• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • informatii afaceri

Rezultate pentru

Informatii afaceri - Import export

 1. SMARTBIT D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  Compania SMARTBIT D.O.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Informatii afaceri, Programe informatice pentru industrie, Production40, WMS, MES, ProductionScheduling, production planning, Warehouse Management System, application software for industry, application software for logistics, și Customer management software. Are sediul în Lovrenc Na Dravskem Polju, Slovenia.

 2. INTELLIGENT CONCEPTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania INTELLIGENT CONCEPTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, Informatii afaceri, Analiza datelor, Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns, și Informatii afaceri. Are sediul în Garges-Les-Gonesse, Franta.

 3. ADONIS GROUPE

  Franta

  Compania ADONIS GROUPE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii informatice, Dezvoltare web, Informatii afaceri, software development, Servicii informatice, Dezvoltare web, și Informatii afaceri. Are sediul în Paris, Franta.

 4. INFOS - SHARING KNOWLEDGE

  Portugalia

  Compania INFOS - SHARING KNOWLEDGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Controlul fabricatiei si al functionarii, Informatii afaceri, ERP - integrated management software, și Controlul fabricatiei si al functionarii. Are sediul în Leça Da Palmeira, Matosinhos, Portugalia.

 5. FASTLANE SNC - MANAGEMENT CONSULTING

  Ungaria

  Compania FASTLANE SNC - MANAGEMENT CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Spectacole - organizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Promovarea vanzarilor, Informatii afaceri, Obloane rulante, Jaluzele - marchize, Promovarea vanzarilor, Informatii afaceri, Obloane rulante, și Jaluzele - marchize. Are sediul în Budapest, Ungaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. STIMULSOFT

  Belarus

  Compania STIMULSOFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Creare si dezvoltare de softuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Software de gestiune pentru firme, Informatii afaceri, și Software de gestiune pentru firme. Are sediul în Vitebsk, Belarus.

 2. ABM VIP CONSULTING

  Danemarca

  Compania ABM VIP CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, International business development, și Informatii afaceri. Are sediul în Vipperød, Danemarca.

 3. IBIQUITY BY IBITEK

  Franta

  Compania IBIQUITY BY IBITEK, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Controlarea accesului - instalatii si material, computer solutions for industry, application programs for production control, Industrial logistics system, și Controlarea accesului - instalatii si material. Are sediul în Marseille, Franta.

 4. SYRCON GMBH

  Germania

  Compania SYRCON GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Aplicatii pentru relatii cu clientii privind monitorizarea timpului de raspuns. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cartele client, Informatii afaceri, customer loyalty, Cartele client, și Informatii afaceri. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ZENDFAST

  Irlanda

  Compania ZENDFAST, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software development. Are sediul în Dublin 3, Irlanda.

 1. MIP MANAGEMENT INFORMATIONSPARTNER GMBH

  Germania

  Compania MIP MANAGEMENT INFORMATIONSPARTNER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Analiza datelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Informatii afaceri, B2B database, Data warehouse, și Data processing consultants. Are sediul în Munich, Germania.

 2. KORV CONSULTING

  Franta

  Compania KORV CONSULTING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Analiza datelor, Informatii afaceri, și Analiza datelor. Are sediul în Argenteuil, Franta.

 1. ADFONTES SOFTWARE

  Olanda

  Compania ADFONTES SOFTWARE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Alkmaar, Olanda.

 2. KOOPERATIONSMARKT.DE

  Germania

  Compania KOOPERATIONSMARKT.DE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Recklinghausen, Germania.

 3. ANDERSENB2B - GROW YOUR BUSINESS

  Danemarca

  Compania ANDERSENB2B - GROW YOUR BUSINESS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile import-export assistance. Are sediul în Aalborg, Danemarca.

 4. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Irlanda

  Compania CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii comerciale, Construcții industriale, Informatii afaceri, Informatii comerciale, commercial research and information, Construcții industriale, și Informatii afaceri. Are sediul în Dublin, Irlanda.

 5. DECIVISION

  Franta

  Compania DECIVISION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Toulouse, Franta.

 6. REBIRTHING COACH S.L.

  Spania

  Compania REBIRTHING COACH S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coaching. Are sediul în Tarragona, Spania.

 7. ENTERIUM SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ENTERIUM SP. Z O.O., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Chorzow, Polonia.

 8. BILYTICA UK - BUSINESS INTELLIGENCE AND ANALYTICS SOLUTIONS

  Regatul Unit

  Compania BILYTICA UK - BUSINESS INTELLIGENCE AND ANALYTICS SOLUTIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în London, Regatul Unit.

 1. SATIS INFORMATION GMBH

  Germania

  Compania SATIS INFORMATION GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, Programe de calculator - consiliere, Information systems - advice, Informatii afaceri, Programe de calculator - consiliere, și engineering consulting. Are sediul în Berlin, Germania.

 2. SLOVENIA-NIGERIA CHAMBER OF COMMERCE

  Slovenia

  Compania SLOVENIA-NIGERIA CHAMBER OF COMMERCE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 3. KOZALYS

  Luxemburg

  Compania KOZALYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatii afaceri, și Informatii afaceri. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 4. SYNERGO!

  Spania

  Compania SYNERGO!, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software for the commercial and marketing sectors, și software advice. Are sediul în Llanes, Spania.

 5. KWANZEO

  Franta

  Compania KWANZEO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer services. Are sediul în Paris, Franta.

 6. ALTILIA SRL

  Italia

  Compania ALTILIA SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, data management, și Informatica - software. Are sediul în Rende, Italia.

 7. ADDEPTO

  Polonia

  Compania ADDEPTO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 8. INFOSUITE A/S

  Danemarca

  Compania INFOSUITE A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Herning, Danemarca.

 9. PROFORECAST

  Regatul Unit

  Compania PROFORECAST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatii afaceri. Are sediul în Sunderland, Regatul Unit.

 10. ICASA ICT SOLUTIONS

  Belgia

  Compania ICASA ICT SOLUTIONS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de relatii publice, Informatii afaceri, Agentii de relatii publice, services for the crude oil industry, execution of networks, și Informatii afaceri. Are sediul în Diepenbeek, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit