• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lacuire - material

Rezultate pentru

Lacuire - material - Import export

 1. PAUL OTT GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Paul OTT GmbH is a family-run business with decades of expertise in mechanical engineering. The company develops and constructs special machinery for woodworking. From steel construction to final assembly and setting, the steps are performed in the two factories in Lambach. OTT represents precise edgebanding solutions. Its customers are joineries and the furniture industry, both in Germany and abroad. We are one of the leading manufacturers of premium edgebanders.

 2. SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania SPRIMAG SPRITZMASCHINENBAU GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Systems for surface engineering, complete, Corrosion protection coating, Paint lines, Coating systems for plastic parts, Paint shops and drying systems, combined, Machines and systems for surface coating, Wet paint coating plants, Spray booths, și Automated spray paint machine for mass-produced parts. Are sediul în Kirchheim, Germania.

 3. CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania CARPENTERIA MANZANESE DI MITTONE LUCIO & C. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de aspirare industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aspirarea fumului de la incendii - instalatii, Lacuire - material, fume extraction systems, extraction systems, dust extraction systems, Aspirarea fumului de la incendii - instalatii, air treatment, dust extraction system design, și Lacuire - material. Are sediul în Manzano, Italia.

 4. LM NEW TECHNOLOGY

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania LM NEW TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuire - material, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, Echipamente de aspirare industriale, Lacuire - material, Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit, și Echipamente de aspirare industriale. Are sediul în Cortona, Italia.

 5. FILTROSTORE

  Italia

  Compania FILTROSTORE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pumps for painting, filters, nebuliser nozzles, și varnishing cabins. Are sediul în Osimo, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH

  Germania

  Compania IBK INGENIEURBÜRO-KÖTTER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. Are sediul în Sprockhövel, Germania.

 2. AIRMATION ECP SRL

  Italia

  Compania AIRMATION ECP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile industrial plant manufacture, și paint stripping. Are sediul în Cavenago Brianza, Italia.

 3. GTL KNÖDEL GMBH

  Germania

  Compania GTL KNÖDEL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industrial paint drying ovens, paint driers, industrial electric paint drying ovens, și Paint line. Are sediul în Leonberg, Germania.

 4. TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA

  Italia

  Compania TECNOVER S.N.C. DI RICOTTI E CERA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile airless pumps, spray guns, painting systems and equipment, și manual application painting machine. Are sediul în Muggiò, Italia.

 5. CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO

  Italia

  Compania CHB LINE DI GIANOTTI FAUSTO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile equipment and machinery maintenance for painting on metals. Are sediul în Castelfranco Emilia, Italia.

 1. ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA

  Polonia

  Compania ZUH EL-MIX. RATAJCZAK ELŻBIETA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsire - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuire - material, thermohardening powder paint, și Lacuire - material. Are sediul în Konarzewo, Polonia.

 2. AUTO EFEKT S.C.

  Polonia

  Compania AUTO EFEKT S.C., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Caroserii - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuire - material, Motociclete - piese si accesorii, Caroserii pentru automobile - servicii, Lacuire - material, Motociclete - piese si accesorii, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Szczecin, Polonia.

 1. RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN

  Italia

  Compania RUKI COLOR DI PERERA SALWO RUKSHAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile powder coating booth. Are sediul în San Donato Milanese, Italia.

 2. LAKKERIJ COOLS

  Belgia

  Compania LAKKERIJ COOLS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuire - material, industrial paintings, painting of metals, Lacuire - material, și Varnish and lacquer finishes. Are sediul în Zedelgem, Belgia.

 3. KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU

  Germania

  Compania KRAPF UND LEX GMBH ANLAGENBAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile filters and filtration systems, și equipment for surface treatment. Are sediul în Weiden I.d.opf, Germania.

 4. PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L.

  Germania

  Compania PASYS PAINT SYSTEMS AND SERVICES S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. Are sediul în Gemmrigheim, Germania.

 5. INTEC GMBH

  Germania

  Compania INTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cuptoare pentru vopsea, continuous-flow dryers, Chain conveyors, Paint line, și Cuptoare pentru vopsea. Are sediul în Solingen, Germania.

 6. METACAP GMBH

  Germania

  Compania METACAP GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pistoale de vopsit si accesorii, detergents, pulverisers, Pistoale de vopsit si accesorii, și spray guns for painting. Are sediul în Lübeck, Germania.

 7. CALUX

  Belgia

  Compania CALUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Powdered lacquer, lacquering, și painting of metals. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 8. HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

  Germania

  Compania HULAC OBERFLÄCHEN- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Gengenbach, Germania.

 1. KPW KURT PETER AG

  Elvetia

  Compania KPW KURT PETER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Wettswil, Elvetia.

 2. INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK

  Germania

  Compania INDUSTRIEVERTRETUNG -OBERFLÄCHENTECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Lemn brut, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Lemn brut. Are sediul în Werdau, Germania.

 3. SPRILATEC

  Germania

  Compania SPRILATEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, și Lacuire - material. Are sediul în Boffzen, Germania.

 4. T & M INDUSRIE-TECHNIK

  Germania

  Compania T & M INDUSRIE-TECHNIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Lacuire - material, Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, și Lacuire - material. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. LAMA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania LAMA GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Wülfrath, Germania.

 6. WÄLTI SERVTECH AG

  Elvetia

  Compania WÄLTI SERVTECH AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Bronschhofen, Elvetia.

 7. DOMENICO TECHNIK GMBH

  Elvetia

  Compania DOMENICO TECHNIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Sennwald, Elvetia.

 8. WALTER BÖSCH GMBH & CO KG

  Germania

  Compania WALTER BÖSCH GMBH & CO KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Lindau, Germania.

 9. RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN

  Germania

  Compania RML ROLF MAASSEN LUFTTECHNIK BLOWTHERM LACKIERKABINEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte - prelucrarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, Marcare si etichetare - utilaje, Masini si instalatii pentru prelucrarea la suprafata, Vopsire - utilaje si instalatii, Lacuire - material, și Marcare si etichetare - utilaje. Are sediul în Oberhausen, Germania.

 10. Köster GmbH

  Elvetia

  Compania Köster GmbH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuire - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fundatii, Finisari, Zugraveli - antreprenori, Ipsos si produse din ipsos, Fundatii, Finisari, Zugraveli - antreprenori, și Ipsos si produse din ipsos. Are sediul în Güttingen, Elvetia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit