• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cutite de uz casnic si profesional

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic si profesional - Import export

 1. U-W-T STUMPFOLL GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania U-W-T STUMPFOLL GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Wels, Austria.

 2. CUCHILLERÍA JOKER

  Spania

  Compania CUCHILLERÍA JOKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Arme sportive, sports knives, flick-knives, Arme sportive, și defence weapons. Are sediul în Albacete, Spania.

 3. FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRIEDR. DICK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri promotionale, knife sharpeners, gift items, și Cadouri promotionale. Are sediul în Deizisau, Germania.

 4. VAUZY-CHASSANGUE

  Franta

  Compania VAUZY-CHASSANGUE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, stainless steel knives, stainless steel kitchen knife, și meat knives. Are sediul în Thiers, Franta.

 5. MARTÍNEZ ALBAINOX

  Spania

  Compania MARTÍNEZ ALBAINOX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Knives, penknives, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în ALBACETE, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRATELLI RIZZI SNC

  Italia

  Compania FRATELLI RIZZI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Premana, Italia.

 2. GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C.

  Italia

  Compania GIANOLA GIULIO SNC DI GIANOLA ANTONIO & C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, și Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Premana, Italia.

 3. JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Germania

  Compania JOHANNES GIESSER MESSERFABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile penknives. Are sediul în Winnenden, Germania.

 4. COLTELLERIE MASERIN SNC

  Italia

  Compania COLTELLERIE MASERIN SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports knives, cutlery, hunting knives, și kitchen accessories. Are sediul în Maniago, Italia.

 5. VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA

  Portugalia

  Compania VCI-VASCO COMÉRCIO INTERNACIONAL, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knives, și penknives. Are sediul în Relvas, Portugalia.

 1. COUTELLERIE GLANDIERES

  Franta

  Compania COUTELLERIE GLANDIERES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Knives, table ornaments, și knife sharpening. Are sediul în Laguiole, Franta.

 2. MARTOR KG

  Germania

  Compania MARTOR KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, și Lame si cutite industriale. Are sediul în Solingen, Germania.

 1. SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania SNL ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling, small precision parts in metal, și CNC turned parts. Are sediul în Memmingen, Germania.

 2. SARL BASTIDE

  Franta

  Compania SARL BASTIDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, Lame si cutite industriale, Mechanized welding, knife sharpening, și stainless steel knives. Are sediul în Saint-Roman-De-Tousque, Franta.

 3. HORECASHOP - JACOBY

  Belgia

  Compania HORECASHOP - JACOBY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri, cafenele, restaurante - echipamente si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bucatarii profesionale - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, Cutite de uz casnic si profesional, Obiecte metalice de uz casnic, Bucatarii profesionale - masini si materiale, Restaurante - masini si materiale, Cutite de uz casnic si profesional, și Obiecte metalice de uz casnic. Are sediul în Liège, Belgia.

 4. SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE

  Italia

  Compania SIFF 2.0 DI SIEGA EMANUELE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports knives, cutlery, și diver's knife. Are sediul în Maniago, Italia.

 5. CUDEMAN SA

  Spania

  Compania CUDEMAN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile penknives, și Knives. Are sediul în Albacete, Spania.

 6. LORENZIMILANO

  Italia

  Compania LORENZIMILANO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Milano, Italia.

 7. CAPDECO

  Franta

  Compania CAPDECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Thiers, Franta.

 8. CUCHILLERIA BARCELONA

  Spania

  Compania CUCHILLERIA BARCELONA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. Are sediul în Barcelona, Spania.

 1. ETS TARRERIAS BONJEAN SAS

  Franta

  Compania ETS TARRERIAS BONJEAN SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cutlery, stainless steel general purpose knives, knives for institutions, și knife restoration. Are sediul în Celles-Sur-Durolle, Franta.

 2. SARL COUTELLERIE JEAN NERON

  Franta

  Compania SARL COUTELLERIE JEAN NERON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, și hunting knives. Are sediul în Chabreloche, Franta.

 3. ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN

  Turcia

  Compania ATASAN BIÇAK - MUHITTIN AYDURAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden shears, butcher cleavers, și cleavers. Are sediul în Denizli, Turcia.

 4. SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI)

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE ETS THIERS ISSARD (SNEETI), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Foarfeci de uz casnic si profesional, Foarfeci de uz casnic si profesional, Knives, stainless steel knives, și industrial knives. Are sediul în Thiers, Franta.

 5. FISCHER-BARGOIN

  Franta

  Compania FISCHER-BARGOIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea termica a otelurilor si a metalelor, knife sharpening, și Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. Are sediul în Thiers Cedex, Franta.

 6. CUCHILLERÍA SÁEZ

  Spania

  Compania CUCHILLERÍA SÁEZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives, knife sharpening, penknives, și stainless steel table knives. Are sediul în Minglanilla, Spania.

 7. SABATIER AINE & PERRIER

  Franta

  Compania SABATIER AINE & PERRIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic si profesional, Cutite de uz casnic si profesional, cutlery, blade sharpening, și stainless steel general purpose knives. Are sediul în Thiers, Franta.

 8. MSJ INDUSTRIE

  Franta

  Compania MSJ INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - prelucrare, Sheet metalwork, laser cutting units, Oteluri si metale - prelucrare, și welding. Are sediul în Thiers, Franta.

 9. MASTRAD

  Franta

  Compania MASTRAD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cutite de uz casnic si profesional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite de uz casnic, Cutite de uz casnic, Kitchenware, mussels, și kitchen knives. Are sediul în Paris, Franta.

 10. NOGENT 3 ETOILES

  Franta

  Compania NOGENT 3 ETOILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte metalice de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Desfacatoare de conserve, Cutite de uz casnic si profesional, Desfacatoare de conserve, Cutite de uz casnic si profesional, cutlery, și non-powered hand cutters. Are sediul în Biesles, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Cutite de uz casnic si profesional - Import export

Număr de rezultate

916 Intreprinderile