• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lenjerie - utilaje

Rezultate pentru

Lenjerie - utilaje - Import export

 1. ZUPPII

  Turcia

  Compania ZUPPII, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Dresuri si sosete, swim suits, underwear, Dresuri si sosete, și stretch stockings and tights. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. JAMPA'S CORP

  Regatul Unit

  Compania JAMPA'S CORP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. Are sediul în Grimsby, Regatul Unit.

 3. EROS-EROTICS.DK

  Danemarca

  Compania EROS-EROTICS.DK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. Are sediul în Helsinge, Danemarca.

 4. WERKKOL

  Bosnia-Hertegovina

  Compania WERKKOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile intimate lingerie. Are sediul în Kladanj, Bosnia-Hertegovina.

 5. JULIA BILAN

  Danemarca

  Compania JULIA BILAN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lingerie. Are sediul în Hvide Sande, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ZIP TEKSTIL

  Turcia

  Compania ZIP TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie - utilaje. Are sediul în Esenler, Turcia.

 2. DAVID NORWOOD

  Regatul Unit

 3. ELIS BELGIUM

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania ELIS BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de lucru si protectie, Bluze si sorturi profesionale, Distribuitoare automate de servetele si sapun, Tesaturi de uz profesional sau industrial, Lenjerii pentru colectivitati, Dezinsectie, dezinfectie si deratizare - utilaje si materiale, Hartie igienica, professional attire, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. MARIA KILIC

  Turcia

  Lucrez freelancing sunt intermediar direct de la fabrici, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activez în aceeași măsură și în domeniile Croitorie, textile. set de lenjerie de pat prosoape pânză haine genti de panza orice fel de materiale Activeaz în aceeași măsură și în domeniile condiments. ardei iute rozmarin chimen negru cimbru chimion orice fel de condimente Am sediul în izmir, Turcia.

 5. TEXTILSERVICE JÖCKEL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TEXTILSERVICE JÖCKEL GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rufarie, Lenjerie intima, Haine barbatesti, Haine de dama, Rufarie, Lenjerie intima, Haine barbatesti, și Haine de dama. Are sediul în Alsfeld, Germania.

 1. HA SLIPPERS GMBH

  Germania

  Compania HA SLIPPERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în München, Germania.

 2. B.V.P LLC

  Ucraina

  Compania B.V.P LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de pregatire, filatura si tesut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lenjerie de pat, clothes, Lenjerie de pat, Spa Bathrobes, și Hotel Towels. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 1. PAPRITZ AG

  Elvetia

  Compania PAPRITZ AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Alchenflüh, Elvetia.

 2. DEGIRMENCI TEKSTIL BASKI BOYA SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

 3. ZIMMERMANN TEXTIL AG, OBJEKTTEXTILIEN

  Elvetia

  Compania ZIMMERMANN TEXTIL AG, OBJEKTTEXTILIEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerie de pat, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Belp, Elvetia.

 4. INGE UND GÜNTER VOLL GBR

  Germania

  Compania INGE UND GÜNTER VOLL GBR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Groß-Gerau, Germania.

 5. CLAUDIA'S TEXTIL-SERVICE MAG. CLAUDIA BERNEGGER

  Austria

  Compania CLAUDIA'S TEXTIL-SERVICE MAG. CLAUDIA BERNEGGER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Wien, Austria.

 6. HÄFLIGER HOTELBEDARF GMBH

  Elvetia

  Compania HÄFLIGER HOTELBEDARF GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inalbire si curatare uscata - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf, Tesaturi, Rufarie, Lenjerii pentru colectivitati, și Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. Are sediul în Bätterkinden, Elvetia.