• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • inele pentru perdele

Rezultate pentru

Inele pentru perdele - Import export

 1. LEOPOLD STRANZL GMBH & CO KG

  Austria

  Compania LEOPOLD STRANZL GMBH & CO KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. Are sediul în Gleisdorf, Austria.

 2. MECANISMOS Y RIELES PARA CORTINAS - CORTICOLORS

  Spania

  Compania MECANISMOS Y RIELES PARA CORTINAS - CORTICOLORS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rails. Are sediul în Valencia, Spania.

 3. BENEDIKT STARKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BENEDIKT STARKE GMBH & CO. KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. Are sediul în Sundern, Germania.

 4. CONSUMABILE IGIENA

  Romania

  Compania CONSUMABILE IGIENA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. Are sediul în Curatenie, Romania.

 5. POLES DIRECT

  Regatul Unit

  Compania POLES DIRECT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain poles, curtain accessories, și iron poles. Are sediul în Wakefield, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DERSIM PERDE AKSESUAR

  Turcia

  Compania DERSIM PERDE AKSESUAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SAFOUANETEXT SARL

  Maroc

  Compania SAFOUANETEXT SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lenjerie de pat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, folders, și Inele pentru perdele. Are sediul în Tanger, Maroc.

 3. STILA A/S

  Danemarca

  Compania STILA A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije pentru tablouri, Mobilier - articole si accesorii decorative, Tije pentru tablouri, și Mobilier - articole si accesorii decorative. Are sediul în Smoerum, Danemarca.

 4. HB FASHION JEWELRY

  China

  Compania HB FASHION JEWELRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. Are sediul în Yiwu, Zhejiang, China.

 5. ADO GARDINENWERKE GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ADO GARDINENWERKE GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi, Inele pentru perdele, Tesaturi, și Inele pentru perdele. Are sediul în Aschendorf, Germania.

 1. JOHN SINCLAIR (SHEFFIELD) LIMITED

  Regatul Unit

  Compania JOHN SINCLAIR (SHEFFIELD) LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, Oglinzi decorative, Inele pentru perdele, și Oglinzi decorative. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 2. UZUOLAIDU STUDIJA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania UZUOLAIDU STUDIJA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Kaunas, Lituania.

 1. PRINCESS AS

  Norvegia

  Compania PRINCESS AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuverturi, cuverturi de pat, plapumi din puf. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, Tesaturi pentru mobilier, Inele pentru perdele, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Sandnes, Norvegia.

 2. DEKOMA THALHEIM GMBH

  Germania

  Compania DEKOMA THALHEIM GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Thalheim, Germania.

 3. SPEEDY PRODUCTS LTD

  Regatul Unit

  Compania SPEEDY PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Salford, Regatul Unit.

 4. BOLLANI FIGLI DI GEREMIA

  Italia

  Compania BOLLANI FIGLI DI GEREMIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inele pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Catarame, și Catarame. Are sediul în Vimercate (Mi), Italia.

 5. STYLCON S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania STYLCON S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - articole si accesorii decorative, Inele pentru perdele, Mobilier - articole si accesorii decorative, și Inele pentru perdele. Are sediul în Praha 6, Republica Ceha.

 6. TREND GARDINEN + ZUBEHÖRFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TREND GARDINEN + ZUBEHÖRFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Inele pentru perdele, Perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Burladingen, Germania.

 7. TREUDLER-LAROS AG

  Elvetia

  Compania TREUDLER-LAROS AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Basel, Elvetia.

 8. BAYRAMLAR BRODE SANAYI VE TICARET A S

  Turcia

  Compania BAYRAMLAR BRODE SANAYI VE TICARET A S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inele pentru perdele, și Inele pentru perdele. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. GARDINEN BETTZIECHE, INHABERIN ANJA SCHWEDT E.K.

  Germania

 2. WILHELM LEMÄRIE GMBH

  Germania

 3. ADNO

  Belgia

 4. D SWEET

  Regatul Unit

 5. ULMER VORHANG- & DEKOSYSTEME E.K.

  Germania

 6. JÜRGEN SCHULZ E.K.

  Germania

 7. THE MONO CURTAIN RAIL COMPANY LTD

  Regatul Unit

 8. KÁRPIT BT.

  Ungaria

 9. HUNTER DOUGLAS LTD

  Regatul Unit