• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • comert cu produse siderurgice

Rezultate pentru

Comert cu produse siderurgice - Import export

 1. TRIBEL METALS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania TRIBEL METALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metale - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - oteluri si metale, Fier vechi - colectare si reciclare, Comert cu produse siderurgice, Import-export - oteluri si metale, Fier vechi - colectare si reciclare, și Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. AG METALS RECYCLING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania AG METALS RECYCLING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert cu produse siderurgice, Metale - colectare si reciclare, Fier vechi - colectare si reciclare, purchase of iron scrap, Recovery of ferrous metal, metal collection, Recycling of electrical appliances, Comert cu produse siderurgice, și Metale - colectare si reciclare. Are sediul în Lot, Belgia.

 3. KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KRÖGER STAHLUMFORMUNG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Attendorn, Germania.

 4. VHW-METALLPRESSWERK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VHW-METALLPRESSWERK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Spaichingen, Germania.

 5. RULMENTIKA

  Romania

  Magazin online rulmenți auto si simeringuri. Vindem rulmenți auto, rulmenți camioane și autoutilitare. Avem pe stoc toată gama de rulmenți pentru utilaje agricole, microbuze, autobuze ș rulmenți remorci. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa lefolosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HIRT-LINE EUROPE

  Elvetia

  Compania HIRT-LINE EUROPE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Mannenbach-Salenstein, Elvetia.

 2. MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI

  Turcia

  Compania MONGERY TEL VE TEL ÜRÜNLERI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Adana, Turcia.

 3. HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania HOLTER EISENHANDEL VOSSHENRICH GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile CNC 5-axis milling work, Machining of metals, metal boring, și Band saws - cutting. Are sediul în Schloß Holte-Stukenbrock, Germania.

 4. STEEL LINE HANDELSGMBH

  Austria

  Compania STEEL LINE HANDELSGMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Wien, Austria.

 5. STEEL SERVICE KREFELD GMBH

  Germania

  Compania STEEL SERVICE KREFELD GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru unelte, cold work steels, Quenched and tempered steels, hot work steels, și Oteluri pentru unelte. Are sediul în Krefeld, Germania.

 1. HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED

  Hong Kong

  Compania HONG KONG SPECIAL METALS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel inox, stainless steel, stainless steel forged parts, Stainless steel unions, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Hong Kong, Hong Kong.

 2. MEGACITY

  Ucraina

  Compania MEGACITY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bitumen-coated roof tile, tiles, și grit covered tile. Are sediul în Kharkov, Ucraina.

 1. STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH

  Germania

  Compania STAHL+PLASTIC FLANSCHEN WITTE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Holzwickede, Germania.

 2. ARIJ GLOBAL TRADING CO

  Oman

  Compania ARIJ GLOBAL TRADING CO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Muscat, Oman.

 3. EXOBUYER.COM

  Statele Unite ale Americii

  Compania EXOBUYER.COM, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Steel trading, și Oil & Gas procurement. Are sediul în Miami, Statele Unite ale Americii.

 4. CAT SPÓŁKA Z O.O.

  Polonia

  Compania CAT SPÓŁKA Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Chorzów, Polonia.

 5. NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD.

  China

  Compania NINGBO QIYI PRECISION METALS CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Zhejiang, China.

 6. INFINITE STEELS & ALLOYS

  Luxemburg

  Compania INFINITE STEELS & ALLOYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile welded pipes, și seamless pipes. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 7. RESOURCEGROUP

  Ucraina

  Compania RESOURCEGROUP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ingrasaminte chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbune, Otel, Comert cu produse siderurgice, Fuels, Carbune, Otel, și Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 8. PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT

  Belarus

  Compania PRODUCTION REPUBLICAN UNITARY ENTERPRISE ELECTRONMASH PLANT, care își desfășoară activitatea în domeniul Rezervoare metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vase metalice, Comert cu produse siderurgice, Import-export de material medico-chirurgical, conveyor belts, Vase metalice, Comert cu produse siderurgice, și Import-export de material medico-chirurgical. Are sediul în MINSK, Belarus.

 1. ALL STEEL

  Maroc

  Compania ALL STEEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert cu produse siderurgice, steel for metal construction, assembly of mechanical structures and structural work, Comert cu produse siderurgice, și metal carpentry design. Are sediul în El Jadida, Maroc.

 2. KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI

  Turcia

  Compania KAYNAR METAL ÇELIK BORU PROFIL VE PASLANMAZ SAN TIC LTD ŞTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Conducte din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tevi si conducte din otel, Comert cu produse siderurgice, Tevi si conducte din otel inox, Tevi si conducte din otel, Comert cu produse siderurgice, stainless steel flanges, și Tevi si conducte din otel inox. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. DANIEL

  Franta

  Compania DANIEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Siderurgie si topitorie - utilaje si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Feronerie industriala, Comert cu produse siderurgice, Feronerie industriala, industrial supplies, iron materials, și Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Jaux, Franta.

 4. PESEN GALVANIZE

  Turcia

  Compania PESEN GALVANIZE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje sudate, Supplier of steel, Low-carbon annealed steel wire without coating, galvanized wire, și Grilaje sudate. Are sediul în Istanbul / Kartal, Turcia.

 5. GLOCON METALS LTD.

  Regatul Unit

  Compania GLOCON METALS LTD., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Table si benzi din plumb, cast iron bars, bronze sheets in copper and brass, Table si benzi din plumb, și Titanium bars. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. FRAME FACTORY

  Olanda

  Compania FRAME FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Almere, Olanda.

 7. DEKUR AE

  Grecia

  Compania DEKUR AE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pig iron, și alumina. Are sediul în Peiraias, Grecia.

 8. DAMESA

  Spania

  Compania DAMESA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Castellar Del Vallès, Spania.

 9. PE SICA TATA

  Ucraina

  Compania PE SICA TATA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carbon - derivati, graphite, Ferrosilicon, Carbon - derivati, și fireproof products. Are sediul în Zaporozhye, Ucraina.

 10. PARASKEVAIDIS SA

  Grecia

  Compania PARASKEVAIDIS SA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert cu produse siderurgice. Are sediul în Giannitsa, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Comert cu produse siderurgice - Import export

Număr de rezultate

255 Intreprinderile