• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune

Rezultate pentru

Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune - Import export

 1. HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING

  Polonia

  Compania HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Gdansk, Polonia.

 2. HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile steam boilers for industrial use. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 3. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italia

  Compania CAMPAGNOLOSERVICE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ascutire - masini-unelte, exhausters for wood working systems and equipment, și Ascutire - masini-unelte. Are sediul în Sesto Al Reghena, Italia.

 4. RUNARSSON A/S

  Danemarca

  Compania RUNARSSON A/S, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Odense No, Danemarca.

 5. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metalurgie - utilaje si instalatii, Energie - instalatii si echipamente de productie, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, Metalurgie - utilaje si instalatii, Energie - instalatii si echipamente de productie, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Buxtehude, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MONDELEC

  Franta

  Compania MONDELEC, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Les Pennes Mirabeau, Franta.

 2. MICEL

  Franta

  Compania MICEL, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în St Chamond, Franta.

 3. SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY

  Ucraina

  Compania SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu carbune. Are sediul în Donetsk, Ucraina.

 4. DANSK OLIE KOMPAGNI A/S

  Danemarca

  Compania DANSK OLIE KOMPAGNI A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu pacura, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu pacura. Are sediul în Roedovre, Danemarca.

 5. ROMERO HORMELEC SA

  Spania

 1. ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT

  Austria

  Compania ROHÖL-AUFSUCHUNGS AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu pacura, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu pacura. Are sediul în Wien, Austria.

 2. GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH

  Austria

  Compania GLOBAL HYDRO ENERGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, Hidraulic - aparate si instrumente de reglaj, Centrale hidroelectrice - instalatii si echipamente, și Hidraulic - aparate si instrumente de reglaj. Are sediul în Niederranna, Austria.

 1. PESSOA & SANTOS - COMERCIO DE VEICULOS, COMBUSTIVEIS E LUBRIFICANTES, LDA

  Portugalia

 2. GASLEGRE - COMBUSTIVEIS DE PORTALEGRE, LDA.

  Portugalia

 3. JOAO CRISTOVAO CHINA & CIA, LDA.

  Portugalia

 4. LIMA PETROLEOS - COMBUSTIVEIS DO LIMA, LDA

  Portugalia

 5. E.D.C.L. - EMPRESA DISTRIBUIDORA DE COMBUSTIVEIS E LUBRIFICANTES, LDA

  Portugalia

 6. THOMASSEN MACHINING B.V.

  Olanda

  Compania THOMASSEN MACHINING B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Rheden, Olanda.

 7. ALSTOM ESTONIA AS

  Estonia

 8. ETP

  Franta

  Compania ETP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Montgeron, Franta.

 1. NOFI TROMSØ EIENDOM AS

  Norvegia

 2. COMELF S.A.

  Romania

  Compania COMELF S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Curent electric - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectia mediului - utilaje si echipamente, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu acumulare prin pompare, Protectia mediului - utilaje si echipamente, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu acumulare prin pompare. Are sediul în Bistrita, Romania.

 3. COMPRESSOR CONTROLS CORPORATION SRL

  Italia

 4. BP GEST24 - EXPLORACAO DE POSTOS ABASTECIMENTO LOJAS DE CONVENIENCIA, SOC. UNIPESSOAL, LDA

  Portugalia

 5. GUERREIRO, CARLOS BALTAZAR FURTADO

  Portugalia

 6. ALCAPETRO - PETROLEOS E DERIVADOS, S.A.

  Portugalia

 7. D.R. CASWELL LTD

  Regatul Unit

 8. TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Ucraina

  Compania TURBOATOM OPEN JOINT STOCK COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Energie - instalatii si echipamente de productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Turbine, Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina, Turbine, și Instalatii si echipamente pentru centrale electrice cu turbina. Are sediul în Kharkiv, Ucraina.

 9. PETROBRANCA - COMBUSTIVEIS, S.A.

  Portugalia

 10. ANTONIO OSCAR MEIRELES MAGALHAES, LDA.

  Portugalia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit