• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului

Rezultate pentru

Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului - Import export

 1. PULVER-COLOR BESCHICHTUNGS-GES. M.B.H.

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania PULVER-COLOR BESCHICHTUNGS-GES. M.B.H., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Wiener Neustadt, Austria.

 2. KBO OSTERMANN GES.M.B.H

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania KBO OSTERMANN GES.M.B.H, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Hart Bei Graz, Austria.

 3. MY COLORS

  Belgia

  Compania MY COLORS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile painting buildings, large format digital printing, și Laser cutting. Are sediul în Zaventem, Belgia.

 4. CM KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN MALIEN GMBH

  Germania

  Compania CM KUNSTSTOFFBESCHICHTUNGEN MALIEN GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Stapelfeld, Germania.

 5. TSL - TRAITEMENT DE SURFACE LIGÉRIEN

  Franta

  Compania TSL - TRAITEMENT DE SURFACE LIGÉRIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, wood lacquering, Lacuirea otelurilor si a metalelor, și plastic lacquering. Are sediul în Saint Herblain, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LACADOS Y BARNIZADOS GABRIEL

  Spania

  Compania LACADOS Y BARNIZADOS GABRIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Echiparea ambarcatiunilor de agrement, furniture lacquering, furniture restoration, Echiparea ambarcatiunilor de agrement, și fitting out luxury yachts. Are sediul în Almansa, Spania.

 2. SAS SOLID SURFACING

  Regatul Unit

  Compania SAS SOLID SURFACING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile entrance cabinets, și cabinets for hotels, catering and public premises. Are sediul în Newhaven, Regatul Unit.

 3. KOLO

  Belgia

  Compania KOLO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Lacuirea otelurilor si a metalelor, lacquering, interior decoration and furnishings, și lacquers. Are sediul în Kalmthout, Belgia.

 4. ALROL AG

  Elvetia

  Compania ALROL AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Gossau, Elvetia.

 5. AMBER LAKKERIJ

  Belgia

  Compania AMBER LAKKERIJ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuirea otelurilor si a metalelor, Vopsele si lacuri, Lacuirea otelurilor si a metalelor, lacquering, Vopsele si lacuri, și painting buildings. Are sediul în Haacht (tildonk), Belgia.

 1. LIVERS STUDIO

  Bulgaria

  Compania LIVERS STUDIO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Kuklen, Bulgaria.

 2. CARROSSERIE PIRON

  Belgia

  Compania CARROSSERIE PIRON, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuirea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, Caroserii pentru automobile - servicii, Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, motor vehicle chassis and bodywork, repair garage services, și Caroserii pentru automobile - servicii. Are sediul în Thimister-Clermont, Belgia.

 1. ABACUS TABLES

  Regatul Unit

  Compania ABACUS TABLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Maidenhead, Regatul Unit.

 2. CAMPELLO MARCO

  Italia

  Compania CAMPELLO MARCO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polished coating, și furniture painting. Are sediul în Genova, Italia.

 3. LAKKERIJ EECKHOUT

  Belgia

  Compania LAKKERIJ EECKHOUT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture lacquering, și Wet painting. Are sediul în Lochristi, Belgia.

 4. INTERIEUR FRANK EERDEKENS

  Belgia

  Compania INTERIEUR FRANK EERDEKENS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made furnishings, kitchens, office furniture, și Office and shop planning. Are sediul în Heusden-Zolder, Belgia.

 5. PULIMENTOS OLMEDA

  Spania

  Compania PULIMENTOS OLMEDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture manufacture, furniture restoration, furniture lacquering, și furniture repairs workshops. Are sediul în Moncada, Spania.

 6. GALVAÑ LACADOS Y ARENADOS

  Spania

  Compania GALVAÑ LACADOS Y ARENADOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Castalla, Spania.

 7. FORWIG - MKB BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania FORWIG - MKB BESCHICHTUNGSTECHNIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Hagen, Germania.

 8. MASON'S FURNITURE SERVICES

  Regatul Unit

  Compania MASON'S FURNITURE SERVICES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden furniture, furniture restoration, și furniture repairs. Are sediul în Tunbridge Wells, Regatul Unit.

 1. WÜRDIG – PUMPENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WÜRDIG – PUMPENTECHNIK GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automatizari - instalatii si echipamente, Tratarea apei - aparate si instalatii, Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, Constructii industriale - antreprenori, Automatizari - instalatii si echipamente, Tratarea apei - aparate si instalatii, Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, și Constructii industriale - antreprenori. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. SHENYANG ZHANHONGTU MACHINERY

  Germania

  Compania SHENYANG ZHANHONGTU MACHINERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile professional laminators. Are sediul în Strehla, Germania.

 3. SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA

  Italia

  Compania SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile undressed wooden chairs. Are sediul în S.giovanni Al Natisone, Italia.

 4. PULIDOSHPEREZ

  Spania

  Compania PULIDOSHPEREZ, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. G&L OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH

  Germania

  Compania G&L OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plastificarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalizarea, Bronzarea otelurilor si a metalelor, Electroliza - tratament la suprafata, Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, Metalizarea, Bronzarea otelurilor si a metalelor, Electroliza - tratament la suprafata, și Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Untergrombach, Germania.

 6. TRIIS D.O.O.

  Slovenia

  Compania TRIIS D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile robotised painting. Are sediul în Zelezniki, Slovenia.

 7. SARL ODICE EBENISTERIE

  Franta

  Compania SARL ODICE EBENISTERIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila si decoratiuni pentru gradina, Scaune si mese de camping, Mobilier de camping, Mobila si decoratiuni pentru gradina, Scaune si mese de camping, Mobilier de camping, și cabinet making. Are sediul în Grasse, Franta.

 8. SCHRAGE GMBH METALLSPRITZ- UND SCHWEISSTECHNIK

  Germania

  Compania SCHRAGE GMBH METALLSPRITZ- UND SCHWEISSTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale - tratament de suprafata si imbracare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Plastificarea otelurilor si a metalelor, Metalizarea, Electroliza - tratament la suprafata, Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, Plastificarea otelurilor si a metalelor, Metalizarea, Electroliza - tratament la suprafata, și Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Osterholz-Scharmbeck, Germania.

 9. BIONIC HOUSE LTD

  Ucraina

  Compania BIONIC HOUSE LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn si mobilier - prelucrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului, wood paints, wood oils, și Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. Are sediul în Shchaslyve, Ucraina.

 10. POLYLAK

  Belgia

  Compania POLYLAK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Slefuirea si lacuirea mobilierului si lemnului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Powdered lacquer, Wet painting, și Varnishes. Are sediul în Kalmthout, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit