• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • intretinerea piscinelor - produse

Rezultate pentru

Intretinerea piscinelor - produse - Import export

 1. MICRO STAR S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Micro Star is an Italian company that works in the water, air and industrial fluid filtration sector offering different types of filtering elements made from different materials. Although the company is relatively new, it enjoys the benefit of the know-how of some of its directors who have been experts in the industrial filtration sector for more than 50 years and whose main role was to resolve problems and industrial requirements.

 2. GESTIÓN PISCINAS

  Spania

  Compania GESTIÓN PISCINAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile swimming pool accessories, furnishings for pools, pumps for pools, și swimming pool design. Are sediul în Derio, Spania.

 3. SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O

  Spania

  Compania SERVICIOS ACUÁTICOS PH2O, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Swimming pools - water treatment, swimming-pool maintenance, private pools, și swimming pools for institutions and residences. Are sediul în Boadilla Del Monte, Spania.

 4. FIBALON GMBH

  Germania

  Compania FIBALON GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scurgerea apelor - instalatii si materiale, aquarium filters, pool filters, Scurgerea apelor - instalatii si materiale, și pond filters. Are sediul în Neumarkt, Germania.

 5. WATER WORLD WINDOW LLC

  Ucraina

  Compania WATER WORLD WINDOW LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water ph level regulators, swimming pool chemicals, swimming pool water regulators, și algicides. Are sediul în Kiev, Ucraina.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. POOL GARDEN SHOP

  Spania

  Compania POOL GARDEN SHOP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în San Vicente Del Raspeig, Spania.

 2. LODA

  Belgia

  Compania LODA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maintenance products, bleaches, sodium hyplochlorite, și demineralised water. Are sediul în Beerse, Belgia.

 3. PISCINAS GÉISER

  Spania

  Compania PISCINAS GÉISER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în San Agustín Del Guadalix, Spania.

 4. CHIM 2000

  Franta

  Compania CHIM 2000, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie si farmacie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si materiale pentru industria chimica, Intretinerea piscinelor - produse, Utilaje si materiale pentru industria chimica, Packaging of chemical products, industrial chemical products, și Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Saint Lys, Franta.

 5. POOL SAFETY SPAIN

  Spania

  Compania POOL SAFETY SPAIN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile safety equipment, și heat pumps. Are sediul în Alhaurín El Grande, Spania.

 1. INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L.

  Spania

  Compania INDUSTRIAS QUÍMICAS TAMAR, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manufacturer of chemical products, și swimming pool chemicals. Are sediul în Estivella-Valencia, Spania.

 2. ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI.

  Turcia

  Compania ALPEKA ENDUSTRI URUNLERI VE DIS TICARET LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - aparate si instalatii pentru tratarea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piscine - instalatii si echipamente, Intretinerea piscinelor - produse, Piscine - instalatii si echipamente, Intretinerea piscinelor - produse, și furnishings for pools. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 1. CENTRALPLAST S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania CENTRALPLAST S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinerea piscinelor - produse, swimming pool chemicals, hotel pools, Intretinerea piscinelor - produse, și sanitizers for pools. Are sediul în Prepychy, Republica Ceha.

 2. ZWEMLAND.NL

  Olanda

  Compania ZWEMLAND.NL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Waalre, Olanda.

 3. HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL

  Belgia

  Compania HIDROCLOR SYSTEMS TECHNOLOGIES SL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste water disinfection. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. BIO SERVICES INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania BIO SERVICES INTERNATIONAL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte si produse pentru ameliorarea solului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinerea piscinelor - produse, Produse de intretinere menajera ecologica, liquid fertilizer, pest control treatment, Intretinerea piscinelor - produse, și Produse de intretinere menajera ecologica. Are sediul în Vichte, Belgia.

 5. TENDONIFICIO SENESE

  Italia

  Compania TENDONIFICIO SENESE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Monteroni D'arbia, Italia.

 6. SPA ESPANA LTD

  Spania

  Compania SPA ESPANA LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Alicante, Spania.

 7. FORGE LEISURE LTD

  Regatul Unit

  Compania FORGE LEISURE LTD, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Intretinerea piscinelor - produse, Intretinerea piscinelor - produse, swimming pool accessories, și Swimming pool automatic covers. Are sediul în Ashington, Regatul Unit.

 8. CAVALLARI PISCINE S.N.C.

  Italia

  Compania CAVALLARI PISCINE S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sunken pools, swimming pool construction, și installation of pools. Are sediul în Montano Lucino, Italia.

 1. SETAM

  Belgia

  Compania SETAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Incalzirea locuintelor - materiale si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sanitare - articole, Intretinerea piscinelor - produse, Sanitare - articole, și Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Manage, Belgia.

 2. UKKO BY UKKO

  Spania

  Compania UKKO BY UKKO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile construction of pools, și swimming-pool maintenance. Are sediul în Colmenar Viejo, Spania.

 3. ZWEMBADCOMPLEET

  Olanda

  Compania ZWEMBADCOMPLEET, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile automatic cleaners for pools, swimming pool chemicals, pumps for pools, și swimming-pool maintenance. Are sediul în Schijndel, Olanda.

 4. HOT TUB WORKS

  Regatul Unit

  Compania HOT TUB WORKS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Wallasey, Regatul Unit.

 5. GAMARSERVICIOS

  Spania

  Compania GAMARSERVICIOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Córdoba, Spania.

 6. GRUPO CORAL LEVANTE, S.L.

  Spania

  Compania GRUPO CORAL LEVANTE, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Piscine - instalatii si echipamente, swimming pool design, construction of pools, Piscine - instalatii si echipamente, și Pool proofing products. Are sediul în Ribarroja De Turia, Spania.

 7. NOVERO MANUTENZIONE GIARDINI

  Italia

  Compania NOVERO MANUTENZIONE GIARDINI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Ciriè, Italia.

 8. AQUACOMBI WATERTREATMENT

  Olanda

  Compania AQUACOMBI WATERTREATMENT, care își desfășoară activitatea în domeniul Piscine - aparate si instalatii pentru tratarea apei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea apelor industriale uzate, Tratarea apei - aparate si instalatii, Intretinerea piscinelor - produse, Tratarea apei - produse, Tratarea apelor industriale uzate, Tratarea apei - aparate si instalatii, Intretinerea piscinelor - produse, și Tratarea apei - produse. Are sediul în Joure, Olanda.

 9. RENOVA PISCINAS

  Spania

  Compania RENOVA PISCINAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Bigues i Riells, Spania.

 10. WWW.ZAVATTISHOP.COM

  Italia

  Compania WWW.ZAVATTISHOP.COM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinerea piscinelor - produse. Are sediul în Mantova, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Intretinerea piscinelor - produse - Import export

Număr de rezultate

5.171 Intreprinderile