• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de spalat vase pentru colectivitati

Rezultate pentru

Masini de spalat vase pentru colectivitati - Import export

 1. MACH SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. REWADI GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania REWADI GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Babenhausen, Germania.

 3. TEIKOS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TEIKOS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass washers for institutions, washers, hood dishwasher, conveyor dishwasher, industrial dishwashing machines, professional dishwashing machines, și excellent performance. Are sediul în Limena, Italia.

 4. GASTRO-GERMANY

  Germania

  Compania GASTRO-GERMANY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dishwashers for communities, glass washers for institutions, dishwashers with driven basket, și detergents for dishes. Are sediul în Lünen, Germania.

 5. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Germania

  Compania GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Obertshausen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Litzendorf, Germania.

 2. SOMEPRODUCTS

  Belgia

  Compania SOMEPRODUCTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Cleansing products - industrial, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. SANTOS PALACE

  Belgia

  Compania SANTOS PALACE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Filtre de cafea profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Cafea si ceai, Cafenele si baruri - masini si materiale, Filtre de cafea de uz casnic, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italia

  Compania EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Legnago, Italia.

 5. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Elvetia

  Compania GASTROSERVICE MEENS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Meggen, Elvetia.

 1. VIRTUS GROUP GMBH

  Germania

  Compania VIRTUS GROUP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarie - mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, cooling tables, refrigerated tables for shops, bars and restaurants, gas cooker, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Hamm, Germania.

 2. MIELE & CIE KG

  Germania

  Compania MIELE & CIE KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Gütersloh, Germania.

 1. PHILCOM - VLEMAC

  Belgia

  Compania PHILCOM - VLEMAC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Merksem, Belgia.

 2. ATA SRL

  Italia

  Compania ATA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Masini de spalat vase pentru colectivitati, industrial dishwashers, Bucatarii profesionale - masini si materiale, professional kitchens, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Conselve, Italia.

 3. HOBART BELGIUM

  Belgia

  Compania HOBART BELGIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse pentru dedurizarea apei, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, dish-washer, Produse pentru dedurizarea apei, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Blenders, electric. Are sediul în Kampenhout, Belgia.

 4. CUISIWAN

  Belgia

  Compania CUISIWAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, Electrocasnice - aparate mari, Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Electrocasnice - aparate mari, electric mechanical components, și Refrigerare comerciala si industriala - aparate si instalatii. Are sediul în Froidmont, Belgia.

 5. ELFRAMO SPA

  Italia

  Compania ELFRAMO SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial dishwashers, conveyor dishwashers, fryers for institutions, și machines for ice-cream parlours. Are sediul în Bergamo, Italia.

 6. TEWA SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania TEWA SP. Z O.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si intretinere, uz industrial, Produse de curatare si intretinere, uz industrial, pots and pans, grill, și professional kitchens. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 7. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italia

  Compania SISTEMA PROJECT ITALIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dish washers for the food industry, industrial dishwashers, și glass washers for institutions. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 8. AL RAZANA

  Emiratele Arabe Unite

  Compania AL RAZANA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Camere reci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Sharjah, Emiratele Arabe Unite.

 1. HORECA SERVICE

  Belgia

  Compania HORECA SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Gent, Belgia.

 2. EVACO SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania EVACO SP. Z O.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Bucatarii profesionale - masini si materiale, și Fast-food outlet equipment. Are sediul în Kraków, Polonia.

 3. KRUPPS S.R.L.

  Italia

  Compania KRUPPS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, Aparate de lustruit incaltamintea, Masini de spalat vase pentru colectivitati, și Aparate de lustruit incaltamintea. Are sediul în Padova, Italia.

 4. D A R M A SPOL. S R.O.

  Slovacia

  Compania D A R M A SPOL. S R.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru restaurante si cafenele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, Restaurante - masini si materiale, Masini de spalat vase pentru colectivitati, și Restaurante - masini si materiale. Are sediul în Bratislava - Petrzalka, Slovacia.

 5. L.G. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Compania L.G. IMPIANTI S.R.L., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, Cuptoare pentru brutarii, Masini de spalat vase pentru colectivitati, și Cuptoare pentru brutarii. Are sediul în Granarolo Dell'emilia, Italia.

 6. TEKNOZEN (S.R.L.)

  Italia

  Compania TEKNOZEN (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Citta' Di Castello, Italia.

 7. FABAR S.R.L.

  Italia

  Compania FABAR S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aparate de lustruit incaltamintea, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Aparate de lustruit incaltamintea, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Concesio, Italia.

 8. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Compania HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Bucatarii profesionale - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat vase pentru colectivitati, catering supplies, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Gorla Maggiore, Italia.

 9. WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V.

  Olanda

  Compania WINTERHALTER GASTRONOM NEDERLAND B.V., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat vase pentru colectivitati, Electrocasnice - aparate mari, și Masini de spalat vase pentru colectivitati. Are sediul în Rijen, Olanda.

 10. SILANOS SRL

  Italia

  Compania SILANOS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de spalat vase pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glass washers for institutions, și dishwashers. Are sediul în Pioltello, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit