• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lentile- lentile de contact si accesorii

Rezultate pentru

Lentile- lentile de contact si accesorii - Import export

 1. CRYLAS CRYSTAL LASER SYSTEMS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  CryLaS has been supplying reliable lasers for 20 years. CryLaS was founded in 2004 as a spin-off from Crystal GmbH – which in turn emerged in 1990 from the research and development department of the television electronics plant in Berlin-Oberschöneweide. The first development steps in the field of solid-state lasers were already taken in the mid-1990s, until the shareholders finally decided to spin off the company in the early 2000s. Diode-pumped solid-state lasers in the UV and DUV range in pulsed or continuous-wave operation are the central focus of the company and future development. Due to the participation at the New Laser Corporation in Berlin Teltow during 2006, a lot of experience was gained, mainly for the development of CW laser sources. In the following years, we achieved ISO9001: 2015 certification through our outstanding quality management. In addition, we steadily completed and continue to complete new product developments. The 266 nm continuous-wave lasers are regularly undergoing new development steps so that, as things stand today, a portfolio ranging from 10 mW to 1 W can be offered.

 2. KODANO

  Romania

  Au inlocuit cu brio ochelarii si au adunat in jurul lor o serie de mituri. Ca sa intelegi mai bine despre purtarea lentilelor de contact, iata cateva intrebari si raspunsuri referitoare la acestea! 1. Sunt greu de ingrijit? NU! Raspunsul la o astfel de intrebare este unul simplu. Lentilele de contact in general nu sunt deloc greu de ingrijit, doar trebuie tinute in solutia seciala destinata! 2. Pot sa port lentile de contact daca fac sport? Ai vazut ca putini sportivi au ochelari de vedere atunci cand se afla in timpul unui joc, de aceea ei prefera sa poarte lentile. Cele din noua generatie permit oxigenului sa treaca mai usor, au o permeabilitate mai buna, fiind mai eficiente decat cele clasice. 3. Este necesar consultul de specialitate la oftalmolog? DE PREFERAT DA. Pretul lentilelor difera in functie de marca si model. Alegeti dintr-o mare varietate precum Acuvue, Air Optix, solutii Eye See, picaturi pentru ochi dar si lentile de contact zilnice, lunare sau anuale. Este de ajuns sa intrati pe site si sa comandati online. Vedeti ofertele noastre chiar acum!

 3. KARAT OPTIC

  Turcia

  Compania KARAT OPTIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Acesorii pentru optica medicala, eyeglass cases, Lentile, lentile de contact si accesorii, Acesorii pentru optica medicala, și inventory of eyeglasses. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CARL ZEISS JENA GMBH

  Germania

  Compania CARL ZEISS JENA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, Optica - instrumente, Obiective pentru aparate fotografice, optical filters, și Precision optics. Are sediul în Jena, Germania.

 5. INNOVISION DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania INNOVISION DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soft contact lenses. Are sediul în Eschborn, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NOVA SFERA

  Serbia

  Compania NOVA SFERA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optics, eye surgery, eye pressure, și dry eye. Are sediul în Kragujevac, Serbia.

 2. COOLVISION PORTUGAL, LDA.

  Portugalia

  Compania COOLVISION PORTUGAL, LDA., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica medicala si chirurgicala - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, optical devices, optical glass, ophthalmic lenses, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Rio De Mouro, Portugalia.

 3. BARRY WASSERMAN,M.D.

  Statele Unite ale Americii

  Compania BARRY WASSERMAN,M.D., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Princeton, Statele Unite ale Americii.

 4. BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN

  Olanda

  Compania BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile de contact, Aparate auditive, vision glasses, sunglasses, Lentile de contact, și Aparate auditive. Are sediul în Tholen, Olanda.

 5. UMICORE COATING SERVICES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania UMICORE COATING SERVICES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Dundee, Regatul Unit.

 1. OCNA KUCA SFERA

  Serbia

  Compania OCNA KUCA SFERA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acesorii pentru optica medicala, Ochelari - lentile, Lentile, lentile de contact si accesorii, contact lenses, Acesorii pentru optica medicala, Ochelari - lentile, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Belgrade, Serbia.

 2. ACE EYEWEAR - BOUTIQUE OPTICIANS WIMBLEDON

  Regatul Unit

  Compania ACE EYEWEAR - BOUTIQUE OPTICIANS WIMBLEDON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. BODART OPTICIENS

  Belgia

  Compania BODART OPTICIENS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari, rame si accesorii, Ochelari - lentile, Ochelari, rame si accesorii, optical lenses and glass, Ochelari - lentile, și sports glasses. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. VISION CENTER MAJA

  Serbia

  Compania VISION CENTER MAJA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, ophthalmology, și Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Nis, Serbia.

 3. FAKOIEPAFHS.COM

  Cipru

  Compania FAKOIEPAFHS.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contact lenses, contact lenses for monthly disposal, și cosmetic contact lenses. Are sediul în Paralimni, Cipru.

 4. TOKAI

  Belgia

  Compania TOKAI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, progressive contact lenses, progressive lenses, multifocal glasses, și Ochelari - lentile. Are sediul în Tienen, Belgia.

 5. VEGAS VISIÓN

  Spania

  Compania VEGAS VISIÓN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. BLINK VISION CENTRE

  Regatul Unit

  Compania BLINK VISION CENTRE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile optometrists, contact lenses, lake and river passenger transport with hired boats, și optometry. Are sediul în Kidderminster, Regatul Unit.

 7. SCHERPESTEEN

  Belgia

  Compania SCHERPESTEEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tocuri pentru ochelari, optical accessories and components, vision glasses, sunglasses, și Tocuri pentru ochelari. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 8. CARL ZEISS

  Belgia

  Compania CARL ZEISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Optica - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, optical devices, Lentile, lentile de contact si accesorii, și optoelectronic devices. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 1. GROEP MSI

  Belgia

  Compania GROEP MSI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii spitalicesti si medicale, Servicii conexe in domeniul sanatatii, Servicii spitalicesti si medicale, și Servicii conexe in domeniul sanatatii. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 2. CP-FASHIONATSPORTS AG

  Elvetia

  Compania CP-FASHIONATSPORTS AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Papetarie - articole, Haine barbatesti, Haine de dama, Lentile, lentile de contact si accesorii, Papetarie - articole, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Ebmatingen, Elvetia.

 3. OPTIK SALZMANN GMBH

  Germania

  Compania OPTIK SALZMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Neu-Ulm, Germania.

 4. ABSEE-LASER INH. DIPL.-ING. (FH) FLORIAN ROTTER

  Germania

  Compania ABSEE-LASER INH. DIPL.-ING. (FH) FLORIAN ROTTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Optica - instrumente, Laser - aparate si instrumente, Produse farmaceutice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Optica - instrumente, și Laser - aparate si instrumente. Are sediul în Kempten, Germania.

 5. OPTIK ULRICH KG

  Austria

  Compania OPTIK ULRICH KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Graz, Austria.

 6. ADVANCED MEDICAL OPTICS GERMANY GMBH

  Germania

  Compania ADVANCED MEDICAL OPTICS GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Produse farmaceutice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Chirurgie - aparate si echipamente, și Chirurgie - instrumente. Are sediul în Ettlingen, Germania.

 7. STEINER ANDREAS COURAGE OPTIC EN GROS

  Elvetia

  Compania STEINER ANDREAS COURAGE OPTIC EN GROS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - sisteme de navigatie inteligente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sticla pentru industrie, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Sticla pentru industrie, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, și Lentile de contact. Are sediul în Ennetbürgen, Elvetia.

 8. WEBER-ETUIS INH. P. SCHUMACHER

  Germania

  Compania WEBER-ETUIS INH. P. SCHUMACHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, Optica - instrumente, Papetarie - articole, Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, Optica - instrumente, și Papetarie - articole. Are sediul în Dornstetten, Germania.

 9. NASIADKO GBR. IRENEUS UND CHRISTOF NASIADKO

  Germania

  Compania NASIADKO GBR. IRENEUS UND CHRISTOF NASIADKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Hagen, Germania.

 10. ELPRISMA GISELA PIRNER E.K.

  Germania

  Compania ELPRISMA GISELA PIRNER E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Dietramszell, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lentile- lentile de contact si accesorii - Import export

Număr de rezultate

1.043 Intreprinderile