• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • parcari - material

Rezultate pentru

Parcari - material - Import export

 1. ANDRYS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania ANDRYS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si echipamente urbane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sport si timp liber, Sporturi motorizate - accesorii, Accesorii pentru biciclete, Parcari - material, Gradinarit, horticultura, florarii - material si furnituri, supplies for urban furnishing, bike racks, supplies for public works, și Sport si timp liber. Are sediul în Castello Di Godego, Italia.

 2. SOLUM PHOTOVOLTAIC INNOVATION, S.L. (SOLUM)

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania SOLUM PHOTOVOLTAIC INNOVATION, S.L. (SOLUM), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în San José De La Rinconada-Sevilla, Spania.

 3. ERNST B. GAUSMANN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERNST B. GAUSMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Bochum, Germania.

 4. SC AVR TEXATRADE SRL

  Romania

  AVR Texatrade SRL este o companie cu capital integral românesc fondată în anul 2011, cu sediul în vestul României, în Timișoara, este furnizor de soluții inteligente și sigure pentru asigurarea și administrarea locurilor de parcare. Gama de blocatoare de parcare marca aVr acoperă în totalitate atât parcarile on-street, cât și cele off-street și inglobeaza ultimele tehnologii în domeniu. Soluțiile noastre se bazează atât pe sisteme automate cu accesare prin telecomanda sau aplicație smartphone Android și iOS, cu acumulatori și încărcare solară, cât și manuale cu design tip T, arcadă, consola, semicerc, stâlp, barieră, cu lacăt și chei sau incuietoare încorporate. Obiectivul nostru principal este să avem o colaborare perfectă cu toti cei care ni se adresează, fie că sunt persoane fizice sau juridice și să ne adaptăm continuu la cerințele și așteptările acestora, furnizând intotdeauna produse și servicii de calitate.

 5. SC PRINCIAL SRL

  Romania

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MORAVIA VERKEHRSSICHERUNG GMBH

  Austria

  Compania MORAVIA VERKEHRSSICHERUNG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Wien, Austria.

 2. WHEELYLIFT

  Olanda

  Compania WHEELYLIFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bicycle accessories and supplies. Are sediul în Wateringen, Olanda.

 3. MAJOR PARKING SOLUTIONS GMBH

  Austria

  Compania MAJOR PARKING SOLUTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Wien, Austria.

 4. KINGSPARK

  Franta

  Compania KINGSPARK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car park equipment, parking lot pay columns, car park automation, și parking area. Are sediul în Serres-Castet, Franta.

 5. ILERI TRAFFIC

  Turcia

  Compania ILERI TRAFFIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED traffic lights, traffic bollards and islands, road safety equipment and systems, și road and motorway traffic control and regulation supplies. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic controls for barriers and car parks. Are sediul în Keltern, Germania.

 2. PARMA BELIJNING NEDERLAND

  Olanda

  Compania PARMA BELIJNING NEDERLAND, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ground markings. Are sediul în Hoofddorp, Olanda.

 1. PARKOLAY OTOMATIK OTOPARK SISTEMLERI

  Turcia

  Compania PARKOLAY OTOMATIK OTOPARK SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. CAR PARKERS NEDERLAND

  Olanda

  Compania CAR PARKERS NEDERLAND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Valkenswaard, Olanda.

 3. PARK AIR EASY SOLUTIONS PVT. LTD

  Regatul Unit

  Compania PARK AIR EASY SOLUTIONS PVT. LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în West Drayton, Regatul Unit.

 4. SECURITYPARK S.R.L.

  Italia

  Compania SECURITYPARK S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car park equipment, și automatic controls for barriers and car parks. Are sediul în Roma, Italia.

 5. RETAM SERVICE GROEP

  Olanda

  Compania RETAM SERVICE GROEP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Helmond, Olanda.

 6. ACCES ATLANTIQUE

  Franta

  Compania ACCES ATLANTIQUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Saint-Père-En-Retz, Franta.

 7. KRAUTLI

  Belgia

  Compania KRAUTLI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile parking meters, și entry control. Are sediul în Groot-Bijgaarden, Belgia.

 8. COPARK

  Franta

  Compania COPARK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Lyon, Franta.

 1. PARKINGO GROUP SRL

  Italia

  Compania PARKINGO GROUP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Milano, Italia.

 2. OLIVERALPARKING

  Spania

  Compania OLIVERALPARKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Manises, Spania.

 3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Germania

  Compania STOPA ANLAGENBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building of car parks, mechanical and automatic multistorey parking system, construction of automatic car parks, și car park automation. Are sediul în Achern, Germania.

 4. PARKING TIM D.O.O.

  Croatia

  Compania PARKING TIM D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car park management. Are sediul în Rijeka, Croatia.

 5. PARKLIO

  Croatia

  Compania PARKLIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Split, Croatia.

 6. SIGN CITY UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Compania SIGN CITY UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Hamburg, Germania.

 7. VÉLOGALAXIE

  Franta

  Compania VÉLOGALAXIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Chambourcy, Franta.

 8. PARKING VERT

  Belgia

  Compania PARKING VERT, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Ottignies, Belgia.

 9. PARK&CONTROL PARKÜBERWACHUNG

  Austria

  Compania PARK&CONTROL PARKÜBERWACHUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Wien, Austria.

 10. VIALMARKING

  Spania

  Compania VIALMARKING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari - material. Are sediul în Cantillana, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit