• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de cusut de uz casnic

Rezultate pentru

Masini de cusut de uz casnic - Import export

 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Vaella magazin online cu statie de calcat, presa de calcat si manechin de croitorie ajustabil. Oferim masini de cusut casnice sau profesionale, ace si accesorii, piese de schimb de la producatori renumiti, masini de cusut Singer, Pegasus, Pfaff, Junki, Reece, Rimoldi, scule si instrumente pentru croit, tipare de croitorie si cam tot ce aveti nevoie in industria de textile.

 2. MERCERIE NET

  Romania

  Masina de cusut si brodat produsa de firme consacrate si alte accesorii de nelipsit dintr-un atelier de croitorie. Oferim fiare si statii de calcat, manechie de croitorie, accesorii si piese de schimb pentru cele mai uzuale masini de cusut. Vaella va ofera de la ace si ate de cusut, pentru broderie si crosetat pana la asigurarea reparatiilor, inclusiv consultanta in domeniul croitoriei.

 3. MORSELLI RENZO SNC

  Italia

  Compania MORSELLI RENZO SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used sewing machines, industrial sewing machines, knitwear machines and equipment, și sewing machine service. Are sediul în Bagnolo San Vito, Italia.

 4. TULISSO SNC DI TULISSO LORENZO

  Italia

  Compania TULISSO SNC DI TULISSO LORENZO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fabrics, spun yarns, haberdashery, și flat irons. Are sediul în Udine, Italia.

 5. HELION SARL

  Franta

  Compania HELION SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, Piei si blanuri - utilaje pentru industrie, Marochinarie - utilaje pentru industrie, Masini de cusut de uz casnic, și Sewing machines for leather. Are sediul în Sainte Magnance, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BAGAT

  Slovenia

  Compania BAGAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Maribor, Slovenia.

 2. BEFRAKO

  Belgia

  Compania BEFRAKO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, craft sewing machines, wholesale of sewing machines, și sewing machine for household use. Are sediul în Zonhoven, Belgia.

 3. BARONE TERESA

  Italia

  Compania BARONE TERESA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, sewing machines, embroidery machines, Masini de cusut industriale si accesorii, și punch cutters. Are sediul în Avellino, Italia.

 4. BO-MA, BOJANA NOVAK S.P.

  Slovenia

  Compania BO-MA, BOJANA NOVAK S.P., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, Masini de cusut industriale si accesorii, Import-export - agenti, Distributie en gros, Fiare de calcat de uz casnic, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Maribor, Slovenia.

 5. A COSER

  Spania

  Compania A COSER, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut industriale si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, Masini de cusut de uz casnic, Masini de brodat si accesorii, sewing machine repairs, și accessories for sewing machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. MAC SERVICE

  Italia

  Compania MAC SERVICE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Padova, Italia.

 2. SYMASKINE TORVET

  Danemarca

  Compania SYMASKINE TORVET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Slagelse, Danemarca.

 1. ZIJLSTRA NAAIMACHINES

  Olanda

  Compania ZIJLSTRA NAAIMACHINES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile accessories for sewing machines, sewing machines, professional sewing machines, și used sewing machines. Are sediul în Groningen, Olanda.

 2. FRANCIS

  Luxemburg

  Compania FRANCIS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidery to order, printing on fabrics and textile products, și medal engraving. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. MI MAQUINA DE COSER

  Spania

  Compania MI MAQUINA DE COSER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing machine dealers, industrial sewing machine service, și accessories for sewing machines. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. NÄHSZENE TURM-STOFFE GMBH

  Germania

  Compania NÄHSZENE TURM-STOFFE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Leverkusen, Germania.

 5. NAVARRO GARANTÍA

  Spania

  Compania NAVARRO GARANTÍA, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Masini de cusut industriale si accesorii, sewing machines, industrial sewing machines, și accessories for sewing machines. Are sediul în MADRID, Spania.

 6. ALTEX IMPEX S.R.L.

  Romania

  Compania ALTEX IMPEX S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Frigidere de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, Electrocasnice - aparate mari, Masini de spalat de uz casnic, Masini de cusut de uz casnic, Prajitoare de paine de uz casnic, și Electrocasnice - aparate mari. Are sediul în Bucharest, Romania.

 7. COMPRARLASER

  Spania

  Compania COMPRARLASER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. ŁUCZNIK ASPA ELECTRO

  Polonia

  Compania ŁUCZNIK ASPA ELECTRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing machines, și accessories for sewing machines. Are sediul în Wroclaw, Polonia.

 1. OK PFAFF, S.R.O.

  Slovacia

  Compania OK PFAFF, S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Incaltaminte, Taioare pentru femei, Lenjerie intima pentru femei, Incaltaminte barbateasca, Incaltaminte, Taioare pentru femei, Lenjerie intima pentru femei, și Incaltaminte barbateasca. Are sediul în Spisská Nová Ves, Slovacia.

 2. ANC, INH. WIM HEINRICHS

  Germania

  Compania ANC, INH. WIM HEINRICHS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Electrocasnice - aparate mici, Masini de cusut de uz casnic, Masini de cusut industriale si accesorii, Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale, Electrocasnice - aparate mici, și Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Aachen, Germania.

 3. MAQUINAS DE COSER BARATAS

  Spania

  Compania MAQUINAS DE COSER BARATAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Haute couture pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut de uz casnic, electronic accessories, haute couture accessories, Masini de cusut de uz casnic, și sewing scissors. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. STECKER

  Belgia

  Compania STECKER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile embroidering machines. Are sediul în Bertrix, Belgia.

 5. ZHEJIANG HENGQIANG SEWING MACHINE GROUP CO.,LTD

  China

  Compania ZHEJIANG HENGQIANG SEWING MACHINE GROUP CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Zhejiang, China.

 6. PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA

  Spania

  Compania PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru acoperire textila, supplies and accessories for the clothing industry, sewing machines, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Priego De Córdoba, Spania.

 7. BROTHER INTERNATIONAL AUSTRIA GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania BROTHER INTERNATIONAL AUSTRIA GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Faxuri, Masini de scris, Informatica - periferice pentru computere, Faxuri, Masini de scris, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Wien, Austria.

 8. GUANGZHOU FANGHUA MECHANICAL & ELECTRICAL FACTORY

  China

  Compania GUANGZHOU FANGHUA MECHANICAL & ELECTRICAL FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Guangzhou, China.

 9. DOMESTIC AND INDUSTRIAL SEWINGMACHINE SELL & SERVICE

  Finlanda

  Compania DOMESTIC AND INDUSTRIAL SEWINGMACHINE SELL & SERVICE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sewing machine for household use, și sewing machine service. Are sediul în Espoo, Finlanda.

 10. DE NAAIMACHINEZAAK

  Olanda

  Compania DE NAAIMACHINEZAAK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. Are sediul în Breda, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit