• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn - produse pentru tratare

Rezultate pentru

Lemn - produse pentru tratare - Import export

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Verified by europages badge

  BESER CHEMICALS is a specialty chemicals producer serving a variety industrial fields for lubricants & metalworking fluids, specialty emulsifier packages, starch glue rheology modifiers, automotive chemicals, mineral oil and silicon oil emulsifiers, silicon and non silicon and mineral oil defoamers, oleochemicals, textile processing oils and additives, wood antisapstain, OAT and IAT corrosion inhibitors for coolants and heat transfer fluids, hydraulic brake fluids, antiwear additives, specialty and commodity esters. BESER CHEMICALS develops tailor made customer chemical products and solutions. We are especially very specialized in the following products; -Soluble mineral oil emulsifier package, -Blend oil & Coning oil emulsifier package, -Cotton picker solvent emulsifier package, -Knitting oil emulsifier package, -Corrosion inhibitors for antifreeze and industrial coolants -Dot 3 and dot 4 hydraulic brake fluid corrosion inhibitor package -Semisynthetic metalworking fluids for multimetal machining -Defoamers & Antifoamers for a variety of industrial applications -Wood antisapstain treatment chemicals Do not hesitate to contact us!

 2. GREENWAY LTD, S.R.O.

  Slovacia

  Compania GREENWAY LTD, S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cut timber, epal pallets, și wooden garden furniture. Are sediul în Bratislava, Slovacia.

 3. OPEA

  Italia

  Compania OPEA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Etanseizare si izolare - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Lemn - produse pentru tratare, waterproofing membranes, Protectie solara interioara si exterioara, Lemn - produse pentru tratare, și floor resins. Are sediul în Olevano Sul Tusciano, Italia.

 4. BAGETA, UAB

  Lituania

  Compania BAGETA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje - societati, Lemn - articole, Lemn - produse pentru tratare, Combustibili solizi, Ambalaje - societati, Lemn - articole, Lemn - produse pentru tratare, și Combustibili solizi. Are sediul în Meskuiciai, Siauliai Distr., Lituania.

 5. UAB PROLAIN

  Lituania

  Compania UAB PROLAIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii - utilaje si material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, Uscarea lemnului, Uscatoare industriale, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Lemn - produse pentru tratare, Uscarea lemnului, Uscatoare industriale, și Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. Are sediul în Drobuksciai, Silales r, Lituania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UDF LTD

  Ucraina

  Compania UDF LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. DUBEXPO

  Ucraina

  Compania DUBEXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traditional parquet, și plinths. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 3. MABI (BIDAUX MARC SA)

  Franta

  Compania MABI (BIDAUX MARC SA), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Vata de celuloza, Lemn - produse pentru tratare, Intarirea lemnului, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și Vata de celuloza. Are sediul în Botans, Franta.

 4. NUISIPRO

  Franta

  Compania NUISIPRO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Insecticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, pigeon deterrence, Lemn - produse pentru tratare, și distributor of rat poison. Are sediul în Annecy, Franta.

 5. KOPPERS DENMARK APS

  Danemarca

  Compania KOPPERS DENMARK APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wood protection products. Are sediul în Nyborg, Danemarca.

 1. STILUS LEGNO

  Italia

  Compania STILUS LEGNO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, laminated wood, Lemn geluit pentru prelucrat, Lemn - produse pentru tratare, și prefinished parquet. Are sediul în Civita Castellana, Italia.

 2. KEMENTAS BOYA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania KEMENTAS BOYA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GEDIMAT-GINION

  Belgia

  Compania GEDIMAT-GINION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Lemn - produse pentru tratare, Materiale pentru acoperisuri, Izolare termica - materiale, Lemn - produse pentru tratare, Materiale pentru acoperisuri, și supplies for do-it-yourself work. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. TALAT PARKE

  Turcia

  Compania TALAT PARKE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. FAN-TRADE LLC

  Rusia

  Compania FAN-TRADE LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn de placaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - articole, Lemn - produse pentru tratare, Lemn - articole, Lemn - produse pentru tratare, coated plywood, și wood panels. Are sediul în Kholm-Zhirkovskiy, Rusia.

 4. JSC MOSTOVDREV

  Belarus

  Compania JSC MOSTOVDREV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Mosty, Belarus.

 5. NE KRASKA

  Rusia

  Compania NE KRASKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Degripanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Lemn - produse pentru tratare, Lemn si mobilier - prelucrare si protectie, Lemn - produse pentru tratare, waxes for wood, și furniture waxes. Are sediul în Anapa, Rusia.

 6. BIGMAT

  Belgia

  Compania BIGMAT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Montare placi si dale ceramice - intreprinderi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale inerte pentru constructii, Depozitare - materiale si sisteme, Lemn - produse pentru tratare, Materiale inerte pentru constructii, Depozitare - materiale si sisteme, natural stone, și Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Marche-En-Famenne, Belgia.

 7. INSEKTOL AG PEST CONTROL

  Elvetia

  Compania INSEKTOL AG PEST CONTROL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 8. INVER FRANCE

  Franta

  Compania INVER FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Articole pentru pictura, Vopsele si lacuri, Articole pentru pictura, și solvents. Are sediul în Thouars, Franta.

 1. FKR QUIMICA SL

  Spania

  Compania FKR QUIMICA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, Tratarea lemnului cu fungicide si insecticide, și autoclaves. Are sediul în Vinaros, Spania.

 2. FOREST EXPORT LLC

  Ucraina

  Compania FOREST EXPORT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile beech sheets, și school blackboards. Are sediul în Chernigov, Ucraina.

 3. SAYERLACK VERNIS MAROC

  Maroc

  Compania SAYERLACK VERNIS MAROC, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Mohammedia, Maroc.

 4. PAINTING SA

  Elvetia

  Compania PAINTING SA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile consultants on colours, paints and enamels, professional abrasives, painting systems and equipment, și paints for wood and iron. Are sediul în Taverne, Elvetia.

 5. KOMBINATORIKA

  Belarus

  Compania KOMBINATORIKA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, cut timber, strawberry tree, epal pallets, și Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Minsk, Belarus.

 6. APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH

  Germania

  Compania APOLLO HOLZSCHUTZ GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, Pigmenti si coloranti nealimentari, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, și Cerneluri. Are sediul în Ronnenberg, Germania.

 7. MULTI IMPORT

  Belgia

  Compania MULTI IMPORT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse pentru tratare, tapestry, wall coverings, Lemn - produse pentru tratare, și paintpots. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 8. KULBA FARBEN-LACKE- HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Austria

  Compania KULBA FARBEN-LACKE- HANDELSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie minerala - produse de baza si derivati. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Lemn brut, și Lemn taiat si tratat. Are sediul în St. Johann Ob Hohenburg, Austria.

 9. COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH

  Austria

  Compania COMPLEX-FARBEN JOSEF SCHELLHORN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pigmenti si coloranti nealimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, Lipici, adezivi si aplicatoare, Vopsele si lacuri, Lemn - produse pentru tratare, Cerneluri, și Lipici, adezivi si aplicatoare. Are sediul în Kufstein, Austria.

 10. OLARDA LLC

  Ucraina

  Compania OLARDA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. Are sediul în Khmelnytsky, Ucraina.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn - produse pentru tratare - Import export

Număr de rezultate

13.124 Intreprinderile