• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de gaurit pentru hartie si carton

Rezultate pentru

Masini de gaurit pentru hartie si carton - Import export

 1. BOGRAMA AG

  Elvetia

  Compania BOGRAMA AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte de taiat, Masini-unelte de taiat, machines for stationery, și automatic punch cutters. Are sediul în Turbenthal, Elvetia.

 2. I.C.O.S. S.R.L.

  Italia

  Compania I.C.O.S. S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea hartiei - utilaje si material, cutting of fibres, shaped blades, Taierea hartiei - utilaje si material, și mechanical parts. Are sediul în Forli', Italia.

 3. CHIESA ARTORIGE

  Italia

  Compania CHIESA ARTORIGE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cartonboard packing cutters, hydraulic punch cutters, industrial punchers, și hydraulic industrial punch cutters. Are sediul în Vigevano, Italia.

 4. IMPRESS DECOR GMBH

  Germania

  Compania IMPRESS DECOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale plastice - utilaje industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Aschaffenburg, Germania.

 5. TEO SRL

  Tunisia

  Compania TEO SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Retail sales of drilling machines, și accessories for the food industry. Are sediul în Nabel, Tunisia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Unelte de mana fara motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Unelte portabile cu motor, Lame si cutite industriale, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Eberdingen, Germania.

 2. FRITSCH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FRITSCH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Spuma de cauciuc si de material plastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Materiale plastice - utilaje industriale, Matritarea materialelor plastice - masini-unelte, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Materiale plastice - utilaje industriale, și Matritarea materialelor plastice - masini-unelte. Are sediul în Welden, Germania.

 3. HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HILMAR KRAUTWURST GMBH & CO. KG, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse, Haine de blana, Tipografie, Detergenti si sapunuri profesionale, Cauciuc - produse, Haine de blana, Tipografie, și Detergenti si sapunuri profesionale. Are sediul în Coburg, Germania.

 4. INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER

  Germania

  Compania INDUSTRIEBERATUNG W.H.A. SCHMID UND PARTNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de igiena si de toaleta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perforatoare de hartie, Hartie de papetarie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Perforatoare de hartie, Hartie de papetarie, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Peißenberg, Germania.

 5. EBERHARD FABER GMBH

  Germania

  Compania EBERHARD FABER GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cauciuc - produse de uz casnic, Materiale plastice - articole de uz casnic, Cauciuc - produse de uz casnic, și Materiale plastice - articole de uz casnic. Are sediul în Neumarkt I.d.opf, Germania.

 1. DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG

  Germania

  Compania DS SMITH PACKAGING DEUTSCHLAND STIFTUNG & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Nördlingen, Germania.

 2. SERVIFORMES SARL

  Franta

  Compania SERVIFORMES SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru taiere industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Montelimar, Franta.

 1. TECNOSTEEL S.R.L.

  Italia

  Compania TECNOSTEEL S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte - utilaje pentru industrie, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Incaltaminte - utilaje pentru industrie, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Montecassiano, Italia.

 2. FUSTELLIFICIO M.M.

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO M.M., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Perugia, Italia.

 3. FUSTELLIFICIO VENETO

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO VENETO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Silea, Italia.

 4. SERVIFORM S.R.L.

  Italia

  Compania SERVIFORM S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Caravaggio, Italia.

 5. NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L.

  Italia

  Compania NUOVO FUSTELLIFICIO DI VERONA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Verona, Italia.

 6. FUSTELLIFICIO ERRE-A

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO ERRE-A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Campi Bisenzio, Italia.

 7. FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. )

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO BI - CO ( S.R.L. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Monte San Giusto, Italia.

 8. INCISORIA A.C.M.

  Italia

  Compania INCISORIA A.C.M., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Crocetta Del Montello, Italia.

 1. GUALZETTI FERMO & C. S.N.C.

  Italia

  Compania GUALZETTI FERMO & C. S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Publicatii - produse diverse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Cassano D'adda, Italia.

 2. FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO NEW SPEED SOCIETA' COOPERATIVA, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Cesa, Italia.

 3. FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L.

  Italia

  Compania FUSTELLIFICIO OMEGA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piele si incaltaminte - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Taierea materialelor plastice - utilaje, Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea materialelor plastice - utilaje, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Passignano Sul Trasimeno, Italia.

 4. YDEAL

  Italia

  Compania YDEAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 5. FUSTELLE

  Italia

  Compania FUSTELLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Pieve Emanuele, Italia.

 6. FUSTELTECNICA S.R.L.

  Italia

  Compania FUSTELTECNICA S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Flero, Italia.

 7. KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG.

  Germania

  Compania KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie si carton - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Masini de gaurit pentru hartie si carton. Are sediul în Pliezhausen, Germania.

 8. AVEROLDI AMC ITALIANA

  Italia

  Compania AVEROLDI AMC ITALIANA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial punchers. Are sediul în Prevalle, Italia.

 9. NUOVO FUSTELLIFICIO VIGEVANESE

  Italia

  Compania NUOVO FUSTELLIFICIO VIGEVANESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea materialelor plastice - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru hartie si carton, Taierea hartiei - utilaje si material, Masini de gaurit pentru hartie si carton, și Taierea hartiei - utilaje si material. Are sediul în Vigevano, Italia.

 10. ANCA MIXT COM SRL

  Romania

  Compania ANCA MIXT COM SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru hartie si carton. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper bags. Are sediul în Arad, Romania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit