• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing telefonic

Rezultate pentru

Marketing telefonic - Import export

 1. ANNUAIRE-JCB.COM

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ANNUAIRE-JCB.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile E-mail - servicii, Motoare si anuare de cautare - servicii Internet, mailing, database management, Directories and databases, E-mailing solutions, Database management systems, b2b services, și Company directory. Are sediul în Ploemeur, Franta.

 2. A/V/E GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania A/V/E GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Halle, Germania.

 3. TREND SERVICE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania TREND SERVICE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 4. BIZDEV.STORE SASU

  Franta

  Compania BIZDEV.STORE SASU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre, B2B marketing, b2b services, și phone call management services. Are sediul în Montpellier, Franta.

 5. BREITENBACH COMMUNICATIONS

  Germania

  Compania BREITENBACH COMMUNICATIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile copy creation. Are sediul în Grebenhain, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JK DEVELOPMENT GMBH

  Elvetia

  Compania JK DEVELOPMENT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Zug, Elvetia.

 2. OUTSOURCEACE IT & ITES SOLUTIONS PVT.LTD

  India

  Compania OUTSOURCEACE IT & ITES SOLUTIONS PVT.LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, website designer, Marketing telefonic, digital photo retouching, și technical support. Are sediul în Bangalore, India.

 3. WIREDMINDS GMBH

  Germania

  Compania WIREDMINDS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 4. BOOST BIRD GMBH

  Germania

  Compania BOOST BIRD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. BS-SOLUTION.COM

  Tunisia

  Compania BS-SOLUTION.COM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - externalizare, call centre services, Secretariat - externalizare, phone call management services, și customer assistance centre. Are sediul în Tunis, Tunisia.

 1. ZOOM CONTACT LTD

  Regatul Unit

  Compania ZOOM CONTACT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, și customer service management. Are sediul în Greater London, Regatul Unit.

 2. VENDIMUS

  Luxemburg

  Compania VENDIMUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile database management, marketing services, și telepromotions. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. ALL IN SALES

  Olanda

  Compania ALL IN SALES, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Beverwijk, Olanda.

 2. VAGINAY CHANTAL

  Franta

  Compania VAGINAY CHANTAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. TM CONTACT VOF

  Olanda

  Compania TM CONTACT VOF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Meppel, Olanda.

 4. AU BOUT DU FIL

  Franta

  Compania AU BOUT DU FIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, și Marketing telefonic. Are sediul în Roubaix, Franta.

 5. MARK-HA.COM

  Turcia

  Compania MARK-HA.COM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cadouri, suveniruri si articole publicitare, e-commerce, Sales promotion activities, Cadouri, suveniruri si articole publicitare, și clothes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. TRENTE-CALL

  Maroc

  Compania TRENTE-CALL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, call center, și Call center-uri. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 7. LDL CONNECT

  Luxemburg

  Compania LDL CONNECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Secretariat - externalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, Marketing telefonic, și telephone exchanges. Are sediul în Petange, Luxemburg.

 8. APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING

  Spania

  Compania APM - ASSISTANCE PHONE MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefon, telex, fax - servicii, și Telefon, telex, fax - servicii. Are sediul în Barcelone, Spania.

 1. MCLS

  Belgia

  Compania MCLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct - agentii de consiliere, Customer contact details, Customer database, direct mailing, și Marketing direct - agentii de consiliere. Are sediul în Lier, Belgia.

 2. TRIOM CALL CENTER

  Tunisia

  Compania TRIOM CALL CENTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing telefonic, și Marketing telefonic. Are sediul în Mahdia, Tunisia.

 3. AMOLLINE

  Franta

  Compania AMOLLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în La Rochelle, Franta.

 4. INTERTEL DIALOG-SERVICE-GMBH

  Germania

  Compania INTERTEL DIALOG-SERVICE-GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Call center-uri, și Call center-uri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. TELECONTACT

  Italia

  Compania TELECONTACT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Altopascio, Italia.

 6. SP.EAK SANDRA PAPPAS.EFFEKTIVE AKQUISE

  Germania

  Compania SP.EAK SANDRA PAPPAS.EFFEKTIVE AKQUISE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call centre, și secretarial service. Are sediul în Solingen, Germania.

 7. CLICKITC-BUSINESS TELEPHONE SYSTEMS

  Regatul Unit

  Compania CLICKITC-BUSINESS TELEPHONE SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 8. ALL TELEMARKETING

  Olanda

  Compania ALL TELEMARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Ede, Olanda.

 9. PRORETAIL2.0 SRL

  Italia

  Compania PRORETAIL2.0 SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile call center, și SMS messaging services. Are sediul în Lucca, Italia.

 10. TOUCAN TELEMARKETING

  Regatul Unit

  Compania TOUCAN TELEMARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing telefonic. Are sediul în Congleton, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marketing telefonic - Import export

Număr de rezultate

1.392 Intreprinderile