• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de gaurit pentru lemn

Rezultate pentru

Masini de gaurit pentru lemn - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. VKM TRADE GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania VKM TRADE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Milling machine, Rod milling machine, rollforming machine, Perforating device, Sharpener, Planing and moulding machine, CNC machining centre, Joinery system, și Peeler. Are sediul în Salzburg, Austria.

 3. HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania HOKUBEMA MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, wood treatment machines, sawing, Masini de gaurit pentru lemn, și veneering machines. Are sediul în Krauchenwies, Germania.

 4. EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K.

  Germania

  Compania EBSER MECHANICAL ENGINEERING E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Todtnau, Germania.

 5. DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR

  Germania

  Compania DIE POSAMENTEN MANUFAKTUR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Cauciuc - produse, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tesaturi, Masini de gaurit pentru lemn, Cauciuc - produse, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Tesaturi. Are sediul în München, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SELECT

  Olanda

  Compania SELECT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Masini de gaurit pentru lemn, woodworking tools, și wood turning machines. Are sediul în Esbeek, Olanda.

 2. AYZA MIZRAK

  Turcia

  Compania AYZA MIZRAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Bursa, Turcia.

 3. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Enger, Germania.

 4. SHARP TOOLS SRL

  Romania

  Compania SHARP TOOLS SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în SACELE, Romania.

 5. CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS

  China

  Compania CHENGDU YIBAI CUTTING TOOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame circulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Masini de gaurit pentru lemn, și complete woodworking lines. Are sediul în Chengdu, China.

 1. ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH

  Austria

  Compania ALFRED LOCH ALO KARNIESEN-FABRIKATION GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastic - folii pentru acoperirea solului, Lemn - articole, Articole de mobilier din lemn, Mobilier - articole si accesorii decorative, Plastic - folii pentru acoperirea solului, Lemn - articole, Articole de mobilier din lemn, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Wals, Austria.

 2. LEKIS UAB

  Lituania

  Compania LEKIS UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. AGRO-ROL-MET

  Polonia

  Compania AGRO-ROL-MET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Koło, Polonia.

 2. PHILIPS CONSTANT

  Belgia

  Compania PHILIPS CONSTANT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului, Masini de gaurit pentru lemn, și Frezare - utilaje pentru prelucrarea lemnului. Are sediul în Puurs, Belgia.

 3. GARRISON DALES LTD

  Regatul Unit

  Compania GARRISON DALES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Droitwich, Regatul Unit.

 4. BURTON SAW INTERNATIONAL LTD

  Regatul Unit

  Compania BURTON SAW INTERNATIONAL LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. N P POWERTOOL REPAIRS

  Regatul Unit

  Compania N P POWERTOOL REPAIRS, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Welling, Regatul Unit.

 6. A E T LTD

  Regatul Unit

  Compania A E T LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Bolton, Regatul Unit.

 7. LANCASHIRE SAW CO LTD

  Regatul Unit

  Compania LANCASHIRE SAW CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Blackburn, Regatul Unit.

 8. DATA POWERTOOLS LTD

  Regatul Unit

  Compania DATA POWERTOOLS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Bridgend, Regatul Unit.

 1. SAW & TOOLING SERVICES

  Regatul Unit

  Compania SAW & TOOLING SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Loanhead, Regatul Unit.

 2. FORCE 10 POWER TOOLS

  Regatul Unit

  Compania FORCE 10 POWER TOOLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Penryn, Regatul Unit.

 3. ZAFFARONI MARIO E FIGLI

  Italia

  Compania ZAFFARONI MARIO E FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de gaurit pentru lemn, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Turate, Italia.

 4. SYDENHAMS HIRE CENTRES

  Regatul Unit

  Compania SYDENHAMS HIRE CENTRES, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Weymouth, Regatul Unit.

 5. PROTRADE

  Regatul Unit

  Compania PROTRADE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Derby, Regatul Unit.

 6. C B S (POWER TOOLS) LTD

  Regatul Unit

  Compania C B S (POWER TOOLS) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Peterborough, Regatul Unit.

 7. MEC - LEGNO S.R.L.

  Italia

  Compania MEC - LEGNO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gaurit pentru lemn, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de gaurit pentru lemn, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Thiene, Italia.

 8. MULTIFIX SUPPLY CO

  Regatul Unit

  Compania MULTIFIX SUPPLY CO, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Sidcup, Regatul Unit.

 9. ELCOCK'S LTD

  Regatul Unit

  Compania ELCOCK'S LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în York, Regatul Unit.

 10. LAKELAND SUPPLIES

  Regatul Unit

  Compania LAKELAND SUPPLIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit portabile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gaurire - masini-unelte, Masini de gaurit pentru lemn, Gaurire - masini-unelte, și Masini de gaurit pentru lemn. Are sediul în Kendal, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit