• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • deseuri menajere - tratare

Rezultate pentru

Deseuri menajere - tratare - Import export

 1. SAEC GROUP SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Our mission is to offer innovative environmental technologies that can transform organic waste into soil. Within 24-48 hours our patented Compostyle SGC technology reduces by 90% the organic waste's weight and volume. It thus produces a biodegradable fertilising soil called Te-d. SAEC Group is the ideal partner for those who share the vision of a sustainable future. It offers innovative solutions and advanced technologies for responsible waste management.

 2. ENTFIX - HAUSHALTSAUFLÖSUNG & ENTRÜMPELUNG

  Germania

  Compania ENTFIX - HAUSHALTSAUFLÖSUNG & ENTRÜMPELUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile disposal of furniture and domestic appliances, solid waste disposal, și electronic waste disposal. Are sediul în Essen, Germania.

 3. PODTANKS NON-ELECTRIC SEWAGE TREATMENT PLANTS

  Regatul Unit

  Compania PODTANKS NON-ELECTRIC SEWAGE TREATMENT PLANTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile septic tanks. Are sediul în York, Regatul Unit.

 4. RUBBISH CLEARANCE RUISLIP

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE RUISLIP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Ruislip, Regatul Unit.

 5. BLITZSCHNELL SERVICE

  Germania

  Compania BLITZSCHNELL SERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Hannover, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LAMESCH EXPLOITATION SA

  Luxemburg

  Compania LAMESCH EXPLOITATION SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport de deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Collection, recycling, elimination waste. Are sediul în Bettembourg, Luxemburg.

 2. RUBBISH CLEARANCE BROMPTON

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE BROMPTON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Brompton, Regatul Unit.

 3. KOMUNALAC D.O.O.

  Croatia

  Compania KOMUNALAC D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cemetary operations, market stalls, și daily parking. Are sediul în Bjelovar, Croatia.

 4. RUBBISH CLEARANCE UXBRIDGE

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE UXBRIDGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Uxbridge, Regatul Unit.

 5. TOM'S JUNK COLLECTORS

  Regatul Unit

  Compania TOM'S JUNK COLLECTORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. RUBBISH PLEASE

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH PLEASE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. RUBBISH CLEARANCE TUFNELL PARK LTD.

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE TUFNELL PARK LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. RUBBISH CLEARANCE CATFORD

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE CATFORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. ENTRÜMPELUNG IN WIEN UND UMGEBUNG

  Austria

  Compania ENTRÜMPELUNG IN WIEN UND UMGEBUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile clearing offices, warehouses and stores. Are sediul în Wien, Austria.

 3. WASTE DISPOSAL RUISLIP LTD.

  Regatul Unit

  Compania WASTE DISPOSAL RUISLIP LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. C.E.T.T.P. MONSEU

  Belgia

  Compania C.E.T.T.P. MONSEU, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea deseurilor menajere - intreprinderi, Transport de deseuri, Tratarea deseurilor menajere - intreprinderi, container hire, refuse containers, și Transport de deseuri. Are sediul în Rochefort, Belgia.

 5. IVBO

  Belgia

  Compania IVBO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri industriale - servicii de depoluare, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri industriale - servicii de depoluare. Are sediul în Brugge, Belgia.

 6. ECOTEC

  Luxemburg

  Compania ECOTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri menajere - tratare, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri menajere - tratare, Sortarea deseurilor - utilaje si materiale, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Sanem, Luxemburg.

 7. SARL PETITDIDIER ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania SARL PETITDIDIER ENVIRONNEMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Pierrelaye, Franta.

 8. CHEAP SKIPS

  Regatul Unit

  Compania CHEAP SKIPS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Wigan, Regatul Unit.

 1. AUBINE

  Franta

  Compania AUBINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Nanterre, Franta.

 2. LEFEBVRE ET FILS SARL

  Franta

  Compania LEFEBVRE ET FILS SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Ste Marguerite Sur Duclair, Franta.

 3. INTERTRANS SARL

  Franta

  Compania INTERTRANS SARL, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Boulogne Billancourt, Franta.

 4. GEBETEX

  Franta

  Compania GEBETEX, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Vernon, Franta.

 5. SERMACO

  Franta

  Compania SERMACO, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în La Ricamarie, Franta.

 6. LORIS SERVICE

  Franta

  Compania LORIS SERVICE, care își desfășoară activitatea în domeniul Pubele, containere pentru deseuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, Deseuri din constructii - reciclare, Deseuri de textile naturale, Deseuri menajere - tratare, Tratarea si reciclarea deseurilor, și Deseuri din constructii - reciclare. Are sediul în Lorient, Franta.

 7. RUBBISH REMOVAL BATTERSEA LTD.

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH REMOVAL BATTERSEA LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 8. RUBBISH CLEARANCE TWICKENHAM

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH CLEARANCE TWICKENHAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Twickenham, Regatul Unit.

 9. RUBBISH WASTE

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH WASTE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în London, Regatul Unit.

 10. RUBBISH REMOVAL BOW LTD.

  Regatul Unit

  Compania RUBBISH REMOVAL BOW LTD., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Deseuri menajere - tratare. Are sediul în Bow, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Deseuri menajere - tratare - Import export

Număr de rezultate

2.587 Intreprinderile