• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lapte proaspăt

Rezultate pentru

Lapte proaspăt - Import export

 1. CARMO-LACT PROD S.R.L.

  Romania

 2. AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE

  Italia

  Compania AZIENDA AGRICOLA TINTE ROSSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse lactate, goats' cheeses, fresh organic milk, Produse lactate, și organic yogurt. Are sediul în Montelibretti, Italia.

 3. LATTERIA SOCIALE NUOVA

  Italia

  Compania LATTERIA SOCIALE NUOVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Smantana. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, lapte proaspăt, Produse lactate, Branzeturi, Lapte, lapte proaspăt, Produse lactate, și Branzeturi. Are sediul în Bibbiano, Italia.

 4. LAITNAA

  Franta

  Compania LAITNAA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, lapte proaspăt, și agricultural cooperative. Are sediul în La Capelle En Thiérache, Franta.

 5. DIANO LATTE S.R.L

  Italia

  Compania DIANO LATTE S.R.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, milk - distribution, Cow's milk, lapte proaspăt, și Feed tanks. Are sediul în Sassano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BASTIDARRA

  Franta

  Compania BASTIDARRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yoghurt, yoghurt manufacture, și dairies. Are sediul în Bardos, Franta.

 2. ROYAL BENGAL GMBH

  Germania

  Compania ROYAL BENGAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, edible oils and fats, sunflower oil, și lapte proaspăt. Are sediul în Freiburg, Germania.

 3. SMART SEARCH

  Irlanda

  Compania SMART SEARCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. Are sediul în Ballybane/galway, Irlanda.

 4. DUYGU SÜT

  Turcia

  Compania DUYGU SÜT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile goats' cheeses, Goat's milk, și whole milk. Are sediul în Bursa, Turcia.

 5. LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D.

  Slovenia

  Compania LJUBLJANSKE MLEKARNE D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, lapte proaspăt, Inghetate si inghetate din fructe, Lapte, lapte proaspăt, și Inghetate si inghetate din fructe. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 1. GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER

  Turcia

  Compania GENCTAR MILKING MACHINES AND SYSTEMS MANUFACTURER AND SUPPLIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vaci de lapte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, Lactate, Milking machines, lapte proaspăt, și Lactate. Are sediul în Konya, Turcia.

 2. ALIMCO FIN S.R.L.

  Italia

  Compania ALIMCO FIN S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în BOLZANO, Italia.

 1. I.M.A. S.R.L.

  Italia

  Compania I.M.A. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Pignataro Maggiore, Italia.

 2. CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO LATTE BONIZZI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Soncino, Italia.

 3. BE.NI. S.P.A.

  Italia

  Compania BE.NI. S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi, lapte proaspăt, Branzeturi, și lapte proaspăt. Are sediul în Tribano, Italia.

 4. LAZIOLATTE S.R.L.

  Italia

  Compania LAZIOLATTE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Alatri, Italia.

 5. CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A.

  Italia

  Compania CENTRO SPERIMENTALE DEL LATTE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Zelo Buon Persico, Italia.

 6. CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S.

  Italia

  Compania CAGLIO VITELLO DI DE LONGHI M. & C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Treviso, Italia.

 7. CAGLIFICIO CLERICI S.P.A.

  Italia

  Compania CAGLIFICIO CLERICI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Cadorago, Italia.

 8. CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A.

  Italia

  Compania CENTRALE DEL LATTE DI BRESCIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Brescia, Italia.

 1. PARMALAT S.P.A.

  Italia

  Compania PARMALAT S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transporturi la temperatura controlata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lapte proaspăt, Lapte, lapte proaspăt, și Lapte. Are sediul în Catania, Italia.

 2. CENTRO LATTE S.R.L.

  Italia

  Compania CENTRO LATTE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Lugo, Italia.

 3. LTD PTF COMPANY FRESHMILK

  Kazahstan

  Compania LTD PTF COMPANY FRESHMILK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. Are sediul în City Pavlodar, Kazahstan.

 4. CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A.

  Italia

  Compania CASEIFICIO PUGLIESE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi, lapte proaspăt, Branzeturi, și lapte proaspăt. Are sediul în Torino, Italia.

 5. MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L.

  Italia

  Compania MANUZZI IMPORT - EXPORT S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Cesena, Italia.

 6. REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI

  Italia

  Compania REATI CARLO PANNA DI ETTORE REATI, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi, lapte proaspăt, Branzeturi, și lapte proaspăt. Are sediul în Genova, Italia.

 7. C.LA.R. S.R.L.

  Italia

  Compania C.LA.R. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Branzeturi, lapte proaspăt, Branzeturi, și lapte proaspăt. Are sediul în Rieti, Italia.

 8. TOBALDO S.R.L.

  Italia

  Compania TOBALDO S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Rovolon, Italia.

 9. LATTEBUSCHE

  Italia

  Compania LATTEBUSCHE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Branzeturi, Lapte, și Branzeturi. Are sediul în Busche, Italia.

 10. UNIMILK S.R.L.

  Italia

  Compania UNIMILK S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul lapte proaspăt. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lapte, Lapte praf si condensat, Lapte, și Lapte praf si condensat. Are sediul în Marano Di Napoli, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit