• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de rebobinat si de bobinat

Rezultate pentru

Masini de rebobinat si de bobinat - Import export

 1. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Germania

  Compania BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, și roll cutters. Are sediul în Hopsten, Germania.

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H. N. ZAPF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobbins. Are sediul în Hof, Germania.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ucraina

  Compania PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie igienica, Masini de rebobinat si de bobinat, și Hartie igienica. Are sediul în Pavlograd, Ucraina.

 4. O.M.A. S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braiding machines, spiral winder for electric cables, și stranding machines. Are sediul în Vimercate, Italia.

 5. ETK S.R.L.

  Italia

  Compania ETK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spindles for braiding machines, și braiding machines. Are sediul în Travedona Monate, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Germania

  Compania ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini de rebobinat si de bobinat, Marcare si etichetare - utilaje, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini de rebobinat si de bobinat, Marcare si etichetare - utilaje, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Lage, Germania.

 2. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Masini de rebobinat si de bobinat, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Wiehl, Germania.

 3. EUREEL

  Olanda

  Compania EUREEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Valkenburg, Olanda.

 4. MARSILLI S.P.A.

  Italia

  Compania MARSILLI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automation. Are sediul în Castelleone, Italia.

 5. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GERKE WICKELTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, Mecanica generala - cu materialele clientului, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Hann. Münden, Germania.

 1. H BRENNENSTUHL SARL

  Franta

  Compania H BRENNENSTUHL SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Masini de rebobinat si de bobinat, și Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. Are sediul în Souffelweyersheim, Franta.

 2. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Germania

  Compania WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Wesenberg, Germania.

 1. BESTER HOSE REEL CO., LTD.

  China

  Compania BESTER HOSE REEL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Hengshui, China.

 2. POLYCOMM S.R.L.

  Italia

  Compania POLYCOMM S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Senna Comasco, Italia.

 3. NORDMECCANICA S.P.A.

  Italia

  Compania NORDMECCANICA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Piacenza, Italia.

 4. SOVEMA S.R.L.

  Italia

  Compania SOVEMA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Castel Guelfo Di Bologna, Italia.

 5. EMMETI S.P.A.

  Italia

  Compania EMMETI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 6. TECNOPAILS

  Italia

  Compania TECNOPAILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Piacenza, Italia.

 7. EURIMPEX S.R.L.

  Italia

  Compania EURIMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Castel San Pietro Terme, Italia.

 8. ULMA PACKAGING S.R.L.

  Italia

  Compania ULMA PACKAGING S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Gragnano Trebbiense, Italia.

 1. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Galbiate, Italia.

 2. MARPAK S.R.L.

  Italia

  Compania MARPAK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Maranello, Italia.

 3. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Italia

  Compania EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric reels. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 4. GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L.

  Italia

  Compania GIEMME THERMO PACKAGING MACHINERY S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Segrate, Italia.

 5. TIBER PACK S.R.L.

  Italia

  Compania TIBER PACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

 6. ERREGI DI GIUNTI RENZO

  Italia

  Compania ERREGI DI GIUNTI RENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Colbordolo, Italia.

 7. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italia

  Compania SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în San Giovanni Bianco, Italia.

 8. PRASMATIC S.R.L.

  Italia

  Compania PRASMATIC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 9. F.LLI ZORZAN SNC

  Italia

  Compania F.LLI ZORZAN SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Milano, Italia.

 10. CYKLOP S.R.L.

  Italia

  Compania CYKLOP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Locate Di Triulzi, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit