• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lenjerie pentru copii

Rezultate pentru

Lenjerie pentru copii - Import export

 1. CONFEZIONE LADY DI SGARRA ANTONIETTA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CONFEZIONE LADY DI SGARRA ANTONIETTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima pentru femei, Pijamale, Lenjerie intima, Lenjerie pentru copii, underwear, wholesale underwear, Lenjerie intima pentru femei, women's lingerie sets, și Pijamale. Are sediul în Andria, Italia.

 2. SC GITTANOS COMPANY SRL

  Romania

  Cauți un furnizor serios și autohton de lenjerie intimă și îmbrăcăminte care să te ajute să îți dezvolți afacerea de textile? Îți oferim o mare selecție de îmbrăcăminte și lenjerie intimă, la cele mai bune prețuri, stocuri de peste 1000 de produse, gama variată și livrare rapidă in orice parte a tarii! Iata beneficiile pe care le vei avea daca vei lucra cu noi: ► Până la 1.000 de produse din domeniul lenjeriei textile ► 100% branduri autentice ► Livrări rapide și eficiente în toată țara ► Seriozitate si promptitudine ► Plati la termen ► Poze, descrieri pentru preluare produse si urcat direct la tine pe site ► Ajutor telefonic in preluarea comenzii ► Aranjarea produselor la raf ► Acordarea unui specialist dedicat tie pentru alegerea produselor special pentru magazinul tau ► All service si chat dedicat ► Oferte personalizate si discount in functie de volumul de potential, volum de vanzari si istoricul tau ► Platforma 100% dedicata en-gross si ajutor pt. dezvoltarea business-ului tau. ► Experti in materiale si calitate ► Marja de profit mare ► Preturi competitive ► Comanda minima de 360 de lei > transport gratuit la peste 360 de lei

 3. LORD UNDERWEAR

  Grecia

  Compania LORD UNDERWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie intima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie pentru barbati, Lenjerie pentru copii, Lenjerie pentru barbati, Lenjerie pentru copii, și underwear. Are sediul în Katerini, Grecia.

 4. ALPHA BABY OMEGA

  Grecia

  Compania ALPHA BABY OMEGA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru copii, wholesale, și Imbracaminte pentru copii. Are sediul în Egaleo, Grecia.

 5. MAGLIFICIO ANTONELLA S.P.A.

  Italia

  Compania MAGLIFICIO ANTONELLA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru barbati, Lenjerie pentru copii, Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru barbati, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Veronella, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAMMADALT JENTER, GUTTER OG NYFØDTE BABYKLÆR OG BARNEKLÆR SALG PÅ NETT

  Norvegia

  Compania MAMMADALT JENTER, GUTTER OG NYFØDTE BABYKLÆR OG BARNEKLÆR SALG PÅ NETT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. Are sediul în Kongsberg, Norvegia.

 2. ANAI MODA BAÑO S.L.

  Spania

  Compania ANAI MODA BAÑO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. Are sediul în Crevillent, Spania.

 3. CARODEL

  Belgia

  Compania CARODEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte pentru sugari si copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru copii, Lenjerie pentru copii, Imbracaminte pentru copii, clothing for new-born babies, boys' fashion accessories, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Ronse, Belgia.

 4. POOPES

  Turcia

  Compania POOPES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. JOLLY BABY WEAR

  Turcia

  Compania JOLLY BABY WEAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine pentru sugari, children's aprons, și Imbracaminte pentru sugari si copii. Are sediul în Bursa, Turcia.

 1. SEVIBABY

  Bulgaria

  Compania SEVIBABY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Landouri si carucioare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, Scutece pentru bebelusi, Incaltaminte pentru copii, Lenjerie pentru copii, Haine pentru sugari, Scutece pentru bebelusi, Incaltaminte pentru copii, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 2. HB TEXTIL A/S

  Danemarca

  Compania HB TEXTIL A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Dresuri si sosete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pijamale, Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, Pijamale, Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Kolding, Danemarca.

 1. ÖTS UNDERWEAR

  Turcia

  Compania ÖTS UNDERWEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's underwear, wholesale men's underwear, și boxer shorts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. KOZABIAT TEKSTIL

  Turcia

  Compania KOZABIAT TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie intima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru barbati, Lenjerie pentru copii, wholesale underwear, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru barbati, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ALYAMAN TEKSTIL

  Turcia

  Compania ALYAMAN TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie pentru copii, Haine barbatesti, boxer shorts, underwear, Lenjerie pentru copii, și Haine barbatesti. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. FRIENDS TEXTILE OÜ

  Estonia

  Compania FRIENDS TEXTILE OÜ, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru barbati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie pentru copii, Sosete, Lenjerie pentru copii, și Sosete. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 5. GARMENT

  Ucraina

  Compania GARMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile strapless bodice, underwear, și underwear. Are sediul în Киев, Ucraina.

 6. BITTON

  Turcia

  Compania BITTON, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte pentru copii, trimming, children's underwear, Imbracaminte pentru copii, și Wholesale children clothes. Are sediul în Bursa, Turcia.

 7. FERUS TEXTILVERTRIEBSGES. MBH

  Germania

  Compania FERUS TEXTILVERTRIEBSGES. MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, Haine barbatesti, Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, și Haine barbatesti. Are sediul în Rehna, Germania.

 8. ELETEN SA

  Grecia

  Compania ELETEN SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pijamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie pentru copii, infant wear, romper suits, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 1. NARKONTEKS TEKSTIL IHR. ITH.SAN VE TIC A.S

  Turcia

  Compania NARKONTEKS TEKSTIL IHR. ITH.SAN VE TIC A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie intima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, Import-export - textile si imbracaminte, Textile - import-export, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, Import-export - textile si imbracaminte, și Textile - import-export. Are sediul în Izmir, Turcia.

 2. BAŞPINAR UNDERWEAR MNF.

  Turcia

  Compania BAŞPINAR UNDERWEAR MNF., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's underwear, și medical services - e n t. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DAFNIBUTIK

  Turcia

  Compania DAFNIBUTIK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's pyjamas. Are sediul în Maltepe, Turcia.

 4. PALMERS

  Germania

  Compania PALMERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pijamale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie pentru copii, Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, și Lenjerie pentru copii. Are sediul în München, Germania.

 5. ROYAL ANGORA

  Romania

  Compania ROYAL ANGORA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. Are sediul în Zarnesti, Romania.

 6. MAVI PINK

  Turcia

  Compania MAVI PINK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine pentru sugari, third-party packaging, Haine pentru sugari, și Wholesale children clothes. Are sediul în Samsun, Turcia.

 7. SEMC LTD

  Hong Kong

  Compania SEMC LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile underwear. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 8. FILINDA FASHION

  Grecia

  Compania FILINDA FASHION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile children's underwear. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 9. SÜDTRIKOT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania SÜDTRIKOT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie intima, și Lenjerie intima pentru femei. Are sediul în Ulm, Germania.

 10. OTT-TRICOT WERNER OTT

  Germania

  Compania OTT-TRICOT WERNER OTT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie pentru copii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie intima, Lenjerie intima pentru femei, Lenjerie intima, și Lenjerie intima pentru femei. Are sediul în Albstadt, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit