• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • comunicatii - periferice

Rezultate pentru

Comunicatii - periferice - Import export

 1. MATOSIO

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MATOSIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile conference speakerphone, camera., videoconference camera, Supplier of videoconference equipment, Videoconference equipment manufacturer, Professional videoconference camera, Videoconferencing systems, Conference loud speaker and microphone, Videoconference solutions, și Logitech videoconference. Are sediul în Paris, Franta.

 2. PENTASOLUTIONS TRADING COMPANY S.L

  Spania

  Compania PENTASOLUTIONS TRADING COMPANY S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile docking station, și accessories. Are sediul în Sanlúcar De Barrameda, Spania.

 3. GPSOVERIP GMBH

  Germania

  Compania GPSOVERIP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Schweinfurt, Germania.

 4. SCHANES GMBH

  Austria

  Compania SCHANES GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Matzendorf, Austria.

 5. BUYOND GMBH

  Germania

  Compania BUYOND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Kiel, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DICA TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania DICA TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Dreseden, Germania.

 2. ALFRED SIMMLER GMBH

  Germania

  Compania ALFRED SIMMLER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pilot automat - echipament, Comunicatii - periferice, Pilot automat - echipament, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Ebenweiler, Germania.

 3. DOCTORES WEB

  Spania

  Compania DOCTORES WEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile e-design, și seo. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. LUIS TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Compania LUIS TECHNOLOGY GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile digital video camera. Are sediul în Hamburg, Germania.

 5. BEST EUROKACINO

  Ucraina

  Compania BEST EUROKACINO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile games room. Are sediul în Krasniy Lush, Ucraina.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWE ELMAT SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO HANDLOWE ELMAT SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Comunicatii - periferice, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Rzeszow, Polonia.

 2. NORDEST TELEMATICA SRL

  Italia

  Compania NORDEST TELEMATICA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicatii - periferice, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Marcon (Ve), Italia.

 1. INNOTEC DATA GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania INNOTEC DATA GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme video de supraveghere, și Sisteme video de supraveghere. Are sediul în Bad Zwischenahn, Germania.

 2. PROMOTECH S.RL.

  Italia

  Compania PROMOTECH S.RL., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Bari, Italia.

 3. NORDEST TELEMATICA SRL

  Italia

  Compania NORDEST TELEMATICA SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicatii - periferice, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Marcon (Ve), Italia.

 4. GA-COM TELEKOMMUNIKATION UND TELEMATIK GMBH

  Germania

  Compania GA-COM TELEKOMMUNIKATION UND TELEMATIK GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Electrocasnice - aparate mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Electrocasnice - aparate mici, Comunicatii - periferice, Hi-fi, televiziune si video - accesorii, Electrocasnice - aparate mici, Comunicatii - periferice, și Hi-fi, televiziune si video - accesorii. Are sediul în Bietigheim-Bissingen, Germania.

 5. ELETREK ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD.

  China

  Compania ELETREK ELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile personal computer accessories, și mobile phone accessories. Are sediul în Shenzhen, China.

 6. MINORPLANET SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania MINORPLANET SYSTEMS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software de comunicatii, și Software de comunicatii. Are sediul în Ratingen, Germania.

 7. SAE - CONTROL, A.S.

  Slovacia

  Compania SAE - CONTROL, A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicatii - periferice, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Zilina, Slovacia.

 8. SECUS TECHNOLOGIES AB

  Suedia

  Compania SECUS TECHNOLOGIES AB, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Etichete - papetarie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicatii - periferice, Coduri de bare - scannere, Comunicatii - periferice, și Coduri de bare - scannere. Are sediul în Stockholm, Suedia.

 1. RAMM & GREBE SCAN GMBH

  Germania

  Compania RAMM & GREBE SCAN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicatii - periferice, și Comunicatii - periferice. Are sediul în Limbach-Oberfrohna, Germania.

 2. DIGIMEMOITALIA

  Italia

  Compania DIGIMEMOITALIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Bari, Italia.

 3. SHENZHEN SSMY HARDWARE ELECTRONICS CO.,LTD

  China

  Compania SHENZHEN SSMY HARDWARE ELECTRONICS CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicatii - periferice. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. UKRKOMINFO PRIVATE BUSINESS

  Ucraina

 5. WANSINN NETZWERKTECHNOLOGIEN DOROTHEA HORN E.K.

  Germania

  Compania WANSINN NETZWERKTECHNOLOGIEN DOROTHEA HORN E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Comunicare, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Comunicare. Are sediul în Stolberg, Germania.

 6. DAFIS CONCEPT GMBH

  Germania

  Compania DAFIS CONCEPT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Comunicare, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Comunicare. Are sediul în Illingen, Germania.

 7. EVI AUDIO GMBH

  Germania

  Compania EVI AUDIO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comunicare, Informatica - periferice pentru computere, Comunicare, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Straubing, Germania.

 8. VOLL:KONTAKT UG & CO. KG FREDERIC KLEMM

  Germania

  Compania VOLL:KONTAKT UG & CO. KG FREDERIC KLEMM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Comunicare, Informatica - computere medii si sisteme mari, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, și Comunicare. Are sediul în Hamburg, Germania.

 9. PARIBUS GMBH

  Germania

  Compania PARIBUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Comunicare, Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Comunicare, și Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. Are sediul în Köln, Germania.

 10. MANFRED MAXEINER GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania MANFRED MAXEINER GESELLSCHAFT MIT BESCHRAENKTER HAFTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Comunicare, Informatica - software, Informatica - periferice pentru computere, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, și Comunicare. Are sediul în Bad Vilbel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit