• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina

Rezultate pentru

Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina - Import export

 1. TECHDO GMBH

  Germania

  Compania TECHDO GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Herten, Germania.

 2. E-THERM GERMANY GMBH

  Germania

  Compania E-THERM GERMANY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Kleve, Germania.

 3. ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH

  Germania

  Compania ESM ENERGIE- UND SCHWINGUNGSTECHNIK MITSCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wind power, transmission bearings, Vibration absorbers, și flexible couplings for transmissions. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 4. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Austria

  Compania GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Hidraulic - aparate si instrumente de reglaj, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, și Hidraulic - aparate si instrumente de reglaj. Are sediul în Niederranna, Austria.

 5. KUMA BRAKES

  Canada

  Compania KUMA BRAKES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile brake pads, brake pad replacement, și sintered metal products. Are sediul în Gaspe, Canada.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. METALÚRGICA RIBA, S.L

  Spania

  Compania METALÚRGICA RIBA, S.L, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile turbine repairs, Motor repair, cogeneration units, și Combined electricity generator. Are sediul în Santpedor, Spania.

 2. TURFAB HEAVY CONSTRUCTION

  Turcia

  Compania TURFAB HEAVY CONSTRUCTION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, Cazane industriale, assembly of steel structural metalwork for construction, Metalurgie si siderurgie - utilaje si instalatii, și Cazane industriale. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Germania

  Compania ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masurarea si reglarea curentului electric si a altor energii - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Producerea curentului electric, Masini pentru trefilare si prelucrarea firelor metalice, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Producerea curentului electric. Are sediul în München, Germania.

 4. KOC YIGIT UZ TEKNIK

  Turcia

  Compania KOC YIGIT UZ TEKNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Duzce, Turcia.

 5. COMELF S.A.

  Romania

  Compania COMELF S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu acumulare prin pompare, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu acumulare prin pompare. Are sediul în Bistrita, Romania.

 1. TURBINE S.A.S.

  Italia

  Compania TURBINE S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Como, Italia.

 2. VA TECH ESCHER WYSS S.R.L.

  Italia

  Compania VA TECH ESCHER WYSS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Schio, Italia.

 1. ROPATEC S.R.L.

  Italia

  Compania ROPATEC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Bolzano, Italia.

 2. ENTREPRISE GOJON SILETRA

  Franta

  Compania ENTREPRISE GOJON SILETRA, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Tournon Sur Rhone, Franta.

 3. SA CHATEL GUY

  Franta

  Compania SA CHATEL GUY, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Ayse, Franta.

 4. O.T.M.

  Italia

  Compania O.T.M., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Villanova Mondovi', Italia.

 5. C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A.

  Italia

  Compania C BLADE FORGING & MANUFACTORING S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Maniago, Italia.

 6. PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA

  Indonezia

  Compania PT. ZUG INDUSTRY INDONESIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Jakarta, Indonezia.

 7. VENDEE FLUIDES ENERGIES

  Franta

  Compania VENDEE FLUIDES ENERGIES, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Dompierre Sur Yon, Franta.

 8. NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO

  Italia

  Compania NEW TURBO SISTEM DI CASSINELLI BRUNO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Turbine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbocompresoare, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbocompresoare, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Monticello D'alba, Italia.

 1. SDEL CABLES ET AUTOROUTES

  Franta

  Compania SDEL CABLES ET AUTOROUTES, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Estrablin, Franta.

 2. STP2R

  Franta

  Compania STP2R, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în Meximieux, Franta.

 3. CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD

  China

  Compania CHANGZHOU CHENOH DIRVELINE TECHNOLOGY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în ChangZhou, China.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO REMONTOWE URZADZEN ENERGETYCZNYCH PIECHA SOLAK SP Z O O, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Repararea echipamentelor industriale, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Repararea echipamentelor industriale. Are sediul în Mikolow, Polonia.

 5. EEE ALPES DAUPHINE

  Franta

  Compania EEE ALPES DAUPHINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în St Egreve, Franta.

 6. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Olanda

  Compania THOMASSEN MACHINING B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Rheden, Olanda.

 7. SORA' S.R.L.

  Italia

  Compania SORA' S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mecanica generala - cu materialele clientului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine cu aburi, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Turbine cu aburi. Are sediul în Chienes, Italia.

 8. HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED

  China

  Compania HONGYA POWER GENERATING EQUIPMENT TO UTILITIES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Meishan, China.

 9. LRTP

  Franta

  Compania LRTP, care își desfășoară activitatea în domeniul Centrale hidro-electrice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Linii de inalta tensiune, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Linii de inalta tensiune. Are sediul în St Ouen L Aumone, Franta.

 10. ETP

  Franta

  Compania ETP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Montgeron, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit