• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de rebobinat si de bobinat

Rezultate pentru

Masini de rebobinat si de bobinat - Import export

 1. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Germania

  Compania BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Ambalare si protectie - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, și roll cutters. Are sediul în Hopsten, Germania.

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania H. N. ZAPF GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobbins. Are sediul în Hof, Germania.

 3. O.M.A. S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile braiding machines, spiral winder for electric cables, și stranding machines. Are sediul în Vimercate, Italia.

 4. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Ucraina

  Compania PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - utilaje de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie igienica, Masini de rebobinat si de bobinat, și Hartie igienica. Are sediul în Pavlograd, Ucraina.

 5. ETK S.R.L.

  Italia

  Compania ETK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spindles for braiding machines, și braiding machines. Are sediul în Travedona Monate, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Germania

  Compania ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini de rebobinat si de bobinat, Marcare si etichetare - utilaje, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini de rebobinat si de bobinat, Marcare si etichetare - utilaje, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Lage, Germania.

 2. EUREEL

  Olanda

  Compania EUREEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tambure si bobine pentru cabluri, și Tambure si bobine pentru cabluri. Are sediul în Valkenburg, Olanda.

 3. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania GERKE WICKELTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, Mecanica generala - cu materialele clientului, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Hann. Münden, Germania.

 4. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Germania

  Compania WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Materiale plastice - utilaje industriale, Masini de rebobinat si de bobinat, și Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. Are sediul în Wesenberg, Germania.

 5. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marcare si etichetare - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Masini de rebobinat si de bobinat, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Reprografie - utilaje si materiale, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Wiehl, Germania.

 1. H BRENNENSTUHL SARL

  Franta

  Compania H BRENNENSTUHL SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Masini de rebobinat si de bobinat, și Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. Are sediul în Souffelweyersheim, Franta.

 2. M.T.B.

  Italia

  Compania M.T.B., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

 1. MONDIAL PACK S.R.L.

  Italia

  Compania MONDIAL PACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Ternate, Italia.

 2. MARIANI S.R.L.

  Italia

  Compania MARIANI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Carre', Italia.

 3. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Galbiate, Italia.

 4. ATEC

  Italia

  Compania ATEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Codogno, Italia.

 5. RENDER TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

  Compania RENDER TECHNOLOGY S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de rebobinat si de bobinat, Sertizare - utilaje, Masini de rebobinat si de bobinat, și Sertizare - utilaje. Are sediul în Cittadella, Italia.

 6. ERREGI DI GIUNTI RENZO

  Italia

  Compania ERREGI DI GIUNTI RENZO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Colbordolo, Italia.

 7. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Italia

  Compania SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în San Giovanni Bianco, Italia.

 8. NORDMECCANICA S.P.A.

  Italia

  Compania NORDMECCANICA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Piacenza, Italia.

 1. ARCOPAC S.R.L.

  Italia

  Compania ARCOPAC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Buccinasco, Italia.

 2. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Italia

  Compania EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electric reels. Are sediul în Trezzano Sul Naviglio, Italia.

 3. TECNOPAILS

  Italia

  Compania TECNOPAILS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Piacenza, Italia.

 4. MARPAK S.R.L.

  Italia

  Compania MARPAK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Maranello, Italia.

 5. F.LLI ZORZAN SNC

  Italia

  Compania F.LLI ZORZAN SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Milano, Italia.

 6. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Italia

  Compania FLEXOTECNICA S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Tavazzano Con Villavesco, Italia.

 7. PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C.

  Italia

  Compania PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Bologna, Italia.

 8. CAMA 1 S.P.A.

  Italia

  Compania CAMA 1 S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Garbagnate Monastero, Italia.

 9. AL.MA. S.R.L.

  Italia

  Compania AL.MA. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Cadorago, Italia.

 10. EURIMPEX S.R.L.

  Italia

  Compania EURIMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Castel San Pietro Terme, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit