• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de tricotat de uz casnic

Rezultate pentru

Masini de tricotat de uz casnic - Import export

 1. BRIGHI GROUP

  Italia

  Compania BRIGHI GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Forlì, Italia.

 2. ALPACA WINKEL

  Olanda

  Compania ALPACA WINKEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woollen spun yarns and threads, și alpaca fabrics. Are sediul în Beverwijk, Olanda.

 3. LIBRA GROUP LTD.

  Bulgaria

  Compania LIBRA GROUP LTD., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru brutarii, collective washing machines, drying machinery and equipment, Cuptoare pentru brutarii, și microwave oven. Are sediul în Varna, Bulgaria.

 4. SHAOXING COUNTY RAINBOWE IMPORT & EXPORT CO., LTD

  China

  Compania SHAOXING COUNTY RAINBOWE IMPORT & EXPORT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Shaoxing, China.

 5. LARSEN ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Compania LARSEN ITALIANA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Moglia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. CO - MAC S.A.S.

  Italia

  Compania CO - MAC S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în San Prospero, Italia.

 2. SHIMA - ORSI S.P.A.

  Italia

  Compania SHIMA - ORSI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Segrate, Italia.

 3. HIKING ELECTRONIC CO LTD

  China

  Compania HIKING ELECTRONIC CO LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Ningbo, China.

 4. VE.MA.R. ( S.R.L. )

  Italia

  Compania VE.MA.R. ( S.R.L. ), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Albinea, Italia.

 5. M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania M.D.S. DI COLELLA ALFONSO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Quarrata, Italia.

 1. PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO

  Italia

  Compania PRAMPOLINI S.N.C. DI GUIDETTI MARCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria tricotajelor - utilaje si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de tricotat industriale si accesorii, Masini de tricotat de uz casnic, Masini de tricotat industriale si accesorii, și Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Carpi, Italia.

 2. STONELY INDUSTRIAL CO.,LTD

  China

  Compania STONELY INDUSTRIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Shenzhen, China.

 1. CHINASHOPPING

  China

  Compania CHINASHOPPING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Chaoyang, China.

 2. XIN DELIN TECHNOLOGY DEVELOPMENT COMPANY

  China

  Compania XIN DELIN TECHNOLOGY DEVELOPMENT COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de tricotat de uz casnic. Are sediul în Shenzhen, China.

 3. ICO COMMERCIALE S.R.L.

  Italia

 4. M. GUINART SA

  Spania

 5. AVIACOTTON SOCIEDAD ANONIMA.

  Spania

 6. RONCHETTI S.R.L.

  Italia

 7. GUANDALINI GIOVANNI

  Italia

 8. O.M.S. S.N.C. DI FISOGNI E C.

  Italia

 1. AEMME S.N.C. DI CAMAIONI MARINO & C.

  Italia

 2. MALHAS E CONFECÇOES ANALUC, LDA.

  Portugalia

 3. C.T.F. GANDOLFI S.R.L.

  Italia

 4. ENGLITEX - MALHAS E CONFECÇOES, LDA.

  Portugalia

 5. FUJITEX S.R.L.

  Italia

 6. CORGHI PAOLO & C.

  Italia

 7. KELM SERVICE DI GHIDONI LAURO

  Italia

 8. MENU' DI CECCARELLI EMANUELA

  Italia

 9. TARDUCCI MARIO

  Italia

 10. ROMA RENATO

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit