• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lucrari portuare

Rezultate pentru

Lucrari portuare - Import export

 1. SEMTEC

  Franta

  Compania SEMTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari maritime, portuare si submarine, land and environment depollution, și consulting for underwater work. Are sediul în Noyal Chatillon/seiche, Franta.

 2. FONDERIA GALLIATESE SRL

  Italia

  Compania FONDERIA GALLIATESE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mooring equipment. Are sediul în Galliate, Italia.

 3. INTERNATIONAL PORT ENGINEERING & MANAGEMENT

  Belgia

  Compania INTERNATIONAL PORT ENGINEERING & MANAGEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porturi si servicii portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, Lucrari portuare, harbour survey, appraisals for damage to ships, Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari portuare. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 4. DEX TRANSPORT

  Belgia

  Compania DEX TRANSPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi rutiere in containere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - camioane cisterna, Lucrari portuare, Transport rutier - camioane cisterna, containers for warehousing and storage, și Lucrari portuare. Are sediul în Oostmalle, Belgia.

 5. JP ALCARAZ ELECTRONICA SL

  Spania

  Compania JP ALCARAZ ELECTRONICA SL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diving, și Repairs and maintenance, ship. Are sediul în Cartagena (murcia), Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NTECH CO., LTD

  Coreea de Sud

  Compania NTECH CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. Are sediul în GuMi-Si, KyoungBuk, Korea, Coreea de Sud.

 2. BAGGERWERKEN DECLOEDT EN ZOON

  Belgia

  Compania BAGGERWERKEN DECLOEDT EN ZOON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, Lucrari portuare, și dredging of harbours, rivers and canals. Are sediul în Zwijndrecht, Belgia.

 3. GUANGZHOU DELI YACHT MARINA ENGINEERING CO., LTD.

  China

  Compania GUANGZHOU DELI YACHT MARINA ENGINEERING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. Are sediul în Guangzhou, China.

 4. P.R.I.M. Srl

  Italia

  Compania P.R.I.M. Srl, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. Are sediul în Torino (TO), Italia.

 5. UNIBIS

  Spania

  Compania UNIBIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. Are sediul în Alicante, Spania.

 1. I.C.A.M. DEI F.LLI PARODI (S.R.L.)

  Italia

  Compania I.C.A.M. DEI F.LLI PARODI (S.R.L.), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Genova (ge), Italia.

 2. ATLANTIC MARINE

  Franta

  Compania ATLANTIC MARINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Fontenay Le Comte, Franta.

 1. FREDERICIA HAVN A/S

  Danemarca

  Compania FREDERICIA HAVN A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Fredericia, Danemarca.

 2. CLYDEPORT LTD

  Regatul Unit

  Compania CLYDEPORT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Glasgow, Regatul Unit.

 3. TRANSAGRUE

  Franta

  Compania TRANSAGRUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Marseille, Franta.

 4. DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V.

  Olanda

  Compania DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari portuare, și Lucrari portuare. Are sediul în Vlaardingen, Olanda.

 5. BM S.A.

  Grecia

  Compania BM S.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile docks and port work. Are sediul în piraeus, Grecia.

 6. HELMET SRL

  Italia

  Compania HELMET SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater work. Are sediul în OLBIA, Italia.

 7. BLU SUB TEAM

  Italia

  Compania BLU SUB TEAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari portuare. Are sediul în Roma, Italia.

 8. WALCON LTD

  Regatul Unit

 1. ENERGIE PLUS

  Franta

 2. SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania SUB SEA SERVICES SNC DI DE GIOVANNI STEFANO & RUGGERI RICCARDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater demolitions, shipwreck recovery, underwater work, DIVERS, underwater welding and cutting, offshore underwater works, ship salvage, dredging, și marine, river and lake work. Are sediul în Civitavecchia, Italia.

 3. PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania PONTONA HERMANOS ROMERO JEREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile BARGES, barge hire, motorised platform rental, motorised barges with onboard crew, rental of motorised barges with sailing crew, dredging, și mooring services. Are sediul în Jerez De La Frontera-Cádiz, Spania.

 4. IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS

  Italia

  Compania IROV - UNDERWATER SERVICES DI STASI MAURO & C. SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwater photography services, underwater welding and cutting, underwater foundations, și underwater work. Are sediul în Conegliano, Italia.

 5. HERBOSCH KIERE

  Belgia

  Compania HERBOSCH KIERE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie industriala, Esafodaje din otel, Curatenie industriala, Esafodaje din otel, pile-driving for public works, și industrial washing. Are sediul în Kallo, Belgia.

 6. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Grecia

  Compania PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Nave - reparare si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lucrari maritime, portuare si submarine, și Lucrari maritime, portuare si submarine. Are sediul în Athens, Grecia.

 7. AQUATRAV LOCATION

  Franta

  Compania AQUATRAV LOCATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dredging. Are sediul în Toulouse, Franta.

 8. SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON

  Germania

  Compania SIEMON'S TAUCHSERVICE INH. GERT SIEMON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile topographic survey, core-sampling, ship salvage, și Hydraulic steel structures. Are sediul în Trier, Germania.

 9. ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ANTWERP UNDERWATER SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repairs and maintenance, ship, underwater work, propeller, și ship maintenance. Are sediul în Temse, Belgia.

 10. UWS BALTIC OÜ

  Estonia

  Compania UWS BALTIC OÜ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lucrari maritime, portuare si submarine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - reparare si intretinere, Nave - reparare si intretinere, și underwater welding and cutting. Are sediul în Tallinn, Estonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lucrari portuare - Import export

Număr de rezultate

3.459 Intreprinderile