acoperisuri - lucrari, Feronerie pentru constructii, insulation, Acoperisuri - lucrari, joinery articles, și Feronerie pentru constructii. Are sediul în Bassenge, Belgia.

 5. DENAYER

  Belgia

  Compania DENAYER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Nisip si pietris, Fundatii, Izolare termica - materiale, Lemn taiat si tratat, Nisip si pietris, Fundatii, și Izolare termica - materiale. Are sediul în Halle, Belgia.

 1. POMA S.R.L.

  Italia

  Compania POMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile excavation work. Are sediul în Marzabotto, Italia.

 2. LLC ULTRA-TRADE

  Ucraina

  Compania LLC ULTRA-TRADE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ciment si aditivi, ash treatment, cement for building, Ciment si aditivi, și Metals. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. VATAN CABLE COMPANY

  Turcia

  Compania VATAN CABLE COMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile harbour survey. Are sediul în Corlu / Tekirdag, Turcia.

 2. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgia

  Compania BOURGONDISCH KRUIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration and furnishings, Interior remodelling, și design studio. Are sediul în Bavikhove, Belgia.

 3. RBC FRANCE

  Franta

  Compania RBC FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Materiale inerte pentru constructii, Rulmenti cu bile, cu ace si cu role, Materiale inerte pentru constructii, și tightening tools. Are sediul în Les Ulis Cedex, Franta.

 4. GRAPHENE UKR

  Ucraina

  Compania GRAPHENE UKR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electronice active, Componente electronice active, cleaning nano products, și electrical conductors. Are sediul în Bucha, Ucraina.

 5. AVON MATERIAL SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania AVON MATERIAL SUPPLIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Wimborne, Regatul Unit.

 6. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Germania

  Compania SILK PLASTER DEUTSCHLAND, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Berlin, Germania.

 7. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Portugalia

  Compania SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory bricks, și tiles. Are sediul în Ponte De Lima, Portugalia.

 8. CULTURA

  Luxemburg

  Compania CULTURA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gypsum. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgia

  Compania BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie, construction materials, Materiale inerte pentru constructii, și Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. Are sediul în Lokeren, Belgia.

 2. CLAESSEN PAUL

  Belgia

  Compania CLAESSEN PAUL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii prefabricate si industrializate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Santiere - materiale si echipamente, Materiale inerte pentru constructii, Santiere - materiale si echipamente, Materiale inerte pentru constructii, individual lodgings, și preparing applications for housing. Are sediul în Herentals, Belgia.

 3. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Italia

  Compania FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Pagani, Italia.

 4. EUROCALCIO, SA

  Portugalia

  Compania EUROCALCIO, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Calcium carbonate, asphalt, și Mortar pentru constructii. Are sediul în Vale De Ourem, Portugalia.

 5. BIGMAT

  Belgia

  Compania BIGMAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Depozitare - materiale si sisteme, Lemn - produse pentru tratare, Materiale inerte pentru constructii, Depozitare - materiale si sisteme, natural stone, și Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 6. DPM GMBH ISO-STROH

  Austria

  Compania DPM GMBH ISO-STROH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Kasten, Austria.

 7. ACCESSBAT

  Franta

  Compania ACCESSBAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lifting gear. Are sediul în Wasquehal, Franta.

 8. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Irlanda

  Compania CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii comerciale, Construcții industriale, Informatii afaceri, Informatii comerciale, commercial research and information, Construcții industriale, și Informatii afaceri. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 9. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Germania

  Compania LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Malching, Germania.

 10. GRUPO OXIREIN

  Spania

  Compania GRUPO OXIREIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. Are sediul în Sevilla, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale inerte pentru constructii - Import export

Număr de rezultate

32.752 Intreprinderile