Unt de cacao pentru fabricarea ciocolatei

Descriere

Untul de cacao este rezultatul presării lichiorului (sau a masei) de cacao sub o presiune foarte mare. După ce untul de cacao este colectat în stare lichidă, acesta este ambalat în cutii de carton de 25 kg și răcit pentru a fi transportat către clienții noștri. Untul de cacao rămâne solid la o temperatură de 270C, dar începe să se topească la 27,70C și se topește complet la 350C. Când lichiorul de cacao este presat, untul de cacao iese primul în stare naturală, păstrând toată aroma de cacao. Un proces ulterior este efectuat pentru a obține untul de cacao deodorizat, astfel încât să poată fi utilizat în fabricarea ciocolatei fără a afecta mirosul și aroma ciocolatei. Untul de cacao este utilizat la fabricarea ciocolatei, fie ca atare, fie în amestec cu lichior de cacao. Pe lângă utilizarea alimentară, untul de cacao este utilizat în produsele farmaceutice și cosmetice datorită proprietăților sale antioxidante și naturii sale lubrifiante.

Versiunea completă a acestui produs este disponibilă în EN
  • Cacao si ciocolata
  • Fabricarea ciocolatei
  • Unt de cacao
  • unt de cacao pentru produse cosmetice

Domain icon Vanzator en-gros

52370 Kaunas - Lituania

Contact