• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale - studii si cercetari

Rezultate pentru

Materiale - studii si cercetari - Import export

 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel carbon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pulberi din metale, Materiale - studii si cercetari, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Pulberi din metale, non-ferrous metals, Materiale - studii si cercetari, și Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii. Are sediul în Changsha, China.

 2. NT-MDT LLC

  Rusia

  Compania NT-MDT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Masuratori optice - aparate si instrumente, Laboratoare - aparate si instrumente, Materiale - studii si cercetari, Optica - instrumente, Masuratori optice - aparate si instrumente, Laboratoare - aparate si instrumente, și Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. UPGREEN

  Franta

  Compania UPGREEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale - studii si cercetari, technical consultants on ecology, process engineering, Materiale - studii si cercetari, și engineering and environmental engineering studies. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 4. RHEONIS

  Franta

  Compania RHEONIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Eybens, Franta.

 5. DISEÑADOR DE PRODUCTOS MIGUEL ÁNGEL SAN ROMÁN (INVENTOR)

  Spania

  Compania DISEÑADOR DE PRODUCTOS MIGUEL ÁNGEL SAN ROMÁN (INVENTOR), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile life preserver. Are sediul în Alcobendas-Madrid, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METROTEST SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania METROTEST SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - aparate, Materiale - studii si cercetari, Cercetare stiintifica - aparate, Materiale - studii si cercetari, lubricating oil, și digital multimeters. Are sediul în Elblag, Polonia.

 2. DANIEL HENRY STUDIO

  Belgia

  Compania DANIEL HENRY STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broderii, coating of fabrics and textile products, printing on fabrics and textile products, și Broderii. Are sediul în Tournai, Belgia.

 3. GOODFELLOW

  Regatul Unit

  Compania GOODFELLOW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Huntingdon, Regatul Unit.

 4. INSTITUT BELGE DE LA SOUDURE

  Belgia

  Compania INSTITUT BELGE DE LA SOUDURE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ateliere de proiectare - constructii si lucrari publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Formare in domeniul tehnic si industrial, Materiale - studii si cercetari, Formare in domeniul tehnic si industrial, welding shops, Materiale - studii si cercetari, și mechanical and industrial assembly consultants. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. CQFD COMPOSITES

  Franta

  Compania CQFD COMPOSITES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie - birouri de studii industriale, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Mulhouse, Franta.

 1. ACTIVA CRO

  Argentina

  Compania ACTIVA CRO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Ciudad Autónoma De Buenos Aires, Argentina.

 2. INTECH-LES, D.O.O.

  Slovenia

  Compania INTECH-LES, D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile training and technological innovation for businesses. Are sediul în Rakek, Slovenia.

 1. INUS.R.BERRUT

  Elvetia

  Compania INUS.R.BERRUT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Design industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale - studii si cercetari, personalised creations, logo graphics studio, Materiale - studii si cercetari, și modular furniture design studios. Are sediul în Villeneuve, Elvetia.

 2. QARBONE

  Franta

  Compania QARBONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Birouri echipate si fabrici - servicii, mechanical engineering, și chemical analyses. Are sediul în Chassieu, Franta.

 3. CENTRE TECHNIQUE DE L'INDUSTRIE DU BOIS

  Belgia

  Compania CENTRE TECHNIQUE DE L'INDUSTRIE DU BOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Marketing - cercetari, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Marketing - cercetari, consultants to companies, și market analysis. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. IMCE

  Belgia

  Compania IMCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Control si reglare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale - studii si cercetari, Spectacole si reprezentatii - productie, measuring instrument services, Materiale - studii si cercetari, Spectacole si reprezentatii - productie, și walking-stick. Are sediul în Genk, Belgia.

 5. CONTINENTAL SURVEYS

  Belgia

  Compania CONTINENTAL SURVEYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Experti maritimi, Materiale - studii si cercetari, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, Masurarea capacitatii navelor, Experti maritimi, Materiale - studii si cercetari, Optimizarea costurilor industriale - firme de proiectare, și Masurarea capacitatii navelor. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 6. INSTYTUT BEZPIECZEŃSTWA TECHNICZNEGO EXSOLUTION

  Polonia

  Compania INSTYTUT BEZPIECZEŃSTWA TECHNICZNEGO EXSOLUTION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Ruda Śląska, Polonia.

 7. CONTENTO TRADE S.R.L.

  Italia

  Compania CONTENTO TRADE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Materiale - studii si cercetari, Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, și Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Pozzuolo Del Friuli, Italia.

 8. SVÚM A.S.

  Republica Ceha

  Compania SVÚM A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Čelákovice, Republica Ceha.

 1. BIOCLEVER

  Spania

  Compania BIOCLEVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. DONALUMNO

  Spania

  Compania DONALUMNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. VWR INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania VWR INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chimie - produse de laborator, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Produse farmaceutice, Chimie - produse de laborator, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, și electronic measurement systems. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 4. INDUSTRIAL TECHNOLOGIES BIELEFELD GMBH

  Germania

  Compania INDUSTRIAL TECHNOLOGIES BIELEFELD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Bielefeld, Germania.

 5. MATERIA NOVA

  Belgia

  Compania MATERIA NOVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Control de calitate si certificare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Materiale - studii si cercetari, Developare - produse, Strategii de cercetare si dezvoltare, Biochimie, mediu inconjurator - studii si cercetari, Materiale - studii si cercetari, Developare - produse, și Strategii de cercetare si dezvoltare. Are sediul în Mons, Belgia.

 6. ALBRECHT ELEKTROTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ALBRECHT ELEKTROTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Santiere - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale - studii si cercetari, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Materiale - studii si cercetari, și Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. Are sediul în Immenstadt i. Allgäu, Germania.

 7. ETUDES RECHERCHES MATERIAUX - ERM

  Franta

  Compania ETUDES RECHERCHES MATERIAUX - ERM, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mediu inconjurator - consiliere si control, Materiale - studii si cercetari, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Mediu inconjurator - consiliere si control, Materiale - studii si cercetari, și Cercetare stiintifica - institute si laboratoare. Are sediul în Poitiers, Franta.

 8. CRM GROUP

  Belgia

  Compania CRM GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Prelucrarea otelului si a metalelor, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Prelucrarea otelului si a metalelor, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Liège, Belgia.

 9. BELISA

  Belarus

  Compania BELISA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Minsk, Belarus.

 10. VINCENZO FERRARA

  Italia

  Compania VINCENZO FERRARA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. Are sediul în Napoli, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale - studii si cercetari - Import export

Număr de rezultate

331 Intreprinderile