• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn - produse finite

Rezultate pentru

Lemn - produse finite - Import export

 1. KONSONET

  Lituania

  Verified by europages badge

  Konsonetas, also known as Konsonet, is a Lithuanian company that specializes in the import of Natural unrefined sugar and cocoa products. Our range of sugars are Demerara, Dark muscovado, Golden granulated, Coffee crystals. Our product is suitable for vegans and vegetarians and certified by the British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal. We have also launched 2 new types of sugars in the health segment - Antioxidant sugar cubes and Low GI sugar cubes for diabetics. Cocoa powder is another product which we have been importing and distributing in Lithuania under our trade name Konsonet since 2014. Our range of cocoa products include Natural and Alkalized cocoa powder, Natural and Deodorized cocoa butter. Since 2020 we are partnering with one of the biggest cereal producers in the Baltic states. We can offer any type of oat products flakes – from jumbo to instant; oat flour and oat grits/groats – both whole KDHO or steel cut. All our oat products pass for baby food grade in terms of metals, pesticides, mycotoxins levels. We also offer heating products such as wood briquettes and wood pellets also called biofuels. Please visit our website or contact us for any inquiry, we will gladly help you find the right product for you.

 2. KNAUS HOLZPRODUKTE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KNAUS HOLZPRODUKTE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. Are sediul în Mauth, Germania.

 3. BRÖKER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BRÖKER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. Are sediul în Lage, Germania.

 4. MOBILIER DE GRADINA

  Romania

  Suntem o companie specializata in executarea si comercializarea mobilierului de gradina din lemn masiv. Avem produsele proprii dar lucram si pe comanda, dupa proiectul si cerintele clientului. Acordam o atentie deosebita confectionarii produselor noastre astfel incat folosim materie prima de cea mai buna calitate iar piesele de mobilier din lemn masiv sunt tratate cu bait pentru o protectie sporita ( la uv, intemperii si mucegaiuri ) si pentru o finisare de exceptie. Executam si comercializam urmatoarele produse: foisoare lemn, pergole lemn, casute pentru copii din lemn, complex de joaca pentru copii (leagane cu topogan, leagane cu sistem de catarare), leagane acoperite, balansoare acoperite, mese lemn, bancute, banci gradina , diverse decoratiuni de gradina, etc. dar si la sugestia clientului.

 5. SC DR GUTT SRL

  Romania

  Societatea Dr. GUTT SRL, fiinţează din anul 1991 şi colaborează cu Universitatea Stefan cel Mare din Suceava în domeniul inventicii. În cadrul societăţii noastre au fost concepute, proiectate şi construite mașini speciale, după 22 brevete proprii, şi două brevete Europatent. Cu maşinile construite de noi producem în condiţii de inaltă productivitate şi calitate elemente auxiliare pentru industria mobilei precum: cepuri de corecţie folosite pentru înlocuirea nodurilor negre căzătoare din cherestea, dibluri pentru asamblarea prin încleiere nedemontabilă, butoane de mobilă, o diversitate de alte piese mici.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DRAIF FOREST

  Romania

  DRAIF FOREST este o societate cu capital integral privat. Infiintata in anul 2015, avand ca obiect principal de activitate prelucrarea lemnului. Firma noastra continua activitatea in spatiile amenajate si dotate pentru aceasta activitate inca din anul 1996 de catre un investitor german. Din 2015, odata cu preluarea de catre DRAIF FOREST SRL, Bacau, dorim sa punem in valoare potentialul existent in locatia sus mentionata. Aici amintim posibilitatea prestarii de servicii debitare busteni, uscare si aburire. Dotarile si personalul existent ne permit sa producem o gama diversificata de produse din lemn masiv: Compania noastră se ocupă cu realizarea tuturor părților de mobilier din lemn. În oferta Echipei de Tâmplărie draifforest.com veți găsi o mulțime de modele de mobilier ready-made, bănci concepute pentru instalare în interior și în aer liber. Producem articole decorative din lemn și accesori pentru magazine. Suntem deschiși, de asemenea, la ideile clienților noștri. Produsele Noastre: -Structuri case din lemn -Mobilier de interior -Mobilier de gradina -Stupi pentru albine -Sicrie -Lambriu -Materiale pentru constructii Servicii prestate: Prelucrare primara lemn (gater) Uscare lemn Executare, la comanda, diverse materiale de constructii

 2. HEKLAS LTD

  Bulgaria

  Suntem o intreprindere in plina dezvoltare, in aceasta etapa ne ocupam numai de procesarea/producerea de furnir estetic din stejar european a+b+c

 3. SC BERCUWOOD PROD SRL

  Romania

  Producator sicrie economice si de lux din : rasinoase, tei

 4. ODO VIST

  Belarus

  Compania ODO VIST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Usi pentru locuinte, Usi pentru locuinte, Fronts for kitchen furnitures, wood panels, și baffles. Are sediul în Molodechno, Belarus.

 5. SITAR MODUL PREFABRİK SAN VE TIC LTD STI

  Turcia

  Compania SITAR MODUL PREFABRİK SAN VE TIC LTD STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden garden sheds, și wooden garden furniture. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 1. CROWN SPORTS LOCKERS (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania CROWN SPORTS LOCKERS (UK) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Golf Lockers. Are sediul în Paignton, Regatul Unit.

 2. EURODITA

  Lituania

  Compania EURODITA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Timber cabins. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. TOURLONIAS 1895

  Franta

  Compania TOURLONIAS 1895, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden objects, și decorative and display stand wooden articles. Are sediul în Vertolaye, Franta.

 2. LES BOIS FLOTTES DE SOPHIE

  Franta

  Compania LES BOIS FLOTTES DE SOPHIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wall coverings, curtain rails, pallet wood, și handrails. Are sediul în Linguizzetta, Franta.

 3. ENA CHAIRS WOODEN PRODUCTS

  Turcia

  Compania ENA CHAIRS WOODEN PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden armchairs, și wooden seats. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. SAUERLÄNDER HOLZWAREN HEPPELMANN GMBH

  Germania

  Compania SAUERLÄNDER HOLZWAREN HEPPELMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. Are sediul în Arnsberg, Germania.

 5. HOLZ-BESCHRIFTEN.DE - MICHAEL WIRGES

  Germania

  Compania HOLZ-BESCHRIFTEN.DE - MICHAEL WIRGES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. Are sediul în Neunkirchen-Seelscheid, Germania.

 6. JSC FANDOK

  Belarus

  Compania JSC FANDOK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Placi aglomerate, manufacturing of plywood, și Placi aglomerate. Are sediul în Bobruisk, Belarus.

 7. ZARONIA GMBH

  Germania

  Compania ZARONIA GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile woodworking, extension leads, și furniture components. Are sediul în Dorfchemnitz, Germania.

 8. MAGAZIN FUNERAR SRL

  Romania

  Compania MAGAZIN FUNERAR SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coffins. Are sediul în Plopeni, Romania.

 1. NOON CONCEPT MOBILYA SANAYI VE TICARET LTD. STI.

  Turcia

  Compania NOON CONCEPT MOBILYA SANAYI VE TICARET LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile blackboards, și wooden frames. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. MEDITERRANEAN WOOD AGENCY, S.L.

  Spania

  Compania MEDITERRANEAN WOOD AGENCY, S.L., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Panouri placate si contraplacate, și Panouri placate si contraplacate. Are sediul în Vinaros, Spania.

 3. BAYRAK GRUP

  Turcia

  Compania BAYRAK GRUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden door. Are sediul în Sakarya, Turcia.

 4. BOIS DU MONDE

  Franta

  Compania BOIS DU MONDE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse finite, timber, parquet, Exotic wood decking, și Lemn - produse finite. Are sediul în Camblanes Et Meynac, Franta.

 5. TURNA EV DEKORASYON MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania TURNA EV DEKORASYON MOBILYA SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood turning, wooden feet, și wood working and production. Are sediul în Düzce, Turcia.

 6. PE BRUSIK

  Ucraina

  Compania PE BRUSIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Wooden beam houses, și prefabricated wooden houses. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 7. TYC GRUP YAPI PEYZAJ VE ORMAN ÜRÜNLERI SAN. TIÇ. LTD. ŞTI.

  Turcia

  Compania TYC GRUP YAPI PEYZAJ VE ORMAN ÜRÜNLERI SAN. TIÇ. LTD. ŞTI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - obiecte prelucrate, Lemn - obiecte prelucrate, sleepers for railway lines and tramways, wooden flower box, și sawn-wood. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 8. GREEN ECO TIMBER GMBH

  Germania

  Compania GREEN ECO TIMBER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ambalaje din lemn, cutting wood, wooden pallets, disposable pallets, și Ambalaje din lemn. Are sediul în Roigheim, Germania.

 9. FLOW FORM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania FLOW FORM SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese din lemn, și Mese din lemn. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 10. AZUOLO LINIJA

  Lituania

  Compania AZUOLO LINIJA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oak furniture, și Oak elements. Are sediul în Klaipeda, Lituania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lemn - produse finite - Import export

Număr de rezultate

14.102 Intreprinderile