• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing telefonic

Rezultate pentru

Marketing telefonic - Import export

 1. ANNUAIRE-JCB.COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ANNUAIRE-JCB.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile E-mail - servicii, Motoare si anuare de cautare - servicii Internet, mailing, database management, Directories and databases, E-mailing solutions, Database management systems, b2b services, și Company directory. Are sediul în Ploemeur, Franta.

 2. BIZDEV.STORE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BIZDEV.STORE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Comunicare, și Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. Are sediul în Montpellier, Franta.

 3. TREND SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TREND SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 4. BREITENBACH COMMUNICATIONS

  Germania

  Compania BREITENBACH COMMUNICATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copy creation. Are sediul în Grebenhain, Germania.

 5. JK DEVELOPMENT GMBH

  Elvetia

  Compania JK DEVELOPMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Zug, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. A/V/E GMBH

  Germania

  Compania A/V/E GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Halle, Germania.

 2. WIREDMINDS GMBH

  Germania

  Compania WIREDMINDS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 3. BOOST BIRD GMBH

  Germania

  Compania BOOST BIRD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 4. PEBBLE MARKETING UK

  Regatul Unit

  Compania PEBBLE MARKETING UK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile harbour survey, și telemarketing. Are sediul în Aylesbury, Regatul Unit.

 5. TOUCAN TELEMARKETING

  Regatul Unit

  Compania TOUCAN TELEMARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Congleton, Regatul Unit.

 1. SP.EAK SANDRA PAPPAS.EFFEKTIVE AKQUISE

  Germania

  Compania SP.EAK SANDRA PAPPAS.EFFEKTIVE AKQUISE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre, și secretarial service. Are sediul în Solingen, Germania.

 2. AA CONCEPT TELEMARKETING SAS

  Franta

  Compania AA CONCEPT TELEMARKETING SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, new customer acquisition, telephone surveys, și Satisfaction survey. Are sediul în Nantes, Franta.

 1. AS AFTERSALES SERVICE UND DIENSTLEISTUNG GMBH

  Germania

  Compania AS AFTERSALES SERVICE UND DIENSTLEISTUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de publicatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri echipate si fabrici - servicii, Marketing direct, Marketing telefonic, Birouri echipate si fabrici - servicii, Marketing direct, și Marketing telefonic. Are sediul în Sundern, Germania.

 2. ORANGECALL

  Olanda

  Compania ORANGECALL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Anuare - agentii de publicitate, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Referinte si promovarea web site-urilor, Anuare - agentii de publicitate, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Multimedia - servicii Internet si Intranet, și Referinte si promovarea web site-urilor. Are sediul în APELDOORN, Olanda.

 3. APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING

  Spania

  Compania APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefon, telex, fax - servicii, și Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Barcelone, Spania.

 4. INSTAGRAM ANALYST MARKETING

  Spania

  Compania INSTAGRAM ANALYST MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Barcelona, Spania.

 5. TELECONTACT LIST SL

  Spania

  Compania TELECONTACT LIST SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telemarketing. Are sediul în Matarò, Spania.

 6. ALL TELEMARKETING

  Olanda

  Compania ALL TELEMARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Ede, Olanda.

 7. LDL CONNECT

  Luxemburg

  Compania LDL CONNECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, și telephone exchanges. Are sediul în Petange, Luxemburg.

 8. VAGINAY CHANTAL

  Franta

  Compania VAGINAY CHANTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. MCLS

  Belgia

  Compania MCLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct - agentii de consiliere, Customer contact details, Customer database, direct mailing, și Marketing direct - agentii de consiliere. Are sediul în Lier, Belgia.

 2. VENDIMUS

  Luxemburg

  Compania VENDIMUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile database management, marketing services, și telepromotions. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. CLICKITC-BUSINESS TELEPHONE SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania CLICKITC-BUSINESS TELEPHONE SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 4. AMOLLINE

  Franta

  Compania AMOLLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 5. MARK-HA.COM

  Turcia

  Compania MARK-HA.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, e-commerce, Sales promotion activities, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și clothes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. UBINAWEB LDA

  Portugalia

  Compania UBINAWEB LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, call centre services, call centre on internet, call centre, și Marketing telefonic. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. TELECONTACT

  Italia

  Compania TELECONTACT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Altopascio, Italia.

 8. MAX ASP GMBH

  Germania

  Compania MAX ASP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Ulm, Germania.

 9. ALL IN SALES

  Olanda

  Compania ALL IN SALES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Beverwijk, Olanda.

 10. AU BOUT DU FIL

  Franta

  Compania AU BOUT DU FIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, și Marketing telefonic. Are sediul în Roubaix, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit