• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lenjerii pentru colectivitati

Rezultate pentru

Lenjerii pentru colectivitati - Import export

 1. BESTGIFT - BGEUROPE

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania BESTGIFT - BGEUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prosoape si prosoape de baie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile tehnice utilizate in domeniul medical, Textile - import-export, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, textiles for hotels, Textile tehnice utilizate in domeniul medical, home textile products, Textile - import-export, și supplies for restaurants. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. LAMY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LAMY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Saint Memmie, Franta.

 3. ELIS BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ELIS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Bluze si sorturi profesionale, Distribuitoare automate de servetele si sapun, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Hartie igienica, professional attire, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. TOPTAN NEVRESIM BAHCEKAPILI TEKSTIL

  Turcia

  Compania TOPTAN NEVRESIM BAHCEKAPILI TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie de pat, Hotel Bedlinen, Lenjerie de pat, towels, și Hotel Bathrobes. Are sediul în Ofice Istanbul, Turcia.

 5. ETABLISSEMENT LAMBERT

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENT LAMBERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie de pat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerii pentru colectivitati, linens for the home, pillows, Lenjerii pentru colectivitati, și printed duvet cover. Are sediul în Mons, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WR WEBEREI RUSSIKON AG

  Elvetia

  Compania WR WEBEREI RUSSIKON AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Russikon, Elvetia.

 2. WENDRE GMBH

  Germania

  Compania WENDRE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toppers, Quilts, și pillows. Are sediul în Alzey, Germania.

 3. FRIENDS TEXTILES

  Regatul Unit

  Compania FRIENDS TEXTILES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prosoape si prosoape de baie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerii pentru colectivitati, bed linen, kitchen linen articles, Lenjerii pentru colectivitati, și table linen. Are sediul în Ilford, Regatul Unit.

 4. COMMERCIAL PAESTUM GROUP SRL

  Italia

  Compania COMMERCIAL PAESTUM GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Furnituri pentru baruri, institutional linen, hotel linen, Furnituri pentru baruri, și bathroom towelling. Are sediul în Capaccio Scalo-Capaccio Paestum, Italia.

 5. IRT SOLUTION TEXTILE

  Franta

  Compania IRT SOLUTION TEXTILE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale household linen. Are sediul în Entzheim, Franta.

 1. FESTARENT

  Belgia

  Compania FESTARENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sarbatori - articole si decoratiuni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, Lenjerii pentru colectivitati, marquees for fairs, Sali din structuri gonflabile, corturi si corturi de circ, cutlery rental, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Hasselt, Belgia.

 2. SVILANIT SVILA D.O.O.

  Slovenia

  Compania SVILANIT SVILA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Paturi, somiere si saltele, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, kitchen accessories, Paturi, somiere si saltele, și sheets. Are sediul în Kamnik, Slovenia.

 1. MABOTEX S.C.

  Polonia

  Compania MABOTEX S.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Bulowice, Polonia.

 2. SLOTS

  Belgia

  Compania SLOTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cloth, hotel linen, beds, și bathroom linen. Are sediul în Anzegem, Belgia.

 3. HITESUR, S.L.

  Spania

  Compania HITESUR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile linen hire for rest-homes. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. SHARMVILLE

  Olanda

  Compania SHARMVILLE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Leiden, Olanda.

 5. CLAUDIA'S TEXTIL-SERVICE MAG. CLAUDIA BERNEGGER

  Austria

  Compania CLAUDIA'S TEXTIL-SERVICE MAG. CLAUDIA BERNEGGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Wien, Austria.

 6. TEXTILWERKE AG TWB

  Elvetia

  Compania TEXTILWERKE AG TWB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Lenjerii pentru colectivitati, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Root, Elvetia.

 7. ISMATEX1992,S.L.

  Spania

  Compania ISMATEX1992,S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Igualada, Spania.

 8. FM ALU

  Spania

  Compania FM ALU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Ontinyent, Spania.

 1. HA SLIPPERS GMBH

  Germania

  Compania HA SLIPPERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în München, Germania.

 2. INGE UND GÜNTER VOLL GBR

  Germania

  Compania INGE UND GÜNTER VOLL GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Groß-Gerau, Germania.

 3. BERTSCH HOTELWÄSCHE GMBH

  Germania

  Compania BERTSCH HOTELWÄSCHE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Lenjerii pentru colectivitati, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Mühltal, Germania.

 4. ATS AQUATHERM THOMAS SPECKER

  Elvetia

  Compania ATS AQUATHERM THOMAS SPECKER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Paturi, somiere si saltele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Lenjerii pentru colectivitati, Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 5. RÜDIGER AHLERS

  Germania

  Compania RÜDIGER AHLERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Finisarea produselor textile, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Finisarea produselor textile, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Kiel, Germania.

 6. WALTER CLAUSS TEXTIL-GESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania WALTER CLAUSS TEXTIL-GESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Lenjerii pentru colectivitati, In - tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Lenjerii pentru colectivitati. Are sediul în Offenburg, Germania.

 7. EMPORIO EFFE

  Italia

  Compania EMPORIO EFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerii pentru colectivitati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile work clothes, wholesale of mattresses, și safety shoes. Are sediul în Roma, Italia.

 8. KOS OBJEKTTEXTILIEN INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania KOS OBJEKTTEXTILIEN INTERNATIONAL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Haine barbatesti, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, și Haine barbatesti. Are sediul în Krefeld, Germania.

 9. TEXTILPFLEGE MÄRKL

  Germania

  Compania TEXTILPFLEGE MÄRKL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Rufarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Haine de lucru, Spalatorii industriale, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Haine de lucru, și Spalatorii industriale. Are sediul în Cadolzburg, Germania.

 10. HÄFLIGER HOTELBEDARF GMBH

  Elvetia

  Compania HÄFLIGER HOTELBEDARF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Bätterkinden, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit