• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • industria ospitalitatii

Rezultate pentru

Industria ospitalitatii - Import export

 1. ALIA ACCOMMODATION BUCHAREST

  Romania

  Compania ALIA ACCOMMODATION BUCHAREST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Bucharest, Romania.

 2. BONJOUR PARIS - SHORT TERM RENTALS

  Franta

  Compania BONJOUR PARIS - SHORT TERM RENTALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, și Voiaj si turism. Are sediul în Les Pavillons-Sous-Bois, Franta.

 3. SEVEN DAYS

  Italia

  Compania SEVEN DAYS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Industria ospitalitatii, Agentii de voiaj, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Torino, Italia.

 4. APETITO AG

  Germania

  Compania APETITO AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Rheine, Germania.

 5. HYGISER EOOD

  Bulgaria

  Compania HYGISER EOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Varna, Bulgaria.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NONIUSSOFT S.A.

  Portugalia

  Compania NONIUSSOFT S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software for hotels, Computer & telecom network engineering, și Wireless technologies (points of access, wireless routers). Are sediul în Maia, Portugalia.

 2. VILLA ESTERA HOTEL RESTAURACJA

  Polonia

  Compania VILLA ESTERA HOTEL RESTAURACJA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Industria ospitalitatii, Hoteluri şi restaurante, restaurant, business hotel, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Reguły, Polonia.

 3. BESPOKE TAILORED LEATHER LTD

  Regatul Unit

  Compania BESPOKE TAILORED LEATHER LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marochinarie - furnituri si accesorii, items for bars, restaurants, hotels, și Marochinarie - furnituri si accesorii. Are sediul în Croydon, Regatul Unit.

 4. HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL SP. Z O.O. SP.K.

  Polonia

  Compania HOTEL MEDICAL SPA UNITRAL SP. Z O.O. SP.K., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hotel, Industria ospitalitatii, Hotel, conference centre - wellness centre, Industria ospitalitatii, și gastronomic product. Are sediul în Mielno, Polonia.

 5. ORANGEAUDIO

  Olanda

  Compania ORANGEAUDIO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Accesorii audio si video. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, hi-fi speakers, Industria ospitalitatii, și kitchen furniture accessories. Are sediul în Vinkeveen, Olanda.

 1. CASAVABENE

  Italia

  Compania CASAVABENE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Murazzano (piemonte), Italia.

 2. HOTEL SOLEC

  Polonia

  Compania HOTEL SOLEC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, Hoteluri şi restaurante, Sali pentru congrese si seminarii, Industria ospitalitatii, air-conditioned rooms, Hoteluri şi restaurante, și Sali pentru congrese si seminarii. Are sediul în Solec, Polonia.

 1. KRU LIVE

  Regatul Unit

  Compania KRU LIVE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Fulham, Regatul Unit.

 2. GRAVETYE MANOR

  Regatul Unit

  Compania GRAVETYE MANOR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Sussex, Regatul Unit.

 3. CATERLYST

  Regatul Unit

  Compania CATERLYST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Banci de date comerciale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, Email marketing, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Watford, Regatul Unit.

 4. TRAVELBUY COSENZA - T.G. TRAVEL (AFFILIATA)

  Italia

  Compania TRAVELBUY COSENZA - T.G. TRAVEL (AFFILIATA), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, organised excursions, și group travel. Are sediul în Cosenza, Italia.

 5. OLD DAIRY BREWERY

  Regatul Unit

  Compania OLD DAIRY BREWERY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, Industria ospitalitatii, și bottled beers. Are sediul în Tenterden, Regatul Unit.

 6. CHEVAL BLANC KANTINER

  Danemarca

  Compania CHEVAL BLANC KANTINER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile restoration and decoration work, și food supplies for restaurants. Are sediul în Hellerup, Danemarca.

 7. HOTEL CARLINA***

  Polonia

  Compania HOTEL CARLINA***, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Industria ospitalitatii, business hotel, Hoteluri şi restaurante, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Białka Tatrzańska, Polonia.

 8. HOTEL SPA LASKOWO

  Polonia

  Compania HOTEL SPA LASKOWO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Hotel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Industria ospitalitatii, Hoteluri şi restaurante, Serviciu hotelier, Industria ospitalitatii, și banquet hall available. Are sediul în Jankowice, Polonia.

 1. ISPG

  Spania

  Compania ISPG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial outsourcing services., consultants for the hotel sector, și cost analysis. Are sediul în Malaga, Spania.

 2. OPSBASE

  Regatul Unit

  Compania OPSBASE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile application software under licence, application programs for the food industry, și application software for entertainment. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. ALLEGRA VIAREGGIO

  Italia

  Compania ALLEGRA VIAREGGIO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mediu inconjurator - servicii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, Bedrooms, rooms with shower, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Viareggio, Italia.

 4. THE ONE SHOT CORPORATION LTD

  Regatul Unit

  Compania THE ONE SHOT CORPORATION LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Maidstone, Regatul Unit.

 5. BHMA

  Regatul Unit

  Compania BHMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Litere pentru panouri de semnalizare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Publicitate la punctul de vanzare, Industria ospitalitatii, restaurant menus, personalised menus, Publicitate la punctul de vanzare, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Bury, Regatul Unit.

 6. KLOTHFINE UNIFORM CORPORATE WEAR

  Turcia

  Compania KLOTHFINE UNIFORM CORPORATE WEAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de lucru si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, t-shirts, polo shirts, Industria ospitalitatii, și workwear. Are sediul în Pamukkale, Turcia.

 7. AGENZIA VIAGGI TRAVELBUY CRISPIANO

  Italia

  Compania AGENZIA VIAGGI TRAVELBUY CRISPIANO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Agentii de voiaj, Voiaj si turism, Agentii de voiaj, și cruise ships. Are sediul în Crispiano, Italia.

 8. SILVER HORECA LTD

  Turcia

  Compania SILVER HORECA LTD, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hoteluri şi restaurante, Industria ospitalitatii, university construction, equipment, Hoteluri şi restaurante, și Industria ospitalitatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. STRANDMØLLEKROEN

  Danemarca

  Compania STRANDMØLLEKROEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria ospitalitatii. Are sediul în Klampenborg, Danemarca.

 10. PCRE GROUP

  Grecia

  Compania PCRE GROUP, care își desfășoară activitatea în domeniul Hoteluri şi restaurante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Industria ospitalitatii, real estate management, Online purchasing management, e-procurement, Industria ospitalitatii, și Product procurement. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit