• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • ascutire - masini-unelte

Rezultate pentru

Ascutire - masini-unelte - Import export

 1. BERGER TECHNOLOGIE GMBH

  Elvetia

  Verified by europages badge

  BERGER technologie GmbH is a small yet internationally operating business based in Gwatt, Switzerland. We produce and sell drill sharpening machines and tool grinding machines for the metal and wood processing industry worldwide, as well as a variety of customer-specific multi-spindle drilling heads for the metal and wood processing industry. Our machines are the measure of all things worldwide when it comes to conventional perfectly sharpened drill bits, regardless of whether the design is HSS or carbide. The machines are manufactured in their entirety at our plant in Gwatt, Switzerland. Our drill sharpening machines provide the following benefits: Improved diameter accuracy, improved positional accuracy, significant increase to the service life of your drill bits, significant reduction in feed forces, quick and easy re-sharpening, no more bottlenecks in drilling tools, significant reduction in drilling tool costs, rapid amortisation of the machine and your drilling tools.

 2. ALESA MASCHINEN AG

  Elvetia

  Compania ALESA MASCHINEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile circular blade sharpening. Are sediul în Seengen, Elvetia.

 3. GRAFS TECHNOLOGY

  Polonia

  Compania GRAFS TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sharpening machines, cnc rectifiers, disk grinding machines, și plants and machinery for metal sharpening. Are sediul în Bialystok, Polonia.

 4. FERRAGSIL, LDA

  Portugalia

  Compania FERRAGSIL, LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru unelte, Hand tools, non-power - do-it-yourself, diy items, și Oteluri pentru unelte. Are sediul în Cantanhede, Portugalia.

 5. PARTORY

  Republica Ceha

  Compania PARTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Polizare - masini-unelte, Metalurgie - utilaje si instalatii, Gaurire - masini-unelte, Frezare - masini-unelte, Polizare - masini-unelte, și Metalurgie - utilaje si instalatii. Are sediul în Hradec Kralove, Republica Ceha.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MVM SRL

  Italia

  Compania MVM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sharpening machines, sharpening of ancillary tools and accessories for woodworking machine tools, circular blade sharpening, și instrument and tool sharpening. Are sediul în Correggio, Italia.

 2. AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL

  Franta

  Compania AFFUTAGE SERVICE PERFORMANCE SARL, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Ascutire - masini-unelte, și Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. Are sediul în Haute-Amance, Franta.

 3. ISPER S.R.L.

  Italia

  Compania ISPER S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, thermoplastic moulding, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Zingonia Verdellino, Italia.

 4. 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE

  Franta

  Compania 2 RA REALISATION RECTIFICATION ET AFFUTAGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, milling cutter sharpening, woodworking hand tools sharpened, blades for sawing machines, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Saint-Martin-Au-Laert, Franta.

 5. N2C

  Franta

  Compania N2C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Ascutire - masini-unelte, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Ascutire - masini-unelte, și Boring. Are sediul în Sens-De-Bretagne, Franta.

 1. CDMECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania CDMECCANICA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clamps, accessories for machine tools, sharpeners for milling cutters, și sharpeners for bits. Are sediul în Vignola, Italia.

 2. STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania STROJÍRNA SLAVÍCEK, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Strunjirea otelurilor si a metalelor, Ascutire - masini-unelte, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, Frezarea otelurilor si a metalelor, Strunjirea otelurilor si a metalelor, Ascutire - masini-unelte, Sudarea otelurilor si a metalelor - lucrari, și Frezarea otelurilor si a metalelor. Are sediul în Velká Bítes, Republica Ceha.

 1. ATEP

  Franta

  Compania ATEP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie si farmacie - utilaje de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii de ambalare, Ascutire - masini-unelte, Servicii de ambalare, equipment for the pharmaceutical industry, Design and production of customised parts, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Chartres, Franta.

 2. ETS NAJAC

  Franta

  Compania ETS NAJAC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile log splitters, și timber grinding. Are sediul în Cuzac, Franta.

 3. LEUCO SARL

  Franta

  Compania LEUCO SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile grinding of cutting tools, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, și sharpening widia blades. Are sediul în Ostwald, Franta.

 4. LOGITECH LTD

  Regatul Unit

  Compania LOGITECH LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutirea uneltelor din otel sau metal. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, special machine tools for precision and high precision metalworking, overhaul of special machine tools for precision and high precision mechanics, high precision polishing, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 5. DS LAME SAS

  Italia

  Compania DS LAME SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial blades. Are sediul în Camisano Vicentino, Italia.

 6. HAMME MAKINA A.Ş

  Turcia

  Compania HAMME MAKINA A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile band saws. Are sediul în Konya / Karatay, Turcia.

 7. INDRI PAOLO

  Italia

  Compania INDRI PAOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutirea uneltelor din otel sau metal, milling cutter sharpening, circular blade sharpening, Ascutirea uneltelor din otel sau metal, și instrument and tool sharpening. Are sediul în Tricesimo, Italia.

 8. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italia

  Compania CAMPAGNOLOSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, exhausters for wood working systems and equipment, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Sesto Al Reghena, Italia.

 1. SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE

  Germania

  Compania SWEDEX GMBH INDUSTRIEPRODUKTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Buze din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Unelte de mana fara motor pentru zidarie, Pneumatice - instalatii si utilaje, Ascutire - masini-unelte, Unelte de mana fara motor pentru electrotehnica, Unelte de mana fara motor pentru zidarie, Pneumatice - instalatii si utilaje, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Neuss, Germania.

 2. RBE INNOVATION SYSTEMS

  Franta

  Compania RBE INNOVATION SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sharpeners, și epoxy resin heat generators. Are sediul în Villeneuve Saint Germain, Franta.

 3. BERTINETTO VALTER OFFICINA MECCANICA

  Italia

  Compania BERTINETTO VALTER OFFICINA MECCANICA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, Mecanica fina, Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Machine tool levelling feet, Ascutire - masini-unelte, Mecanica fina, și Masini-unelte pentru modelarea metalelor. Are sediul în Forno Canavese, Italia.

 4. QUADRALP

  Franta

  Compania QUADRALP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Storage cabinets. Are sediul în Mery, Franta.

 5. MERISAN ELECTROMECANICA SLL

  Spania

  Compania MERISAN ELECTROMECANICA SLL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chain sawing machines for marble, granite and stone, și marble sanders. Are sediul în Quintana De La Serena, Spania.

 6. BOTZIAN-KIRCH GMBH

  Germania

  Compania BOTZIAN-KIRCH GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Abrazive naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polizare - materiale, Ascutire - masini-unelte, Rodare - masini-unelte, Polizare - materiale, Ascutire - masini-unelte, și Rodare - masini-unelte. Are sediul în Bergisch Gladbach, Germania.

 7. SHARPENING SHOP

  Regatul Unit

  Compania SHARPENING SHOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blade sharpening. Are sediul în Oldham, Regatul Unit.

 8. ROBACO

  Belgia

  Compania ROBACO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional abrasives. Are sediul în St.-Eloois-Vijve, Belgia.

 9. FUJIAN YUDING MACHINERY CO., LTD.

  China

  Compania FUJIAN YUDING MACHINERY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile drilling and tapping machines. Are sediul în Xiamei Town/nan'an City, China.

 10. SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD

  Austria

  Compania SHINE DIAMOND WHEELS. CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ascutire - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diamond pattern sheets, și metric rollers. Are sediul în Sanshdf, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Ascutire - masini-unelte - Import export

Număr de rezultate

12.978 Intreprinderile