• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • telefonie pe internet

Rezultate pentru

Telefonie pe internet - Import export

 1. MJS COMMUNICATION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MJS COMMUNICATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, Sisteme video de supraveghere, Interfoane si interfoane activate vocal, Videofoane, Telefonie pe Internet, Sisteme video de supraveghere, Interfoane si interfoane activate vocal, și Videofoane. Are sediul în Courtenay, Franta.

 2. UNIWAN

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania UNIWAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Audit informatic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, Administrare si depanare a retelelor de calculatoare, Servicii informatice, Telefonie pe Internet, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Pont-À-Celles, Belgia.

 3. PHONATYS BUSINESS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PHONATYS BUSINESS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie - materiale si sisteme, Telecomunicatii - servicii, Telefonie - materiale si sisteme, și Telecomunicatii - servicii. Are sediul în Plescop, Franta.

 4. SOLUTIONS IP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SOLUTIONS IP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - cabluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii - servicii, Telefonie pe Internet, Telecomunicatii - servicii, și Telefonie pe Internet. Are sediul în Paris, Franta.

 5. IPCONNECT

  Franta

  Compania IPCONNECT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dect telephones. Are sediul în Montpellier, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HPL TELECOM

  Franta

  Compania HPL TELECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile telecommunications consultancy, telecommunications sector appraisals, telecommunication systems advice and design, și Landline telephone operators. Are sediul în Plaisance-Du-Touch, Franta.

 2. AVELIA

  Franta

  Compania AVELIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, systems and equipment for telecommunications and telephony, Telefonie pe Internet, telecommunications and telephony networks, și Internet connection. Are sediul în Paris, Franta.

 3. IPÉFIX

  Franta

  Compania IPÉFIX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile fibre optics, și Telecom experts. Are sediul în Paris, Franta.

 4. UNICOPE MOBILES FESTNETZ ÖSTERREICH

  Austria

  Compania UNICOPE MOBILES FESTNETZ ÖSTERREICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile voip telephony advice, sales and maintenance, applications for telephony, și voip telephony. Are sediul în Neumarkt Am Wallersee, Austria.

 5. COMPUTELE GMBH

  Germania

  Compania COMPUTELE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile voip telephony. Are sediul în Zaberfeld, Germania.

 1. KAVKOM

  Franta

  Compania KAVKOM, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Telefonie pe Internet, voip telephony, VoIP service providers, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Telefonie pe Internet. Are sediul în Paris, Franta.

 2. WM SYSTEMS

  Ungaria

  Compania WM SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 1. HOSTERION SRL

  Romania

  Compania HOSTERION SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Cluj-Napoca, Romania.

 2. VENUE RR DONNELLEY

  Germania

  Compania VENUE RR DONNELLEY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 3. BENEFIT PARTNER GMBH

  Austria

  Compania BENEFIT PARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Call center-uri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, call centre services, Telefonie pe Internet, și customer service management. Are sediul în St.pölten, Austria.

 4. DOMIDONA IT

  Croatia

  Compania DOMIDONA IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hosting service, și Website hosting. Are sediul în Zagreb, Croatia.

 5. KONTIKI

  Regatul Unit

  Compania KONTIKI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. LINIMEX

  Regatul Unit

  Compania LINIMEX, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Criptarea informatiei - servicii Internet, services for fibre optics transmission systems, Criptarea informatiei - servicii Internet, și Hosting service. Are sediul în London, Regatul Unit.

 7. ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI

  Franta

  Compania ETR - ENTREPRISE TÉLÉPHONE ROBINI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telecomunicatii - aparate periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Telefonie pe Internet, Telefonie - materiale si sisteme, Cabluri si fire electrice si telefonice, Telefonie pe Internet, și Telefonie - materiale si sisteme. Are sediul în Nice, Franta.

 8. SUNSET COMMUNICATIONS GMBH

  Elvetia

  Compania SUNSET COMMUNICATIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie mobila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, wholesale, și Telefonie pe Internet. Are sediul în Basel, Elvetia.

 1. BEEHIVE TELECOM

  Regatul Unit

  Compania BEEHIVE TELECOM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 2. SOCIETE LUXEMBOURGEOISE DE TELEPHONIE

  Luxemburg

  Compania SOCIETE LUXEMBOURGEOISE DE TELEPHONIE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefonie pe Internet, Alarme - material de supraveghere, voip telephony advice, sales and maintenance, Telefonie pe Internet, voip telephony, și Alarme - material de supraveghere. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 3. LLC. MAXNET

  Ucraina

  Compania LLC. MAXNET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Broadband Internet, și VoIP service providers. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 4. RINGOVER

  Spania

  Compania RINGOVER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Madrid, Spania.

 5. BALUWO

  Spania

  Compania BALUWO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Barcelona, Spania.

 6. GIGAVOZ

  Spania

  Compania GIGAVOZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. DRAGONET COMUNICACIONES

  Spania

  Compania DRAGONET COMUNICACIONES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Alfàs Del Pi, Spania.

 8. FLYTXT

  Olanda

  Compania FLYTXT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Nieuwegein, Olanda.

 9. YEEPLY MOBILE

  Franta

  Compania YEEPLY MOBILE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. Are sediul în Paris, Franta.

 10. AGC SOLUTIONS

  Franta

  Compania AGC SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie pe Internet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Secretariat - servicii, Secretariat - servicii, și Web designer. Are sediul în Combovin, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit