• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • tije metalice pentru perdele

Rezultate pentru

Tije metalice pentru perdele - Import export

 1. PMTISSUS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PMTISSUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Perdele, Perdele, Canapele, Tije metalice pentru perdele, Perdele, Perdele, Canapele, și Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Paris, Franta.

 2. ALTRAN SOLUTIONS SL

  Spania

  Compania ALTRAN SOLUTIONS SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain tracks, panelled curtains, tent accessories, și custom-made roller shutters. Are sediul în Benissanó, Spania.

 3. RAMINO S.A.

  Grecia

  Compania RAMINO S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood rods, wooden blinds, roller blinds, și curtain rails. Are sediul în Sindos, Grecia.

 4. DOM SYSTEMS

  Franta

  Compania DOM SYSTEMS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije metalice pentru perdele, Perdele, Tije metalice pentru perdele, roller blinds, pvc sun screens, și Perdele. Are sediul în Clamart, Franta.

 5. MANFERCAN - MANUEL FERNANDES CANAS, LDA

  Portugalia

  Compania MANFERCAN - MANUEL FERNANDES CANAS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rolling tubular shutters, și motorized curtain. Are sediul în Agueda, Portugalia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. WOHN-GUIDE.DE GMBH

  Germania

  Compania WOHN-GUIDE.DE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Thalwenden, Germania.

 2. ARTISTICO

  Italia

  Compania ARTISTICO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Biella, Italia.

 3. CARDINAL

  Ucraina

  Compania CARDINAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ledges, wooden curtain rail, și curtain rails. Are sediul în Lvov, Ucraina.

 4. DIMITRIS VLACHOS

  Grecia

  Compania DIMITRIS VLACHOS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rails, handles, și fireplace accessories. Are sediul în Kesariani, Grecia.

 5. DECORPAT INTERIORS

  Grecia

  Compania DECORPAT INTERIORS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Patra, Grecia.

 1. FRADELAR - ARTIGOS PARA DECORAÇÃO

  Portugalia

  Compania FRADELAR - ARTIGOS PARA DECORAÇÃO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain tracks, și curtain accessories. Are sediul în Braga, Portugalia.

 2. BRICOTUBO, S.L.

  Spania

  Compania BRICOTUBO, S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chromed pipes. Are sediul în Borox, Spania.

 1. CESSOT DECORATION SARL

  Franta

  Compania CESSOT DECORATION SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ferestre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije metalice pentru perdele, Tije metalice pentru perdele, și curtain pole support. Are sediul în Nogent Le Rotrou, Franta.

 2. MARCAL & FILHOS, LDA

  Portugalia

  Compania MARCAL & FILHOS, LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bathroom accessories, articles for the hotel industry, curtain tracks, și furnishing accessories. Are sediul în Grijo, Portugalia.

 3. P.P.U.H JAN MAG

  Polonia

  Compania P.P.U.H JAN MAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rods, wooden curtain rails, curtain rails, și curtain pole supports. Are sediul în Maków Podhalański, Polonia.

 4. PRESTIGE OSTASZEWSKA - ROLETY, PARAWANY, PARAPETY

  Polonia

  Compania PRESTIGE OSTASZEWSKA - ROLETY, PARAWANY, PARAPETY, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile roman blinds, screen, și railings. Are sediul în Białystok, Polonia.

 5. CASAKEMOS

  Grecia

  Compania CASAKEMOS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curtain rods, și handles and hinges. Are sediul în Athens, Grecia.

 6. SAH METAL CURTAIN ACCESSORIES AND DECORATIONS CO. LTD

  Turcia

  Compania SAH METAL CURTAIN ACCESSORIES AND DECORATIONS CO. LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain accessories. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. EMMEGI DI MICALE GIUSEPPE

  Italia

  Compania EMMEGI DI MICALE GIUSEPPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rods. Are sediul în Catania, Italia.

 8. YAMACLAR DEKORASYON VE METAL AKSESUAR SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania YAMACLAR DEKORASYON VE METAL AKSESUAR SAN. TIC. LTD. STI, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tije metalice pentru perdele, Perdele, Tije metalice pentru perdele, și Perdele. Are sediul în Ümraniye/istanbul, Turcia.

 1. KARNISZE METALOWE

  Polonia

  Compania KARNISZE METALOWE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rails, și curtain rods. Are sediul în Raszyn-rybie, Polonia.

 2. CARVALHO, RIBEIRO & NEVES, LDA.

  Portugalia

  Compania CARVALHO, RIBEIRO & NEVES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain and blind systems, și curtain tracks. Are sediul în Leça Do Balio, Portugalia.

 3. HANGON INDIA

  India

  Compania HANGON INDIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Noida, India.

 4. MULTI - COLOR PLUS HELENA REJENT

  Polonia

  Compania MULTI - COLOR PLUS HELENA REJENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile windows, și interior decoration. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 5. SOCIETE ETTAWFIK

  Tunisia

  Compania SOCIETE ETTAWFIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain rails. Are sediul în JBEL EL OUST, Tunisia.

 6. INTERDECO

  Germania

  Compania INTERDECO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtains, și curtain rods. Are sediul în Thalwenden, Germania.

 7. KOWALSKI ZAKŁAD PRODUKCYJNY KOWALSKA BARBARA

  Polonia

  Compania KOWALSKI ZAKŁAD PRODUKCYJNY KOWALSKA BARBARA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile glazing. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 8. TZEVANIDIS S.A.

  Grecia

  Compania TZEVANIDIS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curtain rods, și wrought iron curtain rail. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 9. HANGZHOU WARM HOUSEWARE CO., LTD.

  China

  Compania HANGZHOU WARM HOUSEWARE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile curtain poles. Are sediul în Hangzhou, China.

 10. HUANGYAN YIFU ARTS & CRAFTS WOOD FACTORY

  China

  Compania HUANGYAN YIFU ARTS & CRAFTS WOOD FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tije metalice pentru perdele. Are sediul în Taizhou, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit