• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • informatica - software pentru comert

Rezultate pentru

Informatica - software pentru comert - Import export

 1. DYMENSION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DYMENSION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte conectate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Informatica - software pentru comert, Satisfaction survey, Visitor welcome terminals, Marketing - cercetari, Satisfaction terminal, și Smiley terminal. Are sediul în Lyon, Franta.

 2. ICHTUS IT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ICHTUS IT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, Referinte si promovarea web site-urilor, Consiliere pentru companii, și Referinte si promovarea web site-urilor. Are sediul în Roubaix, Franta.

 3. FAMSHOP

  Romania

  FamShop este solutia ecommerce completa prin care se automatizeaza actualizarea preturilor, stocurilor, generarea facturilor, AWB-urilor. FamShop integreaza magazine online cu erp-uri, marketplace-uri, curieri, sisteme de SMS marketing.

 4. BALANZAS MARQUES

  Spania

  Compania BALANZAS MARQUES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Valencia, Spania.

 5. TPV Y PESAJE

  Spania

  Compania TPV Y PESAJE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Malaga, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LEOPOLD BRÜNDLER - WBV SOFTWARE

  Austria

  Compania LEOPOLD BRÜNDLER - WBV SOFTWARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Himberg, Austria.

 2. SCANCUBE - STUDIO PHOTO POUR E-COMMERCE

  Franta

  Compania SCANCUBE - STUDIO PHOTO POUR E-COMMERCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Paris, Franta.

 3. DIGIWAY SRL

  Italia

  Compania DIGIWAY SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Milano, Italia.

 4. DATISA

  Spania

  Compania DATISA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de gestiune pentru firme, Informatica - software, application software for the commercial sector, customised software development, Software de gestiune pentru firme, și Informatica - software. Are sediul în Pozuelo De Alarcón-Madrid, Spania.

 5. NEWSLETTER2GO

  Germania

  Compania NEWSLETTER2GO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Newsletter and mailing list solutions, și e-mailing creation. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. BURNIAUX CONSULTING

  Belgia

  Compania BURNIAUX CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wanfercée-Baulet, Belgia.

 2. DATAPHONE DEUTSCHLAND GMBH - MEMBER OF PROLOGISTIK GROUP

  Germania

  Compania DATAPHONE DEUTSCHLAND GMBH - MEMBER OF PROLOGISTIK GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stock management, Stock management software, WMS warehouse management software, și Warehouse Management System. Are sediul în Dortmund, Germania.

 1. SOFTACA

  Olanda

  Compania SOFTACA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile touch screen, cash desk, și automatic systems for the hotel industry. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. KEYSOFT S.R.L.

  Italia

  Compania KEYSOFT S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile palms, și pos systems. Are sediul în Tuglie, Italia.

 3. OPTIMY

  Belgia

  Compania OPTIMY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software computer development, sponsoring and sponsor finding, project management, și project management software. Are sediul în Brussels, Belgia.

 4. MICROTECH GMBH

  Germania

  Compania MICROTECH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Integrated Management Software (IMS), E-commerce solution, management software, și Stock management software. Are sediul în Hargesheim, Germania.

 5. COPYCOUNTER

  Germania

  Compania COPYCOUNTER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wandlitz, Germania.

 6. ADATCH

  Austria

  Compania ADATCH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Wien, Austria.

 7. ERLHOFF KASSENSYSTEME INH. THOMAS ERLHOFF

  Germania

  Compania ERLHOFF KASSENSYSTEME INH. THOMAS ERLHOFF, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Bergkamen, Germania.

 8. DATAPHONE AG

  Elvetia

  Compania DATAPHONE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stock management, WMS warehouse management software, și Supply chain execution. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 1. GEBAUER GMBH

  Germania

  Compania GEBAUER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Accounting software, application software for finance and accounting, Payroll management software, și Informatica - software pentru comert. Are sediul în Solingen, Germania.

 2. BARTOLOME CONSULTORES

  Spania

  Compania BARTOLOME CONSULTORES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Case de marcat, și Case de marcat. Are sediul în Fuengirola, Spania.

 3. SKYACCOUNTING

  Italia

  Compania SKYACCOUNTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Ortonovo, Italia.

 4. BEX COMPONENTS AG

  Germania

  Compania BEX COMPONENTS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Aalen, Germania.

 5. JESAR DISEÑO WEB

  Spania

  Compania JESAR DISEÑO WEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Paterna, Spania.

 6. SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS

  Olanda

  Compania SERTIC & MICROSOFT SUPPLIER NETHERLANDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Software - standard. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, și Informatica - software pentru comert. Are sediul în Utrecht, Olanda.

 7. BEAM WALLET

  Portugalia

  Compania BEAM WALLET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Lisboa, Portugal, Portugalia.

 8. VALK SOFTWARE

  Olanda

  Compania VALK SOFTWARE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software - standard, Informatica - software pentru comert, Software - standard, application programs for the retail trade, Hosting service, și Informatica - software pentru comert. Are sediul în Montfoort, Olanda.

 9. AGENTURSOFTWARE.BIZ

  Germania

  Compania AGENTURSOFTWARE.BIZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. Are sediul în Hannover, Germania.

 10. CONTROLEX SISTEMAS

  Portugalia

  Compania CONTROLEX SISTEMAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software pentru comert. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile video surveillance systems. Are sediul în Porto, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Informatica - software pentru comert - Import export

Număr de rezultate

40.057 Intreprinderile