• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • informatica - software pentru comert

Rezultate pentru

Informatica - software pentru comert - Import export

 1. ERLHOFF KASSENSYSTEME INH. THOMAS ERLHOFF

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ERLHOFF KASSENSYSTEME INH. THOMAS ERLHOFF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Bergkamen, Germania.

 2. ICHTUS IT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ICHTUS IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Referinte si promovarea web site-urilor, Consiliere pentru companii, și Referinte si promovarea web site-urilor. Are sediul în Roubaix, Franta.

 3. FAMSHOP

  Romania

  FamShop este solutia ecommerce completa prin care se automatizeaza actualizarea preturilor, stocurilor, generarea facturilor, AWB-urilor. FamShop integreaza magazine online cu erp-uri, marketplace-uri, curieri, sisteme de SMS marketing.

 4. BALANZAS MARQUES

  Spania

  Compania BALANZAS MARQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. SCANCUBE - STUDIO PHOTO POUR E-COMMERCE

  Franta

  Compania SCANCUBE - STUDIO PHOTO POUR E-COMMERCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TPV Y PESAJE

  Spania

  Compania TPV Y PESAJE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. LEOPOLD BRÜNDLER - WBV SOFTWARE

  Austria

  Compania LEOPOLD BRÜNDLER - WBV SOFTWARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Himberg, Austria.

 3. DATISA

  Spania

  Compania DATISA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Informatica - software, application software for the commercial sector, customised software development, Software de gestiune pentru firme, și Informatica - software. Are sediul în Pozuelo De Alarcón-Madrid, Spania.

 4. NEWSLETTER2GO

  Germania

  Compania NEWSLETTER2GO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Newsletter and mailing list solutions, și e-mailing creation. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. BURNIAUX CONSULTING

  Belgia

  Compania BURNIAUX CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wanfercée-Baulet, Belgia.

 1. DATAPHONE DEUTSCHLAND GMBH - MEMBER OF PROLOGISTIK GROUP

  Germania

  Compania DATAPHONE DEUTSCHLAND GMBH - MEMBER OF PROLOGISTIK GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stock management, Stock management software, WMS warehouse management software, și Warehouse Management System. Are sediul în Dortmund, Germania.

 2. KEYSOFT S.R.L.

  Italia

  Compania KEYSOFT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palms, și pos systems. Are sediul în Tuglie, Italia.

 1. OPTIMY

  Belgia

  Compania OPTIMY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software computer development, sponsoring and sponsor finding, project management, și project management software. Are sediul în Brussels, Belgia.

 2. SOFTACA

  Olanda

  Compania SOFTACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile touch screen, cash desk, și automatic systems for the hotel industry. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. COPYCOUNTER

  Germania

  Compania COPYCOUNTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wandlitz, Germania.

 4. DIGIWAY SRL

  Italia

  Compania DIGIWAY SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 5. DATAPHONE AG

  Elvetia

  Compania DATAPHONE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stock management, WMS warehouse management software, și Supply chain execution. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 6. MICROTECH GMBH

  Germania

  Compania MICROTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Integrated Management Software (IMS), E-commerce solution, management software, și Stock management software. Are sediul în Hargesheim, Germania.

 7. ADATCH

  Austria

  Compania ADATCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wien, Austria.

 8. CTRL-I

  Franta

  Compania CTRL-I, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Clermont-Ferrand, Franta.

 1. XPLACE GMBH

  Germania

  Compania XPLACE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital signatures. Are sediul în Göttingen, Germania.

 2. INFORMATIC ASSISTANCE S.A.S

  Italia

  Compania INFORMATIC ASSISTANCE S.A.S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Information system project support. Are sediul în Catania (ct), Italia.

 3. AKMSTECH

  Maroc

  Compania AKMSTECH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Commercial management software. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 4. COOL SERVICES GMBH

  Germania

  Compania COOL SERVICES GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile online sale website creation, B-to-B e-commerce solution, și B-to-C e-commerce solution. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 5. AURELIUM

  Belgia

  Compania AURELIUM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Formare in domeniul informaticii, Computer hardware installation, Informatica - software pentru comert, Formare in domeniul informaticii, și family counselling. Are sediul în Kontich, Belgia.

 6. MG COMPUTER

  Belgia

  Compania MG COMPUTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Case de marcat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Informatica - software pentru comert, Note detectors, label printers, și Receipt printer. Are sediul în Laneffe, Belgia.

 7. NAMASTECH

  Spania

  Compania NAMASTECH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software development, website development, și Web application development. Are sediul în Castelldefels-Barcelona, Spania.

 8. DIWEB

  Spania

  Compania DIWEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile SEO optimisation. Are sediul în Girona, Spania.

 9. CITRO DIGITAL SOLUTIONS INGO BURKARDT & NIKO KAUL GBR

  Germania

  Compania CITRO DIGITAL SOLUTIONS INGO BURKARDT & NIKO KAUL GBR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Consultancy for Internet, Intranet and Extranet site design, main gates, și Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare. Are sediul în Darmstadt, Germania.

 10. SHARED MASTERS SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania SHARED MASTERS SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Warszawa, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Informatica - software pentru comert - Import export

Număr de rezultate

40.081 Intreprinderile