• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini-unelte pentru taiere cu foarfeci

Rezultate pentru

Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci - Import export

 1. HG GRIMME SYSTECH GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HG GRIMME SYSTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Wiedergeltingen, Germania.

 2. MIRFO MACHINE TOOLS

  Romania

  Mirfo Machine Tools este un producator roman de masini-unelte speciale, echipamente si structuri mecanice diverse. Pe langa produsele complete realizate in uzina, MIRFO, ofera si servicii distincte de: - proiectare si oferirea de solutii tehnice; - prelucrare mecanica prin aschiere; - confectionare structuri metalice diverse; - montaj in uzina si lacatuserie generala; - tratamente termice si acoperiri; - vopsitorie si sablare; - mentenanta si reparatii; - marcaj CE; - ambalare; - expeditie. Calitatea produselor este verificata prin control vizual, control cu lichide penetrante, pulberi magnetice, US. Asiguram servicii de reparatii masini-unelte de alta fabricatie de tipul: - Prese mecanice; - Prese hidaulice; - Foarfeci ghilotina; - Masini de frezat. - Structuri mecanice variate pentru domeniile Metalurgie; Aeronautica; Naval; Auto; Petrol si gaze; Industria chimica; Agricultura; Constructii; Extractia carbunelui; Producerea energie electrice; Bunuri de larg consum. In realizarea produselor noastre, utilizam doar materiale de foarte buna calitate, garantata prin certificate emise de furnizori. SERVICIUL TEHNIC al MIRFO reuneste in cadrul echipei de proiectanti ingineri cu o vasta experienta in productia de MASINI-UNELTE si tineri ingineri complet acomodati tehnologiilor digitale din domeniu. Proiectantii MIRFO utilizeaza softul SOLIDWORKS pentru realizarea documentatiei de executie (schite 2 D, modele 3D). Pe masini universale realizam produse unicat!

 3. DIDRAS GMBH

  Germania

  Compania DIDRAS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile silicon. Are sediul în Sulz Am Neckar, Germania.

 4. ARISTO CUTTING SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Compania ARISTO CUTTING SOLUTIONS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plotter, accessories for plotters, computerised engraving, și computerised cutting and burnishing. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. KMT GMBH - KMT WATERJET SYSTEMS

  Germania

  Compania KMT GMBH - KMT WATERJET SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water jet cutting systems, Water jet cutting - machines, pumps for high and very high pressure, și aluminum machining. Are sediul în Bad Nauheim, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MULTICAM GERMANY

  Germania

  Compania MULTICAM GERMANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Butzbach, Germania.

 2. CNC-MULTITOOL GMBH

  Germania

  Compania CNC-MULTITOOL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile working polystyrene, styrofoam, machines for working plastics, și cnc cut. Are sediul în Ilmenau, Germania.

 3. BAUMANN MASCHINENBAU SOLMS GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania BAUMANN MASCHINENBAU SOLMS GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile presses. Are sediul în Solms, Germania.

 4. MECANUMERIC

  Franta

  Compania MECANUMERIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Polizare - masini-unelte, Gravarea metalelor - masini-unelte, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Polizare - masini-unelte, și Gravarea metalelor - masini-unelte. Are sediul în Marssac-Sur-Tarn, Franta.

 5. BOHL LAGER- UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania BOHL LAGER- UND SYSTEMTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile removals. Are sediul în Dipperz, Germania.

 1. ORIANCE

  Franta

  Compania ORIANCE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prese hidraulice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prese industriale pentru metale, Taiere cu jet de oxigen - aparate, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Prese industriale pentru metale, Taiere cu jet de oxigen - aparate, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Masini-unelte pentru modelarea metalelor. Are sediul în Orthez, Franta.

 2. PHU YACHT CONSTRUCTIONS

  Polonia

  Compania PHU YACHT CONSTRUCTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, steel profiles, și Metals - machining. Are sediul în Goszyn, Polonia.

 1. MAQUINARIA GEKA, SLU

  Spania

  Compania MAQUINARIA GEKA, SLU, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile positioners, punching machines, machine tools, și accessories. Are sediul în Oiartzun-Guipúzcoa, Spania.

 2. TREIF MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania TREIF MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Macelarii - masini si materiale, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Branzeturi - instalatii pentru productie, Macelarii - masini si materiale, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, dicing machines, și Branzeturi - instalatii pentru productie. Are sediul în Oberlahr, Germania.

 3. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Macelarie si mezelarie - aparate si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Macelarii - masini si materiale, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Macelarii - masini si materiale, Bar or flaked ice making machines, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Kehl, Germania.

 4. BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD

  Regatul Unit

  Compania BRITISH REMA POWDER PROCCESSING LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizare - masini-unelte, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Polizare - masini-unelte, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, mixing machines, și blending. Are sediul în Chesterfield, Regatul Unit.

 5. SEDACTA

  Belgia

  Compania SEDACTA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizare - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, industrial automation, machine tools for metal punching, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Roeselare, Belgia.

 6. ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD

  Regatul Unit

  Compania ALPHA MACHINE KNIFE CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, cutting blades, Industrial blades, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Rotherham, Regatul Unit.

 7. BGMSAN MAKINA VE SANAYI BICAKLARI

  Turcia

  Compania BGMSAN MAKINA VE SANAYI BICAKLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. KJELLBERG VERTRIEB GMBH

  Germania

  Compania KJELLBERG VERTRIEB GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plant construction, Welding electrodes, electrodes, și welding. Are sediul în Finsterwalde, Germania.

 1. DELTA BÄCKEREI-MASCHINEN WILHELM HÖLSCHER GMBH

  Germania

  Compania DELTA BÄCKEREI-MASCHINEN WILHELM HÖLSCHER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Brutarie, patiserie, productie de biscuiti, produse de cofetarie - instalatii si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dozare - aparate si materiale, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Dozare - aparate si materiale, patisserie equipment, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Mixere si rasnite pentru industria alimentara. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 2. HYPERTHERM PLASMATECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HYPERTHERM PLASMATECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere - piese si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Hanau, Germania.

 3. LVD FRANCE

  Franta

  Compania LVD FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru poansonare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru pliere, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Alezare - masini-unelte, Masini-unelte pentru pliere, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Alezare - masini-unelte, și operator machines. Are sediul în Raismes, Franta.

 4. KTH TOOLS A/S

  Danemarca

  Compania KTH TOOLS A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru poansonare, Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru poansonare, și Masini-unelte pentru debitare. Are sediul în Struer, Danemarca.

 5. GFM - GMBH

  Austria

  Compania GFM - GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Forje - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, și Masini-unelte de taiat. Are sediul în Steyr, Austria.

 6. ESPOM MAKINE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania ESPOM MAKINE SANAYI VE TICARET ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Wind-powered turbines, vertical packing machines, și Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. Are sediul în Ankara, Turcia.

 7. FRITEK MASKINFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania FRITEK MASKINFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru taiere industriala, Masini-unelte pentru poansonare, Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere industriala, Masini-unelte pentru poansonare, Masini-unelte pentru debitare, și Masini-unelte de taiat. Are sediul în Aabenraa, Danemarca.

 8. WILLY VOIT GMBH & CO. STANZ- UND METALLWERK

  Germania

  Compania WILLY VOIT GMBH & CO. STANZ- UND METALLWERK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Masini-unelte - prelucrarea metalelor. Are sediul în St. Ingbert, Germania.

 9. BOLETO APS, DANMARK

  Danemarca

  Compania BOLETO APS, DANMARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte pentru taiere industriala, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru poansonare, Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte pentru taiere industriala, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, și Masini-unelte pentru poansonare. Are sediul în Vamdrup, Danemarca.

 10. AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL

  Danemarca

  Compania AKTIESELSKABET MASKINFABRIKKEN RIVAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru poansonare, Masini-unelte pentru debitare, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte pentru taiere cu foarfeci, Masini-unelte pentru poansonare, și Masini-unelte pentru debitare. Are sediul în Skanderborg, Danemarca.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit