• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • cuptoare de tratare termica

Rezultate pentru

Cuptoare de tratare termica - Import export

 1. BTF

  Belgia

  Verified by europages badge
 2. FOURS HC

  Belgia

  Verified by europages badge

  Fours HC studies, designs and creates all types of electric and gas industrial furnaces.All our furnaces are made to customer specifications, from a few dm³ to a few m³, from 0°C to 1800°C.We also make furnaces for craft industries and manufacturing industry in various sectors such as glass-making, metallurgy and pottery. Every request is dealt with to suit the heat-treatment constraints impacting your application (drying, melting, annealing, quenching, enamelling).

 3. PLANETPAL

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PLANETPAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Paleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutii si lazi din lemn, Cutii mari din material plastic, Cuptoare de tratare termica, Cutii si lazi din lemn, Cutii mari din material plastic, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Angers Cedex 01, Franta.

 4. MADINGER GMBH-HEAT-TREATMENTS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MADINGER GMBH-HEAT-TREATMENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Euerbach, Germania.

 5. STEEL HEATING SERVICES

  Romania

  STEEL HEATING SERVICES furnizeaza echipamente de tratament termic de înalta calitate , piese de schimb si accesorii , la preturi competitive . * Oferim servicii de tratamente termice , adoptand cea mai potrivita solutie pentru aplicatiile dumneavoastra , cu respectarea standardelor si specificatiilor in vigoare. * Datorita mobilitatii si disponibilitatii personalului si echipamentelor , toate serviciile noastre de tratament termic se realizeaza acolo unde dumneavoastra aveti nevoie si atunci cand aveti nevoie , reducand astfel la minim timpii morti . * Ne angajam sa oferim servicii la cel mai inalt nivel , in stricta conformitate cu cerintele clientilor, in conditii de siguranta si fiabilitate, 24 de ore pe zi , 7 zile din 7 .

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PROTON MASCHINENBAU GMBH

  Germania

  Compania PROTON MASCHINENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wet painting, suction cases, sanding booths, și Corrosion protection. Are sediul în Luckenwalde, Germania.

 2. SCCM ALP

  Franta

  Compania SCCM ALP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, metallurgy furnaces, Treatment plant works, și engineering consulting. Are sediul în Cognin, Franta.

 3. BOREL SWISS

  Elvetia

  Compania BOREL SWISS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, laboratory ovens, Cuptoare de fuziune, industrial electric furnaces, și metallurgy furnaces. Are sediul în Porrentruy, Elvetia.

 4. PVA INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania PVA INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Wettenberg, Germania.

 5. SR SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania SR SYSTEMS GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uscatoare industriale, și Uscatoare industriale. Are sediul în Bruchköbel, Germania.

 1. HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS

  Germania

  Compania HONEYWELL THERMAL SOLUTIONS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Robinetarie pentru gaz, threshold switches, Robinetarie pentru gaz, Gas meters, și piece counters. Are sediul în Lotte, Germania.

 2. PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L

  Italia

  Compania PAGNOTTA TERMOMECCANICA S.R.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare pentru ceramica si emailuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, slide-trolley furnaces, Cuptoare de tratare termica, manufacturing of industrial electric furnaces, și industrial electric furnaces for heat treatment. Are sediul în Deruta, Italia.

 1. SBM-IRFI S.R.L.

  Italia

  Compania SBM-IRFI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de tratare termica, metallurgy furnaces, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Cuptoare industriale electrice, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Pian Camuno, Italia.

 2. SBM-IRFI S.R.L.

  Italia

  Compania SBM-IRFI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de tratare termica, metallurgy furnaces, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Cuptoare industriale electrice, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Pian Camuno, Italia.

 3. THERMANSYS

  Grecia

  Compania THERMANSYS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Pylea, Grecia.

 4. FIVES CELES

  Franta

  Compania FIVES CELES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, induction furnaces, și Cuptoare de fuziune. Are sediul în Lautenbach, Franta.

 5. HEAT CONCEPT

  Franta

  Compania HEAT CONCEPT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, industrial furnaces, heat treatment furnaces, și Cuptoare industriale electrice. Are sediul în SAINT-CHAMOND, Franta.

 6. ELMETHERM

  Franta

  Compania ELMETHERM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. Are sediul în St Auvent, Franta.

 7. GRUPPO PEDERCINI

  Italia

  Compania GRUPPO PEDERCINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de fuziune, Cuptoare de tratare termica, Cuptoare industriale, Cuptoare industriale electrice, Cuptoare de fuziune, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Nuvolera, Italia.

 8. LA FORNITECNCIA S.R.L.

  Italia

  Compania LA FORNITECNCIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ovens for heat treating metals, systems and machinery for heat treating metals, și industrial electric furnaces for heat treatment. Are sediul în Magenta, Italia.

 1. SISTEM TEKNIK INDUSTRIAL FURANCES

  Turcia

  Compania SISTEM TEKNIK INDUSTRIAL FURANCES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial furnaces, continuous chain furnaces, pit furnaces retorts, și furnaces for forging and casting. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 2. VULKAN EDELSTAHLKOMPONENTEN GMBH

  Germania

  Compania VULKAN EDELSTAHLKOMPONENTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, stainless steel, Materiale si produse refractare, stainless steel sheets, și steel pipes. Are sediul în Düren, Germania.

 3. SOCIETE THERMIDOR

  Franta

  Compania SOCIETE THERMIDOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de fuziune, Cuptoare industriale, Cuptoare de fuziune, forges, și Cuptoare industriale. Are sediul în Romans Sur Isère, Franta.

 4. ELEKTRA-LINDAU ELEKTRISCHE HEIZSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania ELEKTRA-LINDAU ELEKTRISCHE HEIZSYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, și Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Lindau, Germania.

 5. NIPPON KORNMEYER CARBON GROUP GMBH

  Germania

  Compania NIPPON KORNMEYER CARBON GROUP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Semiconductori, technical ceramic, thermal processing, Semiconductori, și Water jet cutting. Are sediul în Windhagen, Germania.

 6. VIZYON HEAT - HEAT TREATMENT FURNACES LTD.

  Turcia

  Compania VIZYON HEAT - HEAT TREATMENT FURNACES LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial electric furnaces for heat treatment, supplies for systems and machinery for heat treating metals, ovens for heat treating metals, și batch furnaces for heat treatment. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. MSE TEKNOLOJI LTD CO.

  Turcia

  Compania MSE TEKNOLOJI LTD CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. INDUCTOTHERMIE

  Franta

  Compania INDUCTOTHERMIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare si cosuri industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare de tratare termica, Cuptoare de tratare termica, forges, și Welding. Are sediul în Villiers-Sur-Marne Cedex, Franta.

 9. AET TECHNOLOGIES

  Franta

  Compania AET TECHNOLOGIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare industriale electrice, Cuptoare industriale electrice, Industrial radiator, și Brake resistors. Are sediul în Meylan, Franta.

 10. TASARIMAK

  Turcia

  Compania TASARIMAK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare de tratare termica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile booths for powder painting, și powder coating robots. Are sediul în Istanbul, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit