• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • instalatii de spalare pentru industria alimentara

Rezultate pentru

Instalatii de spalare pentru industria alimentara - Import export

 1. SEROBA

  Franta

  Compania SEROBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de spalare pentru industria alimentara, sheet shearing, stainless steel, Instalatii de spalare pentru industria alimentara, și Automation. Are sediul în Perrex, Franta.

 2. PRO LAVAGE POIDS LOURDS

  Franta

  Compania PRO LAVAGE POIDS LOURDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de spalare pentru industria alimentara. Are sediul în Cholet, Franta.

 3. TEAM SERVICES

  Franta

  Compania TEAM SERVICES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii de spalare pentru industria alimentara. Are sediul în Aubervilliers, Franta.

 4. SC BELVEDERE 96 COMEX SRL

  Romania

  Firma noastra executa instalatii inox pentru industria farmaceutica (apa purificata, apa distilata, abur pur si sisteme de osmoza inversa, aer comprimat, azot, etc) si pentru industria alimentara (lapte, sucuri, apa minerala).INDUSTRIA FARMACEUTICA. In domeniul industriei farmaceutice suntem specializati in executia instalatiilor “clean-piping” si a sistemelor de preparare sterila. Materialele utilizate sunt ASME BPE. In cazul instalatiilor farmaceutice din inox folosim procedeul de sudura TIG cu protectie de gaz argon. Societatea noastra detine o procedura certificata de sudura orbitala si manuala. Echipa noastra de sudori detine certificare ASME IX (Bureau Veritas).Totodata suntem specializati in sisteme de preparare sterila, “TURN KEY” cu CIP/SIP. Toate instalatiile noastre din inox sunt insotite de documentatia necesara: FAT/SAT si IQ/OQ.INDUSTRIA ALIMENTARA. Putem executa o gama larga de instalatii inox. Astfel, construim: Instalatii inox pentru diverse fluide alimentareInstalatii generice de teava din inoxSkid-uri CIPSisteme inox automate de incarcare, descarcare si spalare lapte cu siguranta simpla si siguranta dublaSisteme inox de filtrare pentru apa minerala.In cazul instalatiilor alimentare din inox folosim procedeul de sudura TIG cu protectie de gaz argon, precum si sudura cu adaos.De asemenea o solutie sigura, ieftina si rapida de realizare a unei instalatii inox de aer comprimat, azot, sau utilitati este cea a imbinarii prin presare tip Sanha.

 5. OPREMA-STROJEVI D.D.

  Croatia

  Compania OPREMA-STROJEVI D.D., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Instalatii pentru spalarea fructelor, legumelor, pestelui. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mixere si rasnite pentru industria alimentara, Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie, Mixere si rasnite pentru industria alimentara, și Bauturi - instalatii si materiale pentru industrie. Are sediul în Hrvatska, Croatia.