• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutite de uz casnic si profesional

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic si profesional - Import export

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania U-W-T STUMPFOLL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Wels, Austria.

 2. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, knife sharpeners, gift items, și Cadouri promotionale. Are sediul în Deizisau, Germania.

 3. CUCHILLERÍA JOKER

  Spania

  Compania CUCHILLERÍA JOKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, sports knives, flick-knives, Arme sportive, și defence weapons. Are sediul în Albacete, Spania.

 4. FRATELLI RIZZI SNC

  Italia

  Compania FRATELLI RIZZI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Premana, Italia.

 5. VAUZY-CHASSANGUE

  Franta

  Compania VAUZY-CHASSANGUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, și meat knives. Are sediul în Thiers, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italia

  Compania GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, și Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Premana, Italia.

 2. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spania

  Compania MARTÍNEZ ALBAINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Knives, penknives, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în ALBACETE, Spania.

 3. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Germania

  Compania JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile penknives. Are sediul în Winnenden, Germania.

 4. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugalia

  Compania VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knives, și penknives. Are sediul în Relvas, Portugalia.

 5. CAPDECO

  Franta

  Compania CAPDECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Thiers, Franta.

 1. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italia

  Compania COLTELLERIE MASERIN SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports knives, cutlery, hunting knives, și kitchen accessories. Are sediul în Maniago, Italia.

 2. OPINEL

  Franta

  Compania OPINEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame si cutite industriale, knives, stainless steel knives, și knife sharpening. Are sediul în Chambéry Cedex, Franta.

 1. CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ

  Spania

  Compania CUCHILLERÍA COMERCIAL RODRÍGUEZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Barcelona, Spania.

 2. BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK

  Germania

  Compania BANDLE MESSER- UND WERKZEUGFABRIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 3. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spania

  Compania CUCHILLERÍA SÁEZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, knife sharpening, penknives, și stainless steel table knives. Are sediul în Minglanilla, Spania.

 4. SARL BASTIDE

  Franta

  Compania SARL BASTIDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame si cutite industriale, Mechanized welding, knife sharpening, și stainless steel knives. Are sediul în Saint-Roman-De-Tousque, Franta.

 5. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Franta

  Compania ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutlery, stainless steel general purpose knives, knives for institutions, și knife restoration. Are sediul în Celles-Sur-Durolle, Franta.

 6. COUTELLERIE GLANDIERES

  Franta

  Compania COUTELLERIE GLANDIERES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Knives, table ornaments, și knife sharpening. Are sediul în Laguiole, Franta.

 7. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling, small precision parts in metal, și CNC turned parts. Are sediul în Memmingen, Germania.

 8. ROUSSELON DUMAS SABATIER

  Franta

  Compania ROUSSELON DUMAS SABATIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, Oteluri si metale - prelucrare, și knife sharpening. Are sediul în Thiers Cedex, Franta.

 1. SABATIER AINE & PERRIER

  Franta

  Compania SABATIER AINE & PERRIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic si profesional, cutlery, blade sharpening, și stainless steel general purpose knives. Are sediul în Thiers, Franta.

 2. COUTELLERIE DU ROI

  Belgia

  Compania COUTELLERIE DU ROI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic si profesional, wide-blade knives, sports knives, și knife restoration. Are sediul în Brussel, Belgia.

 3. MASTRAD

  Franta

  Compania MASTRAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, Kitchenware, mussels, și kitchen knives. Are sediul în Paris, Franta.

 4. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spania

  Compania CUCHILLERIA BARCELONA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. C-URT GMBH

  Germania

  Compania C-URT GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutters, și Industrial blades. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 6. GEMEA

  Polonia

  Compania GEMEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, stainless steel general purpose knives, vegetable knives for institutions, și serrated bread knives. Are sediul în Krasocin, Polonia.

 7. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foarfeci de uz casnic si profesional, Foarfeci de uz casnic si profesional, Knives, stainless steel knives, și industrial knives. Are sediul în Thiers, Franta.

 8. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turcia

  Compania ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden shears, butcher cleavers, și cleavers. Are sediul în Denizli, Turcia.

 9. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tacamuri, Linguri, furculite si cutite, Tacamuri, stainless steel knives, Linguri, furculite si cutite, și manicure scissors. Are sediul în Solingen, Germania.

 10. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franta

  Compania SARL COUTELLERIE JEAN NERON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în Chabreloche, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic si profesional - Import export

Număr de rezultate

935 Intreprinderile