• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn - produse semifinite

Rezultate pentru

Lemn - produse semifinite - Import export

 1. JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania JERZY PRZYBYLSKI CARPENTRY LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Mobilier pentru locuinte, Mobila pentru camere de copii, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru hoteluri, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobiliere industriale, Scari din lemn, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Nowy Tomyśl, Polonia.

 2. WOJT-DREW

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania WOJT-DREW, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi de lemn, Plafoane din lemn, Placi de lemn, Plafoane din lemn, Wood cladding, wood for roofing, Larch cladding, Roof cladding, și Wood cladding for new buildings. Are sediul în Chełmno, Polonia.

 3. JOSEF KNOOP GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania JOSEF KNOOP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Balve, Germania.

 4. GUSTAV REESE KEHLLEISTEN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GUSTAV REESE KEHLLEISTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Lemgo, Germania.

 5. ALBERT SÜDBROCK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALBERT SÜDBROCK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Rheda-Wiedenbrück, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MK-DREW S.C

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania MK-DREW S.C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - lemn, Dormitoare, Paturi, somiere si saltele, Somiere, Scanduri pentru somiere, wooden beds, furniture components, bed bases, și bed furniture. Are sediul în Czerniewice, Polonia.

 2. HERMANN WOLZ GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HERMANN WOLZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Dorfprozelten, Germania.

 3. JOSEVALE - MADEIRAS

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania JOSEVALE - MADEIRAS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matrite din lemn, Lemn - produse semifinite, Wood veneers, wood for construction, wooden floors, multilayer wood, wood carpentry, model homes, și Plywood, laminated wood and compressed wood. Are sediul în Valongo, Portugalia.

 4. VAMILEX SRL

  Romania

  Vamilex face parte din grupul de firme sn.Deco si este specializata in exploatarea si prelucrarea materialelor lemnoase infiintata in anul 1994 aceasta firma s-a dezvoltat de-a lungul timpului si a dovedit ca poate face fata oricarei provocari incepand de la exploatarea forestiera si ajungand la producerea produselor finite din lemn. Datorita modernizarii liniei noastre de productie suntem capabili sa executam semifabricate din material propriu la cele mai bune preturi. Daca sunteti interesati de o colaborare va rugam sa ne contactati

 5. TIMBER NET

  Romania

  Compania Timber Net va ofera o gama diversificata de cherestea de rasinoase speciala pentru orice tip de constructie. Va oferim cherestea de rasinoase de diferite latimi sau latimi specific fiecarui tip de constructive, grinzi de rasinoase la orice dimensiune din stoc sau pe comanda, rindeluite si debitate la cererea clientului. Dulapi de rasinoase de diferite dimensiuni sau dimensionati la solicitare. Gama noastra include sipci si cusaci, lambriuri si sageac de diferite dimensiuni. Toata oferta noastra este completata de transportul gratuity (in functie de comanda), de asemenea va putem asigura servicii de rindeluire si debitare la solicitarea clientului.

 1. DEVIHOV RO SRL

  Romania

 2. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estonia

  Compania ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export de carbune, Lemn taiat si tratat, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse semifinite, Import-export de carbune, Lemn taiat si tratat, Lemn geluit pentru prelucrat, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 1. ZANETI - TABLES, COFFEE TABLES, MASSIVHOLZPLATTEN, SOLID PANEL WOOD, FINGER JOINTED PANEL

  Polonia

  Compania ZANETI - TABLES, COFFEE TABLES, MASSIVHOLZPLATTEN, SOLID PANEL WOOD, FINGER JOINTED PANEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Rzeszów, Polonia.

 2. VEZ D.O.O.

  Slovenia

  Compania VEZ D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Panouri placate si contraplacate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune din lemn, Lemn - produse semifinite, Scaune din lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Pivka, Slovenia.

 3. ELKA-HOLZWERKE GMBH

  Germania

  Compania ELKA-HOLZWERKE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pre-fabricated timber constructions. Are sediul în Morbach, Germania.

 4. MAI & SOHN KG

  Germania

  Compania MAI & SOHN KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Oberelsbach, Germania.

 5. GARNICA PLYWOOD

  Spania

  Compania GARNICA PLYWOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn pentru prelucrat, Panouri placate si contraplacate, Placi aglomerate, Lemn pentru prelucrat, Birch timber, Panouri placate si contraplacate, și Placi aglomerate. Are sediul în Logroño, Spania.

 6. GEISSINGER HOLZWAREN

  Germania

  Compania GEISSINGER HOLZWAREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Mauth, Germania.

 7. K. LÖFFERT GMBH

  Germania

  Compania K. LÖFFERT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Sinntal, Germania.

 8. SINNYK SERVICE GROUP

  Germania

  Compania SINNYK SERVICE GROUP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile epal pallets. Are sediul în Frankfurt Am Main, Germania.

 1. JOWE JUNGWIRTH E.U.

  Austria

  Compania JOWE JUNGWIRTH E.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden joins, wooden dowels, și wooden balls. Are sediul în St. Marienkirchen A/h, Austria.

 2. FIEGER LAMELLENFENSTER GMBH

  Germania

  Compania FIEGER LAMELLENFENSTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalaje din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Structura de rezistenta din lemn, Parchet, Lemn - produse semifinite, Structura de rezistenta din lemn, Parchet, Lemn - produse semifinite, și air conditioning and ventilation systems for buildings. Are sediul în Birkenau, Germania.

 3. HOLZKONTOR STIEBELS GMBH

  Germania

  Compania HOLZKONTOR STIEBELS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. Are sediul în Bocholt, Germania.

 4. CAÑIZOS ANDALUCÍA

  Spania

  Compania CAÑIZOS ANDALUCÍA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile heather, rattan, bamboo, și wooden arbours. Are sediul în Vélez-Málaga, Spania.

 5. NITEX-WOOD

  Franta

  Compania NITEX-WOOD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn - produse semifinite, Hardwood logs, Lemn taiat si tratat, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Montesquieu-Volvestre, Franta.

 6. TOMISLAV 2

  Croatia

  Compania TOMISLAV 2, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn - produse semifinite, oak timber, timber logs, Lemn taiat si tratat, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 7. TECNORIVEST SRL

  Italia

  Compania TECNORIVEST SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rame, baseboards, badges, Rame, și wooden skirting boards. Are sediul în Casine-Ostra, Italia.

 8. KUKRAS, JSC

  Lituania

  Compania KUKRAS, JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Cutii si placi de depozitare, Import-export - lemn, Lemn - produse semifinite, Cutii si placi de depozitare, Import-export - lemn, și pallet. Are sediul în Prienai, Lituania.

 9. BARTLOMIEJ BANAS MIMS

  Polonia

  Compania BARTLOMIEJ BANAS MIMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse semifinite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coated plywood, laser cutting, CNC turning, și metal-cutting lasers. Are sediul în Maków Podhalanski, Polonia.

 10. TECHNO-WOOD CO LTD

  Rusia

  Compania TECHNO-WOOD CO LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de mobilier din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Baghete si pene din lemn, Lemn de placaj, Scanduri pentru somiere, Lemn - produse semifinite, Baghete si pene din lemn, Lemn de placaj, Scanduri pentru somiere, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Yaroslavl, Rusia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn - produse semifinite - Import export

Număr de rezultate

11.528 Intreprinderile